Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Luny, nu te mai obosi sa raspunzi ca nu are rost. Se pare ca la fiecare subiect deschis, sunt unii care scriu doar pentru ca le place polemica. Macar de ar fi o polemica de calitate...

Tu ai expus o propunere venita din partea Prima TV. Fiecare e liber sa-si dea cu parerea asupra propunerii respective, eventual sa spuna cum ar fi reactionat la aceasta propunere, in comparatie cu tine. Dar de la a comenta situatia in sine si pana la a te comenta pe tine ca persoana si a-ti face analiza pe text e cale lunga.

Si ca un comentariu personal la povestea initiala:
In primul rand, asa cum ai spus tu, fiecare are pretul lui. Unii ar plati din buzunar doar sa se vada la TV, in timp ce altii gandesc putin in termeni business: ce dau si ce primesc??? Nimic de condamnat nici la unii nici la altii. Eu una consider 300 de Euro o suma ingrozitor de mica, avand in vedere ca nu este vorba despre o filmare obisnuita, ci despre filmarea unui moment intim, special din viata unei femei si din viata de cuplu.
In al doilea rand, condamn atitudinea reprezentantilor Prima TV si lipsa de profesionalism dovedita de comentariile pe care le-ai povestit tu. Este mai mult decat lipsa de respect. Dar in Ro lumea e obisnuita sa tolereze astfel de comentarii...din pacate...

Vio 33+ Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Parerea noastra, a administratiei Desprecopii.com este SA VA FERITI DE ACESTE GENURI DE PROPUNERI.
Este insa la latitudinea voastra ce veti face.

In orice caz, in curand :) - va vom oferi spatiu intr-o emisiune a NOASTRA si acolo locrurile vor fi mult mai selecte din multe puncte de vedere. Veti fi reprezentantele acestui site, al acestei comunitati online si nu veti fi doar agatate de diverse canale...E trist ca televiziunile stau la agatat pe furis pe acest forum!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow, super veste mirela, sper sa pot vedea si eu emisiunile(inregistrate pe net) si sa cunosc cat mai multe fete si puiutii lor...
luny, ma bucur ca ai luat decizia sa nu participati la aceasta emisiune.

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da Violeta, ai dreptate, daca vrei doar sa "vinzi" momentele respective, atunci am inteles atitudinea (si a lui Luny, si a ta). Se poate vinde orice in ziua de azi, pe ce bani considerati ca se merita. Cui nu-i convine suma, atunci nu mai vinde, nici o suparare.

Am inteles eu aiurea ideea topicului, ma gandeam ca lui Luny i-ar fi placut inregistrarea respectiva s-o aiba si ea, nu ca avea nevoie de bani si incerca sa vinda ceva.

Si nu, nu facem polemica de dragul polemicii, eu cel putin am incercat sa inteleg un rationament.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

wow, super veste mirela, sper sa pot vedea si eu emisiunile(inregistrate pe net) si sa cunosc cat mai multe fete si puiutii lor...

Hi hi...noi nu vom mai putea participa la emisiune...doar ne vom uita de pe margine...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scuzeee...dar trebuie sa-i raspund mihai
de ce sa nu participi? eu pe tine as vrea sa te vad printre primii asta in caz ca nu iau "maine" trenul si vin la iasi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

stiu ca in multe tari se difuzeaza genul asta de program. au cumparat evident licenta.
acum luny- bravo- pt 300 de euro nu ma ridicam nici din pat(sa folosesc o expresie a unui amic).adica ce ei isi fac rating pe nasterea ta . probabil ar tb sa se orienteze la satele din alte judete. acolo 300 inseamna ceva si va gasi cliente. bravo si pe mine m-ar fi jignit cu 300 de euro. da pt 10 000 m-as lasa si eu filmata dar nu pt 300.inca o data bravo si nastere usoara.(fiecare om are valoarea lui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Parerea noastra, a administratiei Desprecopii.com este SA VA FERITI DE ACESTE GENURI DE PROPUNERI.
Este insa la latitudinea voastra ce veti face.

In orice caz, in curand :) - va vom oferi spatiu intr-o emisiune a NOASTRA si acolo locrurile vor fi mult mai selecte din multe puncte de vedere. Veti fi reprezentantele acestui site, al acestei comunitati online si nu veti fi doar agatate de diverse canale...E trist ca televiziunile stau la agatat pe furis pe acest forum!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

minunata ideea!! si cea de a ne feri de asemenea capcane, dar mai ales cea cu emisiunea Desprecopii.com!!!Va multumesc mult pentru interventie!!
Adina Iulia,deja ma enervez,am spus ca nu mai raspund la provocari, dar ma fortezi... as aprecia daca nu 'te-ai mai gandi tu' cam ce mi-ar placea mie sa fac referitor la nasterea copilului meu, pentru ca e lipsa de respect avand in vedere ca nu ma cunosti...si cum am spus, posibilitatile mele financiare imi permit sa angajez pe cineva pt a filma, in cazul in care vreau sa am nasterea imortalizata, nu sa am televiziunea si un popor intreg drept marturie...mi-a fost clar de la inceput ca n-ai inteles nimic din ideea deschiderii acestui topic, care s-a vrut a fi o ATENTIONARE, asa cum scrie si in titlu, pe cand tu deja o dai in psihanaliza cu mine...as vrea sa incetam polemicile si sa CITITI CU ATENTIE postarile mele, nu sa le interpretati asa cum doriti din lipsa de alte preocupari!...

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

luny, te-am inteles perfect.

Cred ca cei de la Prima ,profita cu neobrazare de saracia din Romania,au vazut ce bine merge treaba cu celelate emisiuni cum ar fi 'schimb de mame'(am inteles ca tot 300 de euro li se ofera)si atata vreme cat au clienti pentru suma asta penibila ,li se pare firesc sa stai si in cap 24 de ore .
In felul asta ,Prima nu mai are nevoie de platou de filmare, de actori ,prezentatori,etc,raitingul e asigurat,publicitatea e bine platita in orele acestor emisiuni si ei au un reality show de zile mari,iar protagonostii devin de cele mai multe ori penibili in ochii lumii.

Cat despre viitoarea emisiune 'DESPRECOPII'ma inscriu de pe acum (voluntar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Luny eu am inteles asa:
Te-ai dus acolo din curiozitate sa vezi despre ce este vorba. Fapt perfect normal. Nu poti niciodata rejecta o idee atata timp cat nu sti despre ce este vorba. Mai mult de atat este benefic sa intri in contact cu oameni pe care nu-i cunosti. E ca un fel de antrenament.

Apoi, ai fost oripilata(nu mi-a venit altceva in minte) ca o televiziune cu pretentii, intra in viata unor oameni, face publicitate pe trairile si emotiile lor, de unde ia sume exorbitante, si le ofera in schimb o suma minuscula.

Perfect normal.

Apoi, te-ai hotarat sa ne pui in garda asupra unei afaceri in care cel din rolul principal este exploatat cu nerusinare si pus la zid cand are indrazneala sa le atraga atentia ca nu au gasit o formula tocmai adecvata de plata.

Perfect normal.

Deci ai facut niste lucruri perfect normale de care nu ai a te rusina si nici nu e nevoie sa te explici.

Iti doresc un bebe sanatos si o nastere cat mai usoara!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput