Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(7)
Raspunsuri - Pagina 11
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
Se pare ca azi sunt prima, asa ca fac eu cafeaua!
Mikycris, la multi ani pt maine, ca nu pot sa intru , asa ca te felicit de azi!

Adriana, bine ai venit!Cred ca se va ocupa Katia sa te treaca in listuta noastra.
Daca voi putea scrie azi, am sa postez si eu jurnalul.
Va pup si sa aveti parte de sanatate si bucurie.
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
ramyteo spune:
Si eu sunt prezenta aici la cafea de la tine.
Mai sa ne dai adr. ca sa putem citi da? Mariana?
Fetita mea face febra
VA pup pe toate
eu
addiana spune:
neatza fetelor! vin si eu la o
cu voi.
adriana bine ai venit! te asteptam mai tarziu la cafea! si pe kati la fel!
ramy sigur e o viroza de-asta pacatoasa! din ce in ce mai multi copii se imbolnavesc si apoi si parintii pe langa ei!!!!
abia am terminat si noi cu raceala si acum vad ca iar au muci fetele, si eu la fel!!!!
barbatii nu inteleg ca noi femeile suntem mai sensibile si nu rezistam la fel de tare ca si ei...noi simtim nevoia sa ne destainuim, sa ne "plangem", avem nevoie de mai mult suport de mai multa mangaiere si alinare! ei sunt mai orgoliosi si foarte rar recunosc ca au nevoie de ajutor...cel putin asa e al meu!!!
multa sanatate celor bolnaviori si nu numai! va
pe toate!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ramyteo spune:
Adianna asa e si al meu . I-am zis ca cineva vrea sa ne ajute si cu ceva si a cam strambat din mustata si a zis ca nu e frumos ca doar nu suntem ultimii oameni dar aseara zicea ca nu mai stie ce sa-si ea de pachet si i-am zis ca bani nu avem sa-si cumpere si a oftat poi noah si eu ma simt prost ca am ajuns asa dar ce pisici sa fac? Nu? Chiar nu stiu ce sa fac, am sa incerc sa fac ceva sa castig un banut dar nu prea am ce. Acum cate-va zile mi-a zis varamea ca daca vreau sa impart 15000 de pliante pentru 100 de lei. In primul rand daca fac ceva sunt legata de fata si tre sa o iau cu mine peste tot dar 15 000 de pliante mi se pare enorm de mult si nu pot tine fata atat de mult prin frig , am zis ca le iau si nu le impart pe toate ca mi-e imposibil si a zis ca se descurca si singura ca nu imi mai da. Eh asa imi mere mie treaba.
eu
kitzy spune:
Sa nu ma certati ca am lipsit atat de aici, dar pur si simplu n-am avut inspiratie sa scriu ceva.
Noi suntem bine, duminica mergem iar la eco.
Mai am 4 zile de servici si-mi iau concediu medical dupa care intru in prenatal asa ca nu o sa mai imi puna nimeni nervii pe bigudiuri la servici. Abia astept sa scap de acolo.
29 cu
Diana
MIKYCRIS spune:
hop si eu la o
![]()
bun venit noii mamici!
na ca am uitat numele-scuze![]()
Mariannna
si multumesc anticipat in numele Deliei.
fetele cu ce va mai laudati?
19+
MIKYCRIS
mariaanna spune:
Am revenit...Azi am lasat baiatul sa se distreze si el cu un verisor.Ma doare capul de mor, ca m-am culcat cu parul ud alaltaieri, asa ca stau si scriu la calculator.Am terminat de scris jurnalul meu , pe scurt, si l-am postat.
Nici sotul meu nu stie ca scriu aici.Nu de alta, dar ar spune ca stau prea mult si-mi stric ochii...
Mie mi-e bine daca ma descarc...chiar daca stiu ca nu pot schimba nimic.
Ramy, ai grija cu febra fetitei!Sa-i dai ceai mult si antitermice.
Pup toate fetele!
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)
addiana spune:
vai fetelor sa-mi fie rusine, mare mare rusine!!!
am uitat sa va anunt ca bianca- printesa ellei- s-a nascut, cu 3.800, au ajuns acasa si sunt sanatoase amandoua! mai multe detalii ne va da ella! 
scuze, scuze!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mariaanna spune:
Sa fie sanatoasa Biencuta si mamica ei la fel!
Acus venim in vizita!!!
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)