* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)
Raspunsuri - Pagina 11
Delia21 spune:
LA MULTI ANI MAIA,STEFANA,ANDREEA,ANNA LIA,MADALINA MARKUS SI TUDOR sa aveti o copilarie fericita si mult noroc in viata!!!
Satul arde si baba se ...piaptana,asa am facut eu ieri dar nu-mi pare rau deloc.Mi-a spus o colega ca aproape de zona unde m-am mutat eu,la mai putin de 10 min de mers cu masina,este o ferma de capsuni unde te lasa sa iti culegi capuni si le platesti apoi....si cum eu am crescut la tara.....asta a fost una dintre marile bucurii ale copilariei mele,sa culeg fructe,iar capsunile erau favoritele ca si dudele.Si uite asa sambata de dimineata in loc sa ma apuc de treaba....am suit familionul in masina si am mers la cules de capsuni in mijloc de februarie.Si asa de fericita parca nu am fost demult,ma simteam din nou copil,in gradina bunicilor de care mi-e atat de dor.Am dovezi aici http://good-times.webshots.com/photo/2681598100072337911SUYViy Am reusit sa pun si cateva pozici recente cu printul si cu casa.O sa mai pun si maine ca mi-e un somn...Stefana,of...si eu am fost cam depresiva ... de la mutatul asta la care am fost doar eu si mama....tare bine ne-ar fi prins o mana de barbat ca ajutor... dar vorba ta,cand ma uit la odor imi dau seama ca cel mai mare privilegiu este ca il am si ca sunt mami a lui;restul sunt amanunte....care trec.Si cand il vad cum rade cu toata fiinta lui....si daca mai beau si o ciocolata calda imi trec toate.Ia-ti o zi in care sa stai si sa te ocupi doar de Bia si de tine,sa nu te stresezi cu nimic si sa vezi cum iti revine pofta de viata.Catrinuta,ce mai face burtica?Pe cand ajungi la doctor?Si pe cand ar trebui sa vina bebe?Mariana,nu-mi vine sa cred ca ai deja 19 saptamani...pai poti spune ca esti la jumateta drumului.Sarcina usoara in continuare!ADAR,pe unde esti scumpa mea,ce mai faci zilele astea?Mai da-ne si noua un semn de viata!!!Pliiiiz!!!!Mi-e dor de tine!Sau...crosetezi si tu la vreun bebe?LAURA IOANA,am citit si eu poveste nasteri si mi-a placut....si chiar daca astepti 2-3 ani sa nu renunti la ideea de a-i da printesei tale o sora sau un frate macar...vezi ce bine este sa ai acea relatie speciala ,amintiri comune si toata distractia si joaca acasa....stii tu la ce ma refer.Va pup pe amandoua!IRINA,multumesc mult scumpa!De Andrei ce ne mai spui?
cameliada spune:
salutare,
am facut azi doi anisori! Multumim Irina pentru urari si tuturor celorlalte fete pentru gandurile frumoase!
LA MULTI ANI, MARKUS! SA CRESI MARE SI SA TE BUCURI DE FRATIORI SANATOSI SI VESELI, SA II BUCURI PE MAMI SI PE TATI SI SA AI NOROC IN VIATA!
programasem pentru ieri o intalnire cu copilasi, dar a venit vineri de la cresa cu nasul infundat si cu o tuse ciudata, asa ca am renuntat la idee de teama sa nu raspandim vreun virus si sa ne injure apoi mamicile..... Asa ca azi iesim cu nasii la un local, imbracati frumos, am comandat pentru acolo un tortulet. Maine duc la cresa un tort si suc pentru prichindei, si mai pe seara ii asteptam pe bunici, sa ii cantam "la multi ani!" si acasa. Si uite asa petrecem noi.
In rest, o tinem din raceala in raceala, deja suntem la doua episoade pe luna. Am luat ceva pentru imunizare- isoprinosine, sa vedem daca are efect. Mananca parca din ce in ce mai putin, e pretentios la mancare acasa, nu si la cresa- din fericire. Doarme bine, A inceput sa vorbeasca, adica spune multe cuvinte dar nu face propozitii complicate.
A primit o tricicleta smechera ieri de la bunici- au venit cu cadoul in avans in ideea ca vor veni la noi copiii si sa joace toti, iar Tudor e foarte incantat de ea. Noi i-am luat o masina cu telecomanda, un pistol cu laser si o carte foarte frumoasa cu povesti de noapte buna, si ceva de imbracat binenteles.
