***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Motannel spune:
Buna seara! Am si eu o problemuta ... Teodora a fost foarte agitata noaptea trecuta ... s-a trezit plangand de vreo 6 ori, ea care se trezea cam de 2 ori pentru san si o asezam relativ usor inapoi la somnic. Noaptea trecuta am cedat pe la 5 si am luat-o in pat langa mine, insa tot agitat a dormit. Or fi dintisorii? La cei de jos nu m-a necajit asa! Ieri ziua am fost cu ea si cu mama mea la bunicii mei la tara ... cu masina vreo ora si jumatate (80km). A dormit si la dus si la intors, iar acolo am stat vreo 3 ore ... putea sa o streseze chestia asta si de aici agitatia????
Iar astazi dupa trezirea de la 8 a mai dormit o jumatate de ora de la 12 la 12.30, apoi la plimbare o ora si jumatate de la 4.30 pana la 6. Iar acum e ora 22 si ea inca e activa! Mai sunt bebei care dorm atat de putin??? Vad cum doarme in noaptea asta!
Kay, Sosonicii!
Pepsi, super subiectul cu olita! Eram chiar in dilema daca sa-i iau deja o olita. Chiar ma gandeam sa cer sfaturi privind forma si marimea acesteia! Dar ... mai am timp ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
mihamora spune:
Pepsi - multumim frumos pentru informatii
Raluca - daca stiam ca esti, ne intalneam si noi, dar lasa ca poate ne vedem dupa ce termini cu sesiunea.Multa bafta! Nu doare deloc la scos fire, nu te stresa.Unde te-ai operat, in Iasi sau Buc?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ELTEKA spune:
Pepsica
Aniversarile sunt pana in ultimul capitol in care s-a mai pastrat toata lista (cap. 40 parca), Didi zicea ca e mai usor sa se dea o cautare dupa capitol si sa se copieze de acolo.
Motannel
Elias doarme tot dupa miezul noptii Are un somn la 12-2 si unul la 5-6 pana la 7-8-9... Ba mai mult, de vreo doua zile s-a culcat tot la doua fara un sfert . Si si mai mult, ieri nu a mai dormit peste zi decat o ora!!!! Adica de la 3 la 4, asta era si somn de dimineata si de dupa-masa,si tot la 1.40 s-a culcat si s-a trezit la 9, cand mie imi era rau de oboseala, dar lui nu...
Si el se trezeste peste noapte plangand mai nou (de obicei se trezea numai sa manance in somn, de cand s-a nascut). Ii dau san in somn pana adoarme dar mai nou a trebuit sa-l legan de cateva ori. Are gingiile umflate, dar nu rosii...eu habar nu am cum se fac pana ies...
Mihamora
Am vazut baiat frumos imbracat de oras . Cred ca prietenii tai se apuca si ei sa-si faca unul, asa drag le e de al tau!
Ella
Bobita ta pretioasa seamana tot mai bine cu tati!!! Imi place cum rade in tarc, e un scump
Ali
Pe aici sauna e aproape obligatorie, multe case si apartamente au in dotare din constructie, toate piscinele orasului au. La sala unde merg eu la aerobic este, chiar acum vin de acolo si de vreo 2 ori pe saptamana trag cate o sauna - n-am nimic de la ea, ori eu alaptez (la greu...). N-aveam voie in timpul sarcinii insa.
Lauradi
Vazut Duculetz frumos si vorbitor
Eu abia tastez de la gimnastica asta...urasc fiecare minut pe care il petrec la sala, tot ma uit la ceas Dar cand plec acasa e superb, e o senzatie de oboseala placuta, merg pe jos pe un bulevard, ori asta seara ningea asa de frumos...
Va transmit si voua din starea asta!
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Ioana13 spune:
Ralucami eu am avut cezariana, vreo 12 cm taietura, nu doare deloc cind scoate firele. Si eu am fost speriata rau Nu stiu ce operatie ai tu, dar asta cu scosul fielor cred ca e cea mai usoara parte
Pepsi, super informatiile cu olita... chiar am vazut ca pe oiltele de la chicoo scrie de la 18 luni in sus, ma intrebam de ce?? La urma urmei, e mai usor sa schimbi un pampers decit sa speli olita. Cum adica sa paseasca pe scari cu un pas inainte? adica, ca noi, oamenii mari?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ralucami spune:
Imi pare tare rau ca nu am fost pe faza azi, sa ne intalnim. Chiar mi-ar fi facut mare placere! Dar daca vrei, ne putem intalni vineri sau sambata viitoare.
In Iasi m-am operat, la Sf Spiridon, ca asa s-a nimerit ! Dar am avut o bafta chioara: super doctor, super anestezista, super operatie. Daca era dupa capul meu as fi fost in stare sa fug la primul avion si sa plec in Jp. Aici in Ro, nelucrand nici macar 1 singura zi nici asigurare de sanatate nu am si ma gandeam ca o sa gasesc niste conditii jalnice. Dar am fost chiar impresionata de conditii. Nu ma asteptam sa fie atat de OK! Si NU AM DAT nici 1 leu spaga la asistente/infirmiere & comp.
DidiAlex spune:
Of, mai El, ce ninsoare ne-ai transmis tu noua...la noi ploua mai de graba.
Azi, a fost o zi de primavara si de carnaval. E o nebunie cu Carnavalul in Germania. Noi i-am luat costum de pirat lu R, dar deja s-a plictisit si maine nu vrea sa se imbrace cu el la gradi. Toti copii vor fi costumati! sa vedem maine daca vrea batic si sabie de pirat. El tot vroia Spiderman dar, prea violet, ete na ca pirat ar fi inger (!!!!). Io intreb, io raspund in ciclu io centrez, io incasez!
Da, Pepsi are dreptate cu olitza. Noi, am fost mai lenesi, pt ca fara pampers cand spune copilul ""Faci pipi? " (Robert nu conjuga bine verbul si prelua din intrebarea noastra, ca in prima secunda te intrebai tu pe tine: Oare fac?!)iti sare tot din mana si cauti cu okii-n-16 o toaleta sau cand esti pe autostrada fix atunci nu gasesti o parcare cu un WC, si bine am facut. Am cumparat olita pe la 1 an si 10 luni, stia la ce foloseste, dar am inceput pe la 2 ani si 7 luni cand l-am lasta fara. Problema, adevarata problema nu a fost la pipi ci la kk, pt ca ei la varsta aia fac in picioare. Dar incet, incet a inceput sa faca. Si dupa cateva zile 2,3 parca nu a mai vrut nici pampers de noapte. Era mai bine fara. Dar de scapat tot a mai scapat, mai ales la gradi cand nu avea timp. Nici acum daca incepe un joc/desene nu are timp de pipi si tre sa stai un pic cu gura pe el. Si, apoi a mai avut un regres, prin octombrie.
Stiu de la nepotul meu care era cu 13 zile mai mik decat R, ca au inceput pe la 7-8 luni si in vara deci la 3 ani tot aveau probleme. Si la multi cunoscuti am obs ca boala lunga, moarte sigura. Asa ca nu stresati copii.
Imi aduc aminte ca avea R 6 luni si vroiam sa ii iau olitza si o dna, mai in varsta imi spune sa nu ma grabesc (!) ca oricum 3 ani e limita. Am crezut-o nebuna, dar stia ea ce stia.
Pepsica, am modificat lista, am adus fetele din februarie, maine avem o sarbatorita (!!!!) dar mamicile proaspat venite nu am retinut decat 12,02 fara nume. si am trimis-o si pe mail-ul comun cu am scris odata.
Fetelor sunt un pic dezamagita. Avem o proaspata graviduta printre noi, de 3 luni cred, Alina25 va fi o mamica de iulie2008.
A anuntzat la noi si nu am retinut io? E vecina Micai ca nu stiu exact de unde sa o iau.
Vroiam sa o felicitam si noi, oare e prima mamica de capsunica cu burtica?
Sa fim noi asa de acre de nu ne-a anuntzat ?
p-s Am trimsi link-ul meu la cereri :)
La multe lunitze! D'soara Tzu
Ralucami, cat ai mai tras tu cu apendicile asta! Pana la urma a avut dreptate ala in sarcina cand te-a supectat de ea.
Sa nu ma uiti cu poza. Aventual sa o faci si o descarci cand anungi in Jp.
Mai revin, zilele urmatoare. Maine e Carnaval. Deci sunt inkise multe. lumea se distraza. incepe postul la catolici/evangelici.
si, o sa scriu mai multe despre jocuri.
ralucami spune:
Ioana merci pt incurajare! Eu am o operatie micuta, de tot rasul ( apendicita), facuta laparoscopic, deci sunt 3 incizii de maxim 1-1,5 cm. Dar sunt o fricoasa si jumatate cand vine vorba de durere fizica. La externare a vrut doctorul sa-mi scoata drenul si sa vada cum arata inciziile. Si bietul om abia dezlipea leocoplastul, dar fiindu-mi asa de frica aveam impresia ca ma apasa pe (marea!!) operatie. Si am inceput sa ma panichez pe acolo, de nu stia doctorul cum sa se mai adune de pe jos de ras
Vai sunt varza ( calita/cu carne/de care vreti!) Nimic nu stiu la examenul de marti! holy moly! De mi-ar zice proful :"scrie ce vrei tu!" si tot nu stiu nimic. Minune cereasca ar fi sa iau un 5! Dau de baut la toata grupa daca trec ex asta!
P.S.
Si atat de "stresata" sunt, ca acum ascult topul de la Kiss FM a lui Huidu si bananai pe net!
Edit: Didi nu te uit, nu te uit!Poate facem o poza cand ma intalnesc cu Michelle!
ali24 spune:
multumesc fetelor ptr informatia despre sauna.cred ca am sa ma apuc de saptamana viitoare de sauna si aerobic sa mai dau jos din kg astea ca de mancare nu ma pot lasa
kay.am vazut ca ai sters mailurile chiar dupa ce ti am scris eu.sper ca nu te am deranjat cu ceva si de aceea sa le fi sters.daca da imi cer scuze.un pupic ptr tine si unul ptr sonia.
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi si de maine ca mai e putin pana la 12
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
DidiAlex spune:
Ralucami, dar tu nu esti studenta? adika nu beneficiezi de statutul de student?
chiar ma gandeam cum e cu asigurarea, in caz de...pt ca nici noi nu avem standard in ro, insa stiu ca astfel de interventii sunt asigurate prin cardul Visa. Sau nu?
Motannel spune:
Elteka, oare avem copii atomici??? Teodora e asa de agitata de felul ei, insa noaptea era ok. In ultima vreme parca e electrocutata! Sa vad noaptea asta cum trecem ... A adormit la 22.30.
Oricum, de vesela e vesela, papa relativ bine mai nou ... dar cu ea nimic nu e rutina ... nici papa, nici somnul ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)