***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Vas - foarte fain filmuletul cu micutii

Lauradi - multumim ca te-ai gandit la noi Am pus poze in albumul 9 luni

Noi suntem bine, lui Dominic ii iese al patrulea dinte si de o saptamana nu mai mananca deloc legume si carne, doar fructe si branza in cantitati mai mici decat pana acum.Nici nu o sa ii mai dau o perioada legume si carne.
Nu merge in 4 si nu se ridica in picioare chiar daca are de ce sa se sprijine. Daca il ridic eu sta in picioare si face si pasi sustinut.

Am vazut foarte multe poze si filmulete, toti copii au crescut si sunt din ce in ce mai dragalasi ii pup pe fiecare in parte

Elias cu caciula roz e de revista, Bobita e un frumos si Ducu la fel cu freza lui de cavaler,Stefan cretulinu. Am vazut-o si pe Miruna si pe Maya si pe Sonia draga de ea, ca tare frumoasa s-a mai facut
Si mai sunt, da nu mai stiu...

DIDI - vreau si eu sa vad poze din Austria .Si vreau si joculete

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

revin cu intrebarea

unde gasesc datele de nastere pe mailul comun? ca sintem in februarie si vreau sa le pun pe prima pagina si sa adaug pe cele 2 fete noi venite!merci

maricutz, te voi pune azi pe lista, daca nu o face cineva inainte

teodora, scrie un mail pe mailul nostru comun si-ti raspund eu cu parola, sau iti activezi pm-ul la contul pe dc

timur, pai si nikul meu e tot de la catelul meu iubit, Pepsi, l=am iubit......(sti la ce ma refer) a murit de cancer pe 4 aprilie 2006 dupa 9 luni de lupta si tratament am luat dificila, imposibila hotarire sa=l lasam sa plece in pace, sa-l eutanasiem.... atit de mult ce l-am iubit, nu voi mai iubi alt ciine asa, l=am adus cu noi in canada, am platit avionul ptr el, .......amintiri, amintiri....

liviana, infractoarealasa ca va mutati voi, si noi stateam cu dominic in 2 camere, era greu, dar mai tu cu doi copilasi

madi, bafta la incercat

andrada, bine ai revenit, sa nu mai lipsesti la apel, ca mi-e dor de tine

lauradi, si eu ziceam la pediatru ca are diaree, si febra de la dinti, da mi-a zis ca asa ceva nu exista, ca cica iesirea dintilor se suprapune cu alte viroze.....na acuma cum o fi o fi

duminica placuta

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

PEPSI, merci ca mi-ai pus cotofana in lista.Am sa-mi activez si PM-ul, credeam ca e activat.
LAURADI, daca-i stii ce par urat avea asta-vara...Ii spuneam "riciu" de la arici.
MAGDA, felicitari pentru reusita de a se ridica in picioare.A mea isi trage un picior sub ea dar celalalt...
Vas, super tare filmuletul. Ce-am mai ras:-)

poze cu ingerasul
nasterea unui inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am uitat, bine ati venit Teodoral si Maricicutz!
Raluca - prin cate ai mai trecut, bine ca acum te-ai refacut si e bine ca Maria e ok. Esti in Iasi sau in Bucuresti?

Pepsi draguta, eu nu stiu sa iti raspund la intrebare

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

Pepsi, cum te ingrijesti tu de toate..multumesc anticipat pt trecerea in listuta...mai fetelor ce ma speriati voi cu febra si cu diareea asta de la dintisori..noi suntem inca stirba dar nu vreau sa ma gandesc cand vor aparea..deocamdata nici un semn, nu e tarziu, noi ii asteptam totusi...cred ca mi-am activat pm-ul...cred, pt ca eu v-am spus ca nu sunt la curent cu tehnologia asta...cum facem sa verificam? imi trimite cineva mesaj?
sa nu uitam...la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi...pupici de la Ilincuta mea..si de la mine ca tare frumosi mai sunt capsuneii..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

si inca ceva...cand ii tineti sa mearga, capsuneii vostri merg bine? adica pun toata talpa sau sunt balerini si balerine? a mea cand merge frumos cand merge pe varfuri sau mai ciudat cu un picior merge bine cu celalalt merge pe varfuri..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Buna seara mamici si capsunei!
Am cam disparut de pe plantatie dar am citit cu nesat progresele celor mici, dar voinici. Frumosi sunt , Doamne , si mai ieri cresteau cuminti in burtici.

Avem si noi 7 luni, mergem in premergator, iar tinuta de manute pasim apasat pe calcaie! Umblam mai ales unde nu ne lasa mami: dulapuri, sertare, tragem de fata de masa...dar cel mai mult ne place galeata de gunoi ca rosie; asta in plus de telecomenzi si telefoane. Ce mi-a luat mami e de jucarie si nu ma incanta!!

Pupici si sanatate la mamici si la bebici!

http://community.webshots.com/album/562355583kzioQq?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vali, multumim de felicitari, am vorbit cu andrada si mi-a zis ca nu se pune ce am cintarit avind in vedere modul in care l=am cintarit pus in fund, si atirnind cu picioarele pe linga, etc. deci, cum zicea si ea, ultima masura e cea de la medic, avea la 6 luni jumate 8.600kg si 73 cm. e normal ca david sa aibe kg lui andrei la 9 luni ca el la 6 luni jumate are cm lui andrei la 9.(sau am retinut eu gresit?) cum zicea andrada ca trebuie luat cm si kg si virsta, el ptr inaltime este in 90% la curba(adica f inalt)la kg era la 85%. vom vedea cit are acuma ca poate merg cu el la un cintarit masurat saptamina asta.

e liniste pe aici, azi am grija de 3 copii, na sa vad cum e! m-a rugat o prietena sa-l tin pe al ei pusti 3 zile, are 3 ani si 10 luni.
am tot vrut sa-mi bat gura pe un subiect controversat, dar am tot aminat da acu ca toti dorm am timp subiectul olita
in urma studiilor copilul nu are sfincterele formate decit dupa virsta de 1 an jumate 2 ani, invatatul/stresatul mai devreme de perioada in care copilul isi poate controla sficterele are repercursiuni si la virste de adolescenta, sau chiar si mai tirziu.sint carti de citit pe tema asta.fiecare face cum vrea, eu il voi obisnui pe david dupa 1 an jumate.la dominic e drept ca am facut prea tirziu(2 ani jumate) dar a fost din cauza ca la gradinita ii tin pe scutece pina a trecut in alta clasa, si eu acasa incepusem, si ei nu vroiau sa=l duca la wc, ca nu e in clasa in care se invata si cind era in clasa in care se invata, in vara aia am fost eu prin spital, si psihic apoi eram cu altele, oricum l=am invatat in 2 saptamini, nu mai avea scutec, deloc! apoi in 2 luni nu mai facea noaptea. o greseala pe care nu e bine de facut este dupa ce inveti copilu ca nu mai are scutec, cind mergi in vizita sau undeva ii pui scutec, sa nu se scape, si el nu mai stie ce e bine si rau, si revine la scutec. odata ce te-ai hotarit ca vrei sa fie curat, iei schimburi de haine in caz de accident, dar nu mai dai inapoi, nu mai iei scutec, ca il destabilizezi. ei cam asta e, si la baieti ca sa stii ca are sfincterele pregatite, este atunci cind urca scarile cu un picior inaintea altuia! neavind fata nu stiu care e semnu la fetite, dar ma pot uita!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

una seara, buna seara !

multumesc pt raspunsurile pe mail, sa stit ca am luat atitudine ! va anunt cum decurg ostilitatile !

Soni e bine, e foarte energica, saturatii in medie 77%, deci e ok pt ca de la Munchen in august am plecat cu 80%(normalul pt un cordiopat shuntat), inimioara ii bate bine, mananca orice (mai putin fructe). mai nou o tenteaza ochelarii lui Alex, baloanele si picioarele proprii am mai facut niste poze azi, da`s prea rupta ca sa le incarc... in 3 zile face 8 luni !!! mie nu-mi vine sa cred cand si cum zboara timpu asta... cu cititu nu reusesc orice as face, da oricum eu la copii nnormali nu ma pricep, asa ca nu`s prea utila...

mai intru, incerc sa citesc din urma, da arata casa mea ca dupa razboi din motive de lupte cu ursu-mare-si-mancacios-de-burice-Sosonicesti... s-au luptat din greu si a invins Sonia ! pun poze maine !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Kay! Tu esti tare tonica si plina de viata mereu! Nu meriti sa ai parte de atatea probleme! Imi pare tare rau ca nu pot sa vb cu tine asa, mai pe indelete, la un suc!

Michelle eu azi sunt in Iasi, dar maine plec spre Bucuresti si o sa stau toata saptamana caci sunt pe ultima suta de metri cu sesiunea. Sunt varza ca nu am invatat nimic, am avut-o pe Maria pana ieri pe capul meu. Maica-mea in "marea ei marinimie" mi-a luat-o la ea azi, ca sa invat, cica. Dar chiar nu are nici un sens sa ma stresez cu 24h inainte.
Asa ca astazi, vazandu-ma "domnisoara" ( adica nu copil, nu barbat, nu alte obligatii) am fugit la cumparaturi. Si pt ca in casa suntem 2 printese am rupt cardul pt amandoua. La Marks &Spencer am gasit chestii fff faine la reduceri, pt domita mea. Cu toate reducerile lor, am lasat 4 milioane acolo, ca acasa, cand am vazut bonul nu-mi venea sa cred ce gaura in buget am facut!

Pepsi fff interesant ce scrii tu despre olita! Ca intotdeauna ai informatii tare pretioase!Uita-te te rog si pt fetita, sa vezi cum iti poti da seama cand sunt pregatite pt olita! Maica-mea deja a inceput " pe voi de la 10 luni v-am pus la oala bla bla bla!" Dar nu vreau sa chinui aiurea copilul pt ambitia maica-mii.

Fetelor doare cand iti scoti firele de la o operatie? Mor de frica pt ca maine la prima ora sunt la spital sa-mi scoata firele. Sper sa nu ma dea afara din spital ca le-am speriat pacientii cu urletele mele!

Mergi la inceput