Am inceput munca, dar fiindca ne schimbam sediul suntem cu bagajele stranse de ceva vreme, dar maine deja ajungem la noul barlog asa ca revin maine cu ceva poze si impresii de dupa.
Pupici!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
cameliada spune:
Multumim, Delia! si voi sa fiti sanatosi!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
Delia21 spune:
Cami,ai poze cu sarbatoritul ?Foarte bine ca-i duci tort si la gradi!Eu si acum imi amintesc ce fericire era pe mine cand ma sarbatorea mama la gradi cu bomboane sau tort.Sa-i faci si poze acolo si sa-l pupi si din partea noastra!
Biuta spune:
LA MULTI ANI, ANNA LIA,MAIA,STEFANA,,MADALINA MARKUS SI TUDOR!!
Va dorim din suflet multa sanatate, noroc in viata si copilarie fericita..plus ca pupam cu drag!!!!
elvie spune:
Cu intarziere urez La Multi Ani pt. printesele mici si frumoase( Ambra, Maia si Stefana ,Anna Lia , Andreia ) si urez copilarie fericita si o viata asa cum va doriti alaturi de cei dragi.
La multi Ani sarbatoritilor de astazi Markus si Madalina ,multe bucurii si tot ce va doreste inimioara.
Irina71 imi pare rau ca esti pusa in situatia de ati suspecta puiutul de gigantism. Care este alimentatia lui ,mananca mult sau consuma multe grasimi sau dulciuri? daca da asta se poate corecta , 22 de kg este intradevar foarte mult pt. varsta lui .Eu zic sa-l duci la medic pt. ai face testele pt. gigantism si asa stii cum stai .Stii ca o parte din copii diagnosticati cu gigantism in jurul varstei de 5 ani incep sa se dezvolte normal ? Eu am sa ma rog pt. voi si va tin pumnii sa fie totul ok.
Catrinutza daca ai nevoie de ajutor la prezentarea cursului de gravidute da un semn .Inca mai am cartile /broshurile si multe alte inf. de cand Lara a fost in burtica plus am participat si la un asemenea curs.
Delia21 banuiesc ca invitatia de a te vizita daca sunt prin preajma nu se refera si la mine .Anyway bafta cu mutatul si multe clipe frumoase in casa noua.
Lara este tare neastamparata ca de obicei,miercurea trecuta asteptam noi frumos randul la casa de marcat sa platim si chiar ma miram cum de Lara e asa cuminte .De unde sa stiu eu ca ea fila portofelul doamnei din fata si pe care sterpelit in cele din urma.(doamna statea cu mainile pe solduri iar intr-o mana avea poftofelul care indreptat cumva pe spate).Bineinteles ca a inapoiat portofelul la cerere si a spus si soi (sorry).
A invatat si sa citeasca tot alfabetul dar nu in ordine alfabetica din pacate dar mai este timp pana merge la scoala .Aici copii merg la scoala pregatitoare la 4 ani, doua zile pe saptamana deci mai sunt doar doi ani pana Lara o sa fie scolarita .
In rest suntem bine, mergem in continuare la play group o zi pe saptamana si trei zile la gym care ofera parintilor cresa timp de doua ore asa ca impusc doi iepuri dintr-o data : eu slabesc iar Lara se interacteaza cu alti copii de varsta ei.
Ma duc sa citesc din urma sa fiu la curent cu toate si revin cu ceva comentari.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
elvie spune:
Tot eu,se pare ca am mancat ceva cuvinte din mesajul anterior dar sper sa intelegeti ce am vrut sa spun.
Bye
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
ciuf spune:
La multi ani Anna Lia, Maia si Stefana, Andreea, Markus, Madalina si Tudor. Copilarie cat mai fericita cu multe bucurii! Asteptam poze de la tortul cu cele doua lumanari.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Salut!
Markus, Madalina si Tudor! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Lauriciu stai linistita ca nu fortez nota! Bebelina e mai activa decat mine!
Kim am fost mai mult inconstienta decat curajoasa...insa sper sa fie bine!
Fetele va pup! Noi trebuie sa plimbam odoru ca masinuca...toata ziuane cere asta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mariana_1976 spune:
DRagi mamici de ghoicei,
Va multumesc mult mult de tot pentru urarile de ziua lui Markus!
LA MULTI ANI TUDOR BOGDAN si MADALINA!
Sa fiti sanatosi,sa cresteti maricei si sa aduceti multe bucurii familiior voastre!
Intru un pic pe fuga ca am de strins pe aici prin jur dupa "uraganul" creat de cei mici.(in familie mai aveam si alti 3 copilasi sub 4 anisori)SCuze daca scriu cu greseli...
Irina de ce te gindesti la gigantism?Al meu are 95 de cm la 2 ani,ceea ce inseamna peste medie la inaltime,dar la greutate mai bine nu iti scriu ce rau stam...Daca iti zic ca am avut acum vreo 9 ani la practica o fetita de 1 an si jumate care cintarea 20 de kg!!N-o sa uit niciodata cit de maricica parea in comparatie cu ceilalti,insa nu avea gigantism,ci problema cu greutatea.(defapt cu..."masa").
A,nuuuu, aici mortii nu stau "in casa",ci se duc la o capela si acolo sunt tinuti citeva zile.(la temperaturile astea de aici n-ar fi o problema iarana...Aoleu ce macabra sunt!)
Persoana respectiva a decedat in Canada si au cremat-o deja,dar urna i se va transporta aici in Suedia (pina au scos actele a cam durat)si ii vor face slujba pe 24 februarie.
Cameliada imi pare rau ca si voi stati ca si noi din "raceala in raceala".Foarte frumos mod de a sarbatori ati ales! Eu ieri am stat numai cu nasul/ochiul in cuptor ca sa fac tot felul de chestii marunte ca aici se obisnuieste sa se sarbatoreasca mai mult acasa,atunci cind avem copii mici.Al meu nu face propozitii decit din 2 cuvinte,deocamdata...
Delia aici 3 ore de condus nu e considerat mare lucru fiindca Suedia e mare si luuunga si distantele intre localitati pe masura.Cu siguranta ca va anuntam daca suntem prin zona.
Vai ce dragut sta Rudy linga stratul de capsuni! Si aici tot asa se procedeaza:noi culegem,ei le cintaresc si apoi platim. Vreau sa zic ca o data a dat socrul meu de un sarpe la cules de capsuni si de atunci nu-i mai las pe copii fara cizme de cauciuc pe acollo,oricit de delasat ar parea.Voi sper ca nu aveti pe acolo asa "lighioane"...
Mihaser ,eu am calatorit de multe ori gravida, fiindca sotul prefera sa plecam undeva la "caldurica" doar cind aici e iarna si ger,dar sincer,eu nu m-as fi deplasat cu mare placere la o virsta mai avansata a sarcinii...Asa ca nu pierzi mare lucru cu Dominica,mai ales ca acolo nu cred ca este mai mult de facut decit plaja si sporturi acvatice...
Eu prefer o vacanta in care sa pot vizita vestigii istorice,biserici,castele,catedrale,ruine,muzee,gradini botanice cu flora regionala,chiar incursiuni in jungla,sa ma urc un pic pe munti,sa merg cu bicicleta,sa degust bucatele locale,sa calatoresc cu autobuzul sau trenul in mai multe orase si regiuni...Toate astea nu sunt usor de realizat cu mai multi copilasi in familie si cu burtik mare...
Elvie voi sunteti probabil pe "model englezesc" cu "scoala" de la 4 ani,cumnata mea din UK povestea la fel...Aici s-au facut niste studii si reiese ca totusi de la 4 ani copii sunt foarte receptivi la citire si invatat...Fetita mea cea mare,Monica facea socoteli simple de la 4 ani,mereu ma ruga sa-i dau "teme"...
Kim si eu am observat ca repeta cuvintele dupa noi,cele cu initiala "s" si "r"ajung sa inceapa cu "t" sau "p" insa... Voi ii vorbiti numai romaneste?
Stefanna mie imi pare atit de bine ca aici daca copii nu consuma carne acasa ,au posibilitatea sa primeasca la scoala si la gradinita menu vegetarian.Cred ca nu in toate tarile pot opta pentru asa ceva...Sotul este destul de carnivor dar ii sunt tare recunoscatoare ca nu mi-a sugerat niciodata sa consum eu sau copiii carne asa ca el.Acum am insa hemoglobina 109 si voi lua fier,moasa la care ma duc la controlul lunar nu mi-a recomandat carne in mod special...
Carmenpitt eu cind am citit despe Alyssa ca spune citeva poezioare am ramas absolut masca...Cred ca este foarte avansata pentru aceasta virsta!Bravo!!!
Catrinutza sper ca totusi Atomica sa se simta bine cu bunicuta ei...Eu,sa fiu sincera,as fi bucuroasa sa am soacra mai aproapiata de copii si mi-ar place chiar sa ma mai sfatuiesc cu ea in unele chestii,dar e adevarat ca ea este o tipa cu principii foarte moderne.
Alinaalex voi pe unde sunteti?
Mariana 19+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda