***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, gata am dat cu rosii in cine trebuia

ali, am uitat sa-ti raspuns cu sauna, am tot cautat si teoretic nu ar fi contraindicatii, singurul risc sa-i zicem asa, este sa-ti curga sinii de la caldura, sauna e interzisa in sarcina doar

madi, parerea mea, conform a ce-mi zice mie pediatrul, laptele in primul an de viata e cel mai important(adica pina la 12luni) sosuri si carne va minca toata viata, e ff important sa-i dai timp organismului sa=si formeze flora. asa este cum spui tu, aici se recomanda pina la 1 an sa bea intre 600-700 ml lapte pe zi, si stiu ei de ce.e drept ca si diversificarea are rolul ei, dar laptele este pe primul loc pina la 1 an! acuma in cazul tau eu as incerca asa, am scris pe o hirtie orele la cere bea lapte, si as incerca asa, daca la 7 dai lapte, pe la 9 dimineata ceva solid(fruct cu cereale, brinza cu fruct.....) pe la 13 iar solide(o masa de prinz legume cu carnita, ou cu legume, etc) pe la 5-6 are lapte, apoi la 7-8 solide(ceva usor de digerat ca e seara, poate cereale cu un fruct, sau doar un fruct simplu) iar la 21.30 masa de lapte.cel putin asta e parerea mea.

teodoral, te-am pus pe lista

unde sint datele de nastere ca nu le-am gasit in mailu comun, ca sintem in luna februarie si sa nu uitam pe cineva!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

tot eu, liviana, si noi am dormit tare prost, s-a trezit din ora=n ora...dintii mama lor, are un punct alb la premolar, nu-mi vine sa cred, copilu asta nu stie ca este o shema de urmat? mai intii dau incisivii centrali inferiori, apoi cei superiori, apoi cei laterali jos, apoi cei laterali sus, el hopa dupa cei centrali sus jos a iesit premolarul din dreapta jos.......la inceput tot am dat cu degetul ca ziceam ca-i lapte inchegat.....

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

Pepsi, te rog frumos, ne treci si pe noi pe lista?
eu sunt Mari (5 noiembrie 1979 ) si am o fetita nascuta prin cezariana in data de 4 mai 2007, 38sapt, 3,500kg, 51cm, nota 8. O cheama Ilinca Maria. Multumesc mult..am vazut ca tot tu ai deschis noul capitol si m-am gandit sa apelez la tine.
eu cum fac sa intru pe mail-ul comun?

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
[url=''http://community.webshots.com/user/pirica'']foto[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

angelabv,multi inainte.
sarcina a evoluat normal, nu m-am ingrasat f mult, de la 49kg, am ajuns la 75kg, si am plecat din spital cu 60kg.
spre final, cand ma intindeam la orizontala, simteam ca o piatra mare pe burta, o greutate si nu puteam sa dorm decat un pic ridicata, si numai pe partea dreapta.nu am avut greturi, a iesit cam chelios, dar in schimb mancam numai muraturi , imi placeau acriturile(cred ca si lui), iar acum nu ma pot stapani, mananc dulciuri in prostie, ar trebui sa ma abtin, pt ca vreau sa mai slabesc.

am scris eu adresa gresita,cred ca de aceea n-ai vazut nimic.

maricicutz, activeaza-ti pm -ul din profilul personal si daca vrei iti trimit eu adresa si parola(m-au invatat si pe mine fetele)
am uitat sa va scriu un banc
trei broaste pe marginea lacului, stateau de vorba.
zice prima:-oac
a doua :-oac oac
a treia :-oac oac oac
prima scoate pistolul din buzunar si pac,o impusca pe-a treia.
a doua, mirata:- ce-ai avut dom'le cu ea?
prima ii raspunde : a treia stia prea multe...

magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

madi, parerea mea, conform a ce-mi zice mie pediatrul, laptele in primul an de viata e cel mai important(adica pina la 12luni) sosuri si carne va minca toata viata, e ff important sa-i dai timp organismului sa=si formeze flora. asa este cum spui tu, aici se recomanda pina la 1 an sa bea intre 600-700 ml lapte pe zi, si stiu ei de ce.e drept ca si diversificarea are rolul ei, dar laptele este pe primul loc pina la 1 an! acuma in cazul tau eu as incerca asa, am scris pe o hirtie orele la cere bea lapte, si as incerca asa, daca la 7 dai lapte, pe la 9 dimineata ceva solid(fruct cu cereale, brinza cu fruct.....) pe la 13 iar solide(o masa de prinz legume cu carnita, ou cu legume, etc) pe la 5-6 are lapte, apoi la 7-8 solide(ceva usor de digerat ca e seara, poate cereale cu un fruct, sau doar un fruct simplu) iar la 21.30 masa de lapte.cel putin asta e parerea mea.

Pepsi multumesc mult. O sa incerc sa iti urmez sfatul!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pepsi, uite... si eu pe-aici...citesc, citesc si iar citesc!!!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna seara!

Vad ca nu e nimeni pe aici…Poate mai apareti pana scriu io mesajul asta, daca apuc sa-l bag in seara asta!Ca vroiam sa scriu de aseara,dar mi-a tras Ducu 2 serii de vomat, de a trebuit in final sa-l bag la baie ca nu mai stiam de unde sa ma apuc ,dupa ce-l mai schimbasem o data!Febra nu a avut si, asa cum ma asteptam, azi a avut si 2 scaune diareice si n-a vrut decat ceai si putin lapte cu orez(cereale) de la Nestle, ca fara lapte nu le-a servit.In rest,vioi si vorbaret,nu cumva sa uite ce a invatat zilele asteaSi dupa amiaza mi-am adus eu aminte sa controlez copilu sa vad daca a mai rasarit vreun dinte(lucru pe care il faceam in fiecare dimineata, de disperata ce sunt ca nu doarme,dar tocmai azi am uitat) si uite asa am dat de dintisorul nr 3 ,care culmea e exact ce trebuia sa urmeze,un incisiv central de sus si nu un canin cum ma asteptam eu.Deci,am pus totul pe seama dintilor,pt ca asa am patit si la primii doi ,doar ca atunci a avut si febra 3 zile.De unul am scapat,acum ii pandesc pe ceilalti,ca sigur mai sunt ca e umflat, si sper ca in noaptea asta sa se odihneasca si el.

Pepsi, ce-am mai pandit eu mesajul ala al tau lung de aseara , ca stiam ca ai un raspuns si pt mine,dar n-am mai apucat sa mai citesc.Se ridica singur,dar nu se prinde decat de noi.Probabil ca-i e frica,cum zice Mica, sau si pt ca el incearca sa se prinda de pe burta sau din fund si nu ajunge bine si nici n –are forta sa se traga.Poate reuseste cand o sta bine in 4 labe.
La voi e furtuna de zapada, la noi sunt niste zile superbe,zici ca e primavera!Asa e cu tubul ala, l-am avut si eu la 10 ani si a fost groaznic
Timur, al meu mananca asa:06-07(de regula e 06!), 10.00, 13.00, 16.00, 20.30
Doxinu, dulce foc cretuliul tau!Mor dupa carliontii lui,ca si io am avut si as fi vrut sa aiba si Ducu!
Maricicutz, eu am vazut pozele cu ochioasa Ilinca. E foarte simpatica!
Teodoral, frumoasa si pletoasa ta!
Oana, inca nu mi-am revenit dupa ce am citit povestea ta!Incredibil prin ce treci,incredibil cat poti sa fii de puternica si de descurcareata!Ai toata admiratia mea
Tudorcatalin, felicitari pt ridicat!Rif este un exemplar frumos de rottweiler(asa au zis cunoscatorii in materie,nu io!), dar…atat!Adica, pana acum a reusit sa darame toate miturile legate de rottweiler,iar curtea noastra este in continuare nepazita,chiar daca el e in eaUite niste pozecu el!

Manu si Cezar Florian

Ei, hai ca vad ca ati mai aparut!Io mai stau pana la 12, ca suntem singurei,adica fara tati, si trebuie sa alimentez centrala sa fie caldurica…

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Magda,am vazut flacaul ! Sa te bucuri de el, are niste ochi superbi, albastri, asa-i ? Si niste sprincene pictate...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Lauradi,si noi suntem cu dintisorii, eu am patit asa cu Nicole zilele trecute. I-am dat picaturile cu vit. D si cred ca nu a inghitit cum trebuie, s-a inecat si da-i frate. Mi-a tras niste jeturi, apoi statea asa linistita, cred ca s-a speriat. Dupa 10 minute binenteles ca cerea de mincare ca-si golise stomacelul.Tu ii dai ceva de dintisori ? Noi avem doar 2 jos, dar ii asteptam si pe ceilalti.
Noi avem o corcitura ( german shepherd cu labrador ), il cheama Bear... sta afara dar e tare prietenos !

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci eu de nebuna ma uit la Psycho al lui Hitchock si usa de la bucataria/baia vecinilor scartaie atat de tare incat ma ia cu fiori de fiecare data. am scris asta ca sa stiti, daca ma gasesc maine cu infarct, ce l-a declansat !

si multumesc de raspunsuri. dupa psycho imi construiesc plan de bataie !

astept in continuare ! nu trebuie neaparat sa-mi luati apararea, indiferent cat de urat suna, primesc cu drag atata timp cat e ceva argumentat !

-ici multi si mici

AM PUS FILMULETE NOI !!! Cu Sonia, normal...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput