* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Ana de Cat!

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miha felicitari pt bebelina dragalasa! Ce putin mai ai pana sa o tzii in brate

Andreea sambata viitoare, pe 23 feb, avem botezul, iar cumetria e pe 24 feb. Unde-i numele Theei am si poze cu invitatia si cu Thea la 1 luna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani,
MAIA SI STEFANA DE DOUBLEMOM
ANDREEA DE MARIA2!

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI
ANA-LIA
MAIA si STEFANA
ANDREEEA

zile frumoase si multa veselie pt copilaria voastra
sa va petreceti minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

la multi ani
ANA-LIA
MAIA si STEFANA
ANDREEEA

numai fericire si noroc sa aveti in viata!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laura, ti-am vazut papausa, e o dragalasa! Ziceai ca ti-a si zambit constient deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Anna Lia, Stefana si Maia...Sa cresteti mari si frumoase, sa fiti santoase si binecuvantate de Doamne Doamne!

si pentru Andreea...desi mami a ei nu cred ca ne mai citeste!

Laura cred ca tu stii cel mai bine cum astept eu luna mai...abia astept sa-mi vad printesa! Inca nu i-am cumparat hainute...insa de maine cred ca nu o sa ma mai pot abtine...Am vazut niste hainute roz super dragute!

Catrinutza ce fain ca tii cursul ala pentru gravidute...daca nu tu, atunci cine? Sa ai grija de samburel! Cu mama soacra sa speram ca va fi damage-ul remediabil!

Delia spor la treaba! Ma bucur ca ai gasit o casuta pe gustul voinicului...Nici mie nu-mi place sa ma ajute mama la aranjat ca nu mai gasesc in veci lucrurile!
Sper din toata inima sa ai copilasii pe care ii doresti si sa fii fericita...Eu sunt in al 9lea cer...astept doar sa mi se confirme ca bebelina e perfect sanatoasa si o sa plutesc!

Ciuf vroiam sa-ti spun ca si eu am un fix cu prosoapele...Nu vreau sa aiba cine stie ce design...dar le vreau pufoase....Acum sunt in era microfibra...mi-am luat si carpa de sters
praful din microfibra. Poate ne face Noe clubul prosopofileleor!

Mariana spor la treaba pentru maine! Sper ca ati gasit stcikul cu poze! Si Cristian are preocupari din astea...acum am un marker albastru dat disparut...a ramas decat capacul...De n ori a incercat sa-m ascunda cutiuta cu lentile de contact...noroc ca l-a mai vazut sotul!

Carmen ma bucur ca v-ati distrat la petrecere...Am fost si noi la Mac in octombrie...aici se fac intr-un tramvai...si era baiatul foarte fericit ca a fost vatman.

Fetele azi am fost harnicuta...Arpagicul ala l-ampus la aperitiv si a fost chiar bun ca eu nu pun ceapa la salata de vinete...Am mai facut ficatei in bacon, peste la cuptor si tiramisu cu Lacrima lui Ovidiu...Am baut si guri de vin...ca deh o data in viata face sotioru 29! Bebelina nu a obiectat...inca!
Toata ziua am facut pipi si kk ba in chilotei...ba in olita, care e de fapt o improvizatie...am pus adaptorul pe un lighean de bucatarie, pe care l-am tot folost ptr a-l spala la fund cand era mai mic. Azi si-a facut si un mic cucui in frunte...ca doar e berbec...pana nu da cu capu` nu se poate...

Va pupacim! Pe maine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aoleu, Miha, am uitat sa-ti zic : LA MULTI ANI !! pentru sotul tau ! Sa-ti traiasca si sa va faca fericiti pe toti 3 !
Cu legumele alea ciudate nu am stiut sa-ti raspund ... ca nu ma prea pricep la chestii complicate la bucatarie ... noroc ca tu esti fata desteapta si te-ai descurcat ! Mooaaama, ce de bunatati ai pregatit ! Tiramisu, zici ? Si eu as vrea sa invat, insa mi se pare greu de gasit crema Mascarpone .... tu ai preparat-o sau ai gasit ambalata deja ?
Ei, oricum, momentan sunt la cura de slabire .... si din cauza asta nu am mai facut prajituri de la Craciun ... ca sa nu fiu tentata sa mananc.

Delia, sa stapaniti sanatosi noua casa !

Laura, ai o papusica tareeee frumoasa ! Ce e aia ... cumetrie ? E ceva de la Moldova .... hm ... ???

Mariana, what inmormantare pe 24 ? Cum de stii asta ? Suedezii stau cu mortul in casa 8 zile ? (presupunand ca a murit azi, Dumnezeu sa-l(o) ierte !).
Pup Markus cel ghidush, ascunzator de lucruri importante

Mai fetelor, sa stiti ca mie mi-e frica ca Andrei al meu sa nu sufere de ... gigantism. Pai de acum 2 luni avea deja 1 m inaltime si 22 kg. Deja mi-e frica sa-l mai cantaresc/masor.
Oooofff ... mai bine nu ma mai gandesc.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miha chiar ca ai fost harnicuta, dar ai grija sa nu exagerezi si sa deranjezi printesa
Irina saru'mana! Cumetria e petrecerea de dupa botez (dar noi o facem a doua zi, ptc nu am gasit restaurant liber sambata seara, fiind nunti). Duminica dimineata avem scaldusca (nasa imbaiaza puiul meu) si de la ora 2 avem petrecerea
Catrinel daaa mi-a zambit si o face tot mai des! Si e asa simpatica, o face asa stangace....zambeste intai cu un colt al gurii, apoi cu celalalt...imi vine sa- mananc gurita, of

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

LauraIoana, e minunata Thea Maria! Sa creasca mare, frumoasa si mereu zambitoare!

Aida, mare strengarita ai tu acolo. Cate se pot intampla, imagineza-ti la gradinita..., nici nu vreau sa ma gandesc. Sa va fereasca DD de alte accidente.

AndreeaGeorgiana, am cam lipsit eu pe aici, dar sa stii ca mi-a fost dor s-o vad pe Thea, e la fel de cocheta, insa a crescut, s-a lungit! pot sa spun ca s-a facut si mai simpatica, ultima poza e superba, o gasesc f representativa, si m-am delectat de minune la cele cu telefonul, cu figurile si pozitiile ei nastrusnice. Intrebai cum mananca puii nostri, Alicia e o gurmanda, mananca de toate, adora fructele, lactatele (azi vroia sa manance pana si unt cu lingurita), supicile, ciorbitele, la legume mai face nazuri in fct de toane. Si din pacate in ultima vreme a prins gust pt bomboane, de-ai vedea cum cere! le zice loly.
Poze cu Alicia poti sa vezi sus la pagina mea, pe webshots.

Mihaser, un nou bebe inca nu indraznesc sa sper, e clar ca nu sunt asa curajoasa ca tine. Dar cine stie...

Tuturor sanatate multa si scuze ca nu reusesc sa scriu la fiecare.

Ce mai vorbesc odraslele voastre? A mea abia de acum si-a dat drumul si incepe sa repete dupa noi, pana acum pronunta putine cuvinte, marea majoritate fiind inventiile ei proprii a caror inteles numai noi il stiam. Buni, spre exemplu, abia de o saptamana a capatat un nume (Bui ori Buni), dupa 5 luni, acum cand mai are doar 3 saptmani de stat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Pupa mama apasat urmatorii ghiocei :

Markus de Mariana1976

Tudor de Cameliada

SA FITI SANATOSI, FERICITI, SI SA VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput