Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sa inteleg ca pana sa afli suma ti se parea ca va fi un moment frumos, iar pe urma nu? Cel putin mie mi se pare ca pui prea mult accentul pe cati bani au oferit si cred ca anume banii au fost motivul refuzului... sunt sigura ca pentru o suma mai mare te gandeai iar ca va fi o amintire frumoasa pentru bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Luny, in primul mesaj nu ai spus nicaieri ca nu te-ai inscris, ci doar ca te-au contactat. De unde si cum au numarul tau, nu mai conteaza... Cu toate ca, stiu din surse sigure, ca la astfel de reality show-uri te inscrii, nu te "agata" pe strada.
O persoana neinteresata total de ceva anume, refuza pur si simplu, nu merge la casting, asculta povestea si cand e vorba de bani, se oripileaza, isi ia jucariile si pleaca...
De fapt care este mesajul transmis de tine??
Gravide, nu va lasati filmate pentru 300 euro???...ca eu asta am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dragele mele, in primul rand nu simt nevoia sa ma justific in fata voastra, si a nimanui in general!! am scris acest topic unde am povestit doar despre lipsa de evolutie, de respect si refuzul de a se civiliza a acestei natii!! repet, NU eeste vorba de bani!!Am destui incat sa-mi permit sa nasc la un spital privat, suma respectiva este doar o insulta la adresa inteligentei si a bunului simt...
Am fost contactata pe un forum, prin PM!!! NU exista casting, te cheama la firma CVB pt o asa zisa discutie, in care sa-ti spuna ce si cum, in 2 vorbe, si iti baga in fata un CONTRACT, atunci, pe loc!Tind sa cred ca la fel ca si mine s-au lovit de multe refuzuri, de ne-au luat din usa cu contractul direct!! Ei considera ca te-au convins imediat ce ai intrat pe usa cu aceasta ineptie!! Dak ai venit acolo sa vezi despre ce e vorba, din curiozitate, nu inseamna ca esti de acord cu orice conditie pun ei, pe loc!!!!!!!!ma rog, poate voua v-ar fi placut sa va filemze in timpul nasterii, eu am exclus din start asa ceva!
Daca unele dintre voi va simtiti interesate de asta, puteti s-o faceti si gratis din partea mea,poate va intereseaza si acei 300 euro, dar fiti sincere si recunoasteti ca niciuna dintre voi nu v-ati lasa filamte in conditiile puse de ei, PE NICIO SUMA DE BANI, cel putin eu asta spun despre mine, ideea e ca ma asteptam la ceva dragut si si s-a dovedit a fi un scenariu prost!! Asa ca incetati cu telenovelele si cititi inca o data ce am scris, nu creati impresii pe care eu nu le-am transmis...ma rog...
INCA O DATA, acest topic se vrea a fi o atentionare si o informatie, NIMIC MAI MULT, fiecare decide ce vrea sa faca, nu este un subiect unde sa ma judecati pe mine, nici eu nu judec pe cei care vor participa, este clar decizia fiecaruia!! din contra, le urez succes!!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Acest reallity-show pe care Prima vrea sa il faca seamana cu cel prezentat pe Zone Reallity se numeste "Birth Stories"- tot asa cu diferite cupluri care asteapta un copil si sunt prin ultimele saptamani de sarcina. Dar cred ca ptr ei suma pe care le-o ofera este considerabila!

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sincer, cred ca banii nu au nici o relevanta aici, poate fi vorba de 0 lei, 300 EUR sau 1 milion de EUR.
Este strict decizia fiecaruia daca isi doreste asa ceva sau nu.

Recunosc, mie daca mi-ar fi propus-o cineva, as fi facut-o si gratis, poate chiar as mai si platit ceva , cu conditia sa am casetele cu filmele. Nu spun, si tatal a filmat la nastere, dar era atat de emotionat incat a filmat din 3 in 5, nimic important. :)

Respect decizia lui Luny, fiecare hotaraste pentru el. In schimb nu inteleg comentariile despre celalalt cuplu care asista la discutii si nu a reactionat in nici un fel (probabil oamenii gandesc ca mine, nu are importanta nici o suma, si sunt bucurosi ca cineva le va imortaliza clipele dinaintea marelui eveniment).

Plus motajul cu povestea de dragoste...chiar mi se pare frumos. Mi-as fi dorit asa ceva.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

...de acord cu tine, decat ca eu nu am simtit nevoia sa ma vada la tv lumea cum tzip, imping, transpir, etc., si sunt in durerile nasterii!Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca mi se pare un stres suplimentar si absolut inutil, sa vad prin geam un cameraman, de la TV cum ma filmeaza, chiar NU!! Iar dak mi-ar fi spus la telefon ce vor ei sa filmeze, nu m-as fi deranjat sa bat drumul pana la firma respectiva sub nicio forma!...ca de, astfel de detalii se discuta fata in fata, nu la telefon, asa mi s-a spus..
Eventual dak vreau un montaj si film de calitate, as angaja eu pe cineva sa filmeze, daca sotul ar fi prea emotionat, nu as chema televiziunea!inca o data este optiunea fiecaruia...iar povestea de dragoste a noastra, ce pot spune, este a noastra si este superba, mi-ar fi placut un montaj... dar pna la semna un contract doar pt filmuletul cu povestea noastra, avand in vedere restul, e cale luuuunga!...noi d-asta am refuzat, este prea intim si prea personal momentul nasterii, nu l-as imparti la tv cu o lume intraga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

LUNy,draga pe mine una m-ai convins!Cu sau fara Prima,cu s-au fara cameraman angajat,eu itzi doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si mincacios!

Dana

Mergi la inceput

Luny, bine, ok, dar atunci nu inteleg de ce ati mai batut drumul de pomana pana acolo. Si voi v-ati enervat, si timpul lor s-a irosit aiurea...toata lumea suparata in final, cand trebuia sa fie o chestie simpla, vrei sau nu.

Consideri ca e prea intim momentul? Ok, asta stii de la bun inceput. Povestea nasterii include momentul nasterii, evident. Deci e clar ca filmau cand nasti, nu? Ca nu vrei sa fie dat pe post? Pai pentru ce crezi ca filmau, ca sa se joace? Asta le e meseria!

Eu am vazut niste emisiuni din astea mai demult, mi s-a parut absolut superb pentru cei ce au acceptat, nici o scena care sa fie jenanta pentru cei filmati nu s-a dat pe post.

Despre contract: mi se pare absolut normal sa se semneze unul.

In fine, e bun asa un subiect. Cei ce considera ca sunt chestii extrem de intime ca sa le imparta cu restul lumii, e bine sa stie sa nu mai bata drumul aiurea si nici sa nu-i incurce pe aia.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Luny, bine, ok, dar atunci nu inteleg de ce ati mai batut drumul de pomana pana acolo. Si voi v-ati enervat, si timpul lor s-a irosit aiurea...toata lumea suparata in final, cand trebuia sa fie o chestie simpla, vrei sau nu.

Consideri ca e prea intim momentul? Ok, asta stii de la bun inceput. Povestea nasterii include momentul nasterii, evident. Deci e clar ca filmau cand nasti, nu? Ca nu vrei sa fie dat pe post? Pai pentru ce crezi ca filmau, ca sa se joace? Asta le e meseria!

Eu am vazut niste emisiuni din astea mai demult, mi s-a parut absolut superb pentru cei ce au acceptat, nici o scena care sa fie jenanta pentru cei filmati nu s-a dat pe post.

Despre contract: mi se pare absolut normal sa se semneze unul.

In fine, e bun asa un subiect. Cei ce considera ca sunt chestii extrem de intime ca sa le imparta cu restul lumii, e bine sa stie sa nu mai bata drumul aiurea si nici sa nu-i incurce pe aia.

Adina + Olivia Q1.04

"Iar dak mi-ar fi spus la telefon ce vor ei sa filmeze, nu m-as fi deranjat sa bat drumul pana la firma respectiva sub nicio forma!...ca de, astfel de detalii se discuta fata in fata, nu la telefon, asa mi s-a spus.."...am mai scris o data...deja parca suntem la OTV, eu nu o sa mai scriu pt fiecare raspuns in parte, ce am avut de spus, am spus, cine a avut ochi sa citeasca, a citit... e doar 'aviz amatorilor' si atat!!

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de luny
Si ne-au oferit 'imensa' suma de 300 euro, pe care noi personal am considerat-o o gluma proasta la inceput!!..cand am vazut ca asta era suma reala, /.../

Poate pt altcineva era o suma potrivita, nu contest si fiecare o judeca cum vrea...eu stiu SIGUR ca era o bataie de joc..intamplarea face sa am prieteni prin televiziuni, si nu-s chiar pe dinafara cu astea...ei au spus ca ar trebui platit mult mai mult...

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Luny, sigur, poti raspunde cui vrei si ce vrei, e dreptul tau,
si vorba ta, toata lumea poate avea ochi sa citeasca ce ai scris tu in postarea initiala.

Nastere usoara si bebelus sanatos!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput