***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)
Raspunsuri - Pagina 6
lauradi spune:
quote:
Originally posted by angelabv
Lauradi,si noi suntem cu dintisorii, eu am patit asa cu Nicole zilele trecute. I-am dat picaturile cu vit. D si cred ca nu a inghitit cum trebuie, s-a inecat si da-i frate. Mi-a tras niste jeturi, apoi statea asa linistita, cred ca s-a speriat. Dupa 10 minute binenteles ca cerea de mincare ca-si golise stomacelul.Tu ii dai ceva de dintisori ? Noi avem doar 2 jos, dar ii asteptam si pe ceilalti.
Noi avem o corcitura ( german shepherd cu labrador ), il cheama Bear... sta afara dar e tare prietenos !
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
Nu-i dau nimic acum.Astept renumitele fiole Camilia, ca le-a comandat soacra-mea la o farmacie Help Net, dar cred ca apar toti dintii pana le aduc astia
Io nu prea inteleg treaba asta cu voma si scaune diareice de la dinti, dar parca e prea mare coincidenta!Poate explica cineva priceput
Rif e muuuuuuuuuult prea prietenos, iar placerea lui cea mai mare e sa se joace cu mingea...poa sa intre oricine in curte, daca e cu mingea nici nu se sinchiseste!Noaptea el sforaie de se zguduie pragul de la intrarea in casa, iar celalalt catel, o corcitura intre caniche si fox terrier, deci un piticut, latra si da ture
Mihamora, mai arata-ne poze cu voi, cu Domi si mai spune-ne despre el!
Laura si DUCU (29.05.2007)
timur spune:
tudorcatalin, lauradi: si noi avem un rottweiler pe care-l cheama Timur, de aici si nickname-ul meu de pe forum. Acum sa va povestesc despre el: gagiul sforaie de dududie peretii daca doarme pe jos, ceea ce se intampla f rar.
In cazul in care nu doarme pe jos sta cocotat peste noi in pat si neaparat asezat pe plapuma. Daca a ajuns in pat, poate sa intre oricine in casa si chiar sa ne violeze (pe toti 4, inclusiv pe el) ca nu se sinchiseste.
Ii place sa-si usuce blana "stufoasa" cu foenul si at cand facem curat in casa are programul lui special de aspirat.
Ca sa nu va povestesc de cat de gazos este... stinge si flacara de la bricheta.
Este tare fioros cand suna cineva la usa... dar cand se deschide iese la iveala pechinezul din el... ce ti-e si cu rottweilerii astia...
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)
timur spune:
lauradi: M-am uitat la pozele voastre. Ce familie frumoasa aveti! Si ce par mare are juniorul!!! Si ce misto esti tu! Ce Dumnezeu faci sa arati in halul asta (in sensul bun al cuvantului)?
Ninutza spune:
Mamibiutza, pentru Maria Eleonora
ManuC1010, pentru Maria Cristina
Iuliabraila, pentru Florin Mario
Dyonise, pentru Teodor
Pauly, pentru Riana Alessya
Pozici de ianuarie
Miruna Maria, 5 iunie 2007
timur spune:
La multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor zilei!
vas spune:
uitati-va cat sunt de totali http://www.youtube.com/watch?v=CQRIuNx6ysc]ASTIA DOI PITICI[/url]
Sunt mamica
poze
13.05.2007
vas spune:
uitati-va cat sunt de totali www.youtube.com/watch?v=CQRIuNx6ysc" target="_blank">ASTIA DOI PITICI
Sunt mamica
poze
13.05.2007
timur spune:
Misto de tot videoclipul.
Unde sunteti cu toatele? Ati emigrat si pe noi ne-ati lasat sa stingem lumina?
lbelciug spune:
Pepsica, la noi vad ca dintele nr 3 mai asteapta, nu vrea sa iasa acum. Tot chiauni suntem si azi, dupa o noapte numai cu B acasa (M a dormit la socri). Nu stiu cat o sa ma rezist cu atat de putine ore de somn, noroc totusi ca fac schimb cu sotul. La noi e dificil si faptul ca nici ziua la pranz nu dormim. Avand doar 2 camere si copiii dormind separat, nu ne raman decat locurile pe scaun libere. Eh, da' si cand ne-om muta in casa mai mare!
Una peste alta, s-ar putea sa apar azi la Prima TV, la stirile de la ora 18. Am iesit dimineata cu "gradinita" in Cismigiu si o reporteriza ne-a prins in flagrant in timp ce serveam o cafea si un suc la o terasa. Ne-a intrebat doar cum ne distram si ce era sa zic: ca ne bucuram cu copiii de cele +13 grade de afara.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Vali5 spune:
Hello!
In sfarsit am reusit sa dau drumul la calculator ca am avut o saptamana foarte agitata.
Ninutza
Pepsi , felicitari penrtu progresele lui David! 9.200 kg la 7 luni jumate?! Wow! Cand ma gandesc la piticul meu ca are 8.800 kg la 9 luni... Da' asa e felul lui, mai slabut.
mica, am vazut filmuletul cu Maya cand vrea sa manance singurica. E asa haioasa si dulce!
kay, felicitari pentru depasirea pragului de 6 kg!!!
Bine ati venit pe plantatie, teodoral si maricicutz!
lauradi
Atata am apucat sa citesc si sa raspund din capitolul trecut ca Andrei ma trage de pantaloni ca sa il iau de manuta sa il plimb. Ma duc sa ma cocosez iar ca mi-a nenorocit spatele.
Va pup si sper sa am mai mult timp sa citesc din urma.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007