Mamici ce asteapta al doilea copil (4)
Raspunsuri - Pagina 8
danybv spune:
Va multumesc din suflet fetelor pentru sfaturi in legatura cu olita ,asa am sa fac ii pun olita si cand va considera el atunci va face la ea .
Ma duc sa fac nani ca sunt foarte obosita .Noapte buna.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
vela spune:
Buna seara fetelor!
Multumesc de urari.Noi suntem la fel, nici un semn nimic, asteptam in continuare.
Buna strategia de a lua copilul impreuna cu tine la stomatolog, dar in cazul meu ar fi trebuit s-o aplice intai parintii mei pentru ca eu sunt mai ingrozita decat copilul meu, numai cand simt mirosul ala de ghips mi se face rau.Am mers de cateva ori doar pentru ca nu am avut incotro si de fiecare data s-a lasat cu cate un lesin.Am doua masele scoase pt ca m-am dus in ultimul moment cand nu s-a mai putut face nimic si tot aman sa-mi pun altele in loc, iar intre timp vad ca au aparut si niste carii. Incerc sa fiu o persoana responsabila si-mi invat copilul cum e mai bine dar cand e vorba de mine trebuie sa ma ia sotul de manuta.Adevarul e ca cel mai bine ar fi sa obisnuim copii de mici sa mearga la stomatolog, va felicit daca faceti asa.
O noapte cat mai linistita va doresc.
vela
39+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
MIKYCRIS spune:
buna seara fetelor!
apropo de olita,eu pe Delia mea o obisnuisem sa faca la olita privind la desene animate.e adevarat ca de multe ori mai statea si aproape o jumatate de ora dar macar a dat rezultate.voi ati incercat si asta?

toate fetele si aveti grija de voi.
19+
MIKYCRIS
CamiM spune:
Salut!! hai ca in dimineata asta va chem eu la cafea
.. desi pana ajungeti voi eu probabil fac demult nani..![]()
vaai ce bine ca povestiti de olite.. si noi tot la "operatiunea olita" ne aflam.
Noi avem olita prin preajma de multa vreme si deocamdata Sofia spune ( de cele mai multe ori ) cand face caca, pentru pipi spune rar de tot. Acum ma gandeam sa grabim si noi putin procesul ca poate scapam de scutece pana se naste bebe 2 dar ramane de vazut. Din pacate la noi nu se pune problema sa o las fara pampers ca avem mocheta prin toata casa( mai putin baile si bucataria) si ne-ar face dezastru.
A propos de iesit dintisori Sofiei i-au iesit primii dinti la 10 luni( tarziu tare), acum ii cam are pe toti ( tocmai i-au iesit si caninii de sus) si mai asteptam ceva maselute ca nu are decat 4. partea buna este ca nu am avut absolut probleme cu dureri, febra, de cele mai multe ori am vazut ca avea dintisori noi abia dupa ce au iesit
Azi am fost si am facut testul pentru diabet ( bleah
ca scarboasa mai e solutia aia ce trebuie bauta) si acum asteptam cumintei rezultatele.
Vela gata dam drumul la galerie:

![]()
Oana
lui Paul si speram sa iasa repede maselele buclucase!! Cred ca tati e in al noulea cer cand simte pe
facand tumbe.
Claudia ce bine ca Stefan se simte mai bine!!
si felicitari pentru ghemotocul mic dansator!!
Mada tinem pumnii pe 12 sa vii cu vesti bune de la eco!! 
Ada in multe tari se face preventiv testul pentru depistarea diabetului de sarcina. Intai se face un test de o ora(bei o solutie foarte dulce si dupa o ora se recolteaza proba de sange) daca rezultatele la asta nu sunt bune se mai face un test de 3 ore ( se bea solutia si iti iau sange de 3-4 ori) sa vada cum proceseaza organismul glucoza si apoi iti spun sigur daca ai sau nu diabet gestational.
Ok va
pe toate!! Numai bine!!![]()
Cami
26+
&
Sofia - 8 mai 2006
ClaudiaH spune:
'Neata! Am venit si eu sa beau un ceai de musetel si apoi ma duc sa-l scot la aer putin pe Stefan.
Ca tot ne plangem de problemele cu primul copil hai sa ma plang si eu: al meu inca nu vorbeste. Adica stie multe cuvinte dar nu face propozitii inca si cuvintele pe care le stie le zice tare stalcit. Mai leaga cate doua trei cuvinte dar numai eu il inteleg. Plus ca vorbeste amestecat: si germana si romana. Am mari emotii cu el. Pana la 4 ani insa nu pot sa merg cu el la terapie la logoped. Sotul meu e relaxat, zice ca sa nu-mi fac griji, ca daca nu e surd o sa vorbeasca el la un moment dat. Ma ingrijoreaza totusi ca are aproape 3 ani si nu vorbeste ca lumea. Si mai si inventeaza cuvinte pe care le atribuie dupa bunul lui plac obiectelor sau dorintelor. De exemplu spune "eto" pentru "vreau aia". Ati mai auzit asa cazuri? As vrea sa cred ca este totusi un copil normal.
Vela, inca suntem pe baricade:

Va pup si va urez numai bine!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
11+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Claudia te-am ascultat si vin aici cu voi.
Ma alatur si eu grupului vostru: cu un copil de 1 an si 4 luni si unul in burtica de cateva saptamani.Ma apuc sa citesc din urama sa ma familiarizez si eu.
Va dau si datele mele sa treceti in listuta:
sanziana27 (DPN 14.10.2008) si Dragos Mihai 26.09.2006
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
MissJJ spune:
Buna fetele!
Vela

Miky 
Cami ms.
Uff da naspa testul ala cu glucoza si aici tot asa se face da eu nu l-am facut de ex, moasa dupa ce mi-au facut toate analizele a zis ca nu crede ca e necesar la mine, si am avut noroc ca nu am avut probleme.
Claudia nu stiu ce sa zic, aici daca copilul are trei ani si esti ingrijorat ca are pb cu vorbitul zice sa mergi al doctorul de familie si sa discuti cu el grijile si temerile tale si apoi el iti va recomanda ce e mai bine sa faci. Da de ce nu poti merge la logoped decat dupa 4 ani?
Sanziana bine ai venit!
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Ignatica spune:
Buna mamici, vin si eu in grupuletzul vostru. Am un baietel de un an si jumatate, David si de o saptamana am aflat ca sunt insarcinata cu bebe 2.
Maine am prima ecografie, sper sa fie totul bine si sa vedem samburelul.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica
crengu75 spune:
Salutareeeeeeeeeee!!!!!!!!
Sanziana si Ignatica bine ati venit aici!!!!!!ma bucur ca putem sa mai stam si aici de vorba, ma bucur ca ati reusit, va mai felicit inca o data.

Vela fac galerie si eu. Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos, cuminte si mancacios.

Danybv, pupam fetita cuminte
.
Fetelor, eu am cam uitat detalii cu privire la olite, dintisori, primele cuvintele. La olita nu a vrut niciodata, i-am luat capac de wc din ala mic care se pune peste ala mare si asa a facut baiatu caca foarte repede. Cu dintii nu am avut problemute, fata de ce am tras pana la 1 an,...... asta cu dintii a fost super usor.
Noi suntem bine, mai avem putin si se termina 4 luni, la sfarsitul saptamanii viitoare. Eu cred ca fetita misca , adica eu simt ceva miscari de trupe. Am salopeta frumoasa si sunt tare mandra de burtica.
Vad ca lista se face din ce in ce mai mare. Felicit si restul fetelor care au venit si pe care am uitat sa le intampin cu un bun venit.
ClaudiaH, lasa ca va invata copilul sa vorbeasca incetul cu incetul.Cred ca la gradinita isi va drumul mai bine la vorbit.La noi la gradi este un logoped care se ocupa de copiii cu problemute. Uite un pupic
.
Va pup si pe restul fetelor, eu nu prea pot tine pasul, nu va suparati daca intru mai rar. Am sa incerc sa intru mai des si sa ajut cu sfaturi daca ma voi pricepe.
Bebe 2
Crengu
14+ cu
, mami lui Cristian(30.05.2003)
sanziana27 spune:
Multumesc fetelor de primirea calda pe care mi-ati facut-o!
Am citit si listuta si am vazut foarte multe mamici cu copii la diferenta de 2 ani! Oare cum ma voi descurca!?
Cu Dragos suntem la etapa 8 dinti, 4 maselute si 3 canini iesiti, fara mari batai de cap, vocabular destul de saracacios: mama, tata, papa (mancare)tete (publicitate) dei-dei (sa-i dau ceva)aaap (apa), cu olita stam mai prost (4-5 coincidente cand a facut pisu) si acum refuz total.
Crengudeja 4 luni!!!!!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]