Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(7)
Raspunsuri - Pagina 10
katiapam spune:
Ramy-doar nu e vina noastra
se mai intimpla numai ca ne facem mustrari de constiinta ca nu sintem destul de grijulii si nu le grijim destul de bine
de produse nu ma pling ca aici nu ca-s scumpe si iti permiti sa iei produse bune
pina acum nu a mai avut dar sper ca-i trece repede
poate a iesit din cuza servetelelor umede
pupci micutei si sa treaca raceala repede
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Mariaana-am citit raspunsul tau la Ramy
Doamne cit de inteleapta esti si vad din cuvintele tale cit esti de puternica dar si cit iti e de greu,noi femeile in general gasim putere sa trecem mai usor peste incercari
Ramy-iti sint alaturi si ori de cite ori ai nevoie sa te descarci scrie linistita ca noi macar cu o vb buna te ajutam
viata asa e nedreapta cu cine nu trebuie dar trebuie sa fim tari sa mergem inainte
va pup dragele mele
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
mariaanna spune:
Katia,nu sunt deloc inteleapta...Am avut si eu o viata zbuciumata si inteleg perfect nenorocirile din jur.Azi am fost si eu extrem de deprimata.Azinoapte nu prea am dormit din cauza mamei mele.M-a dezamagit din nou.Cateodata ma gandesc ca nu ma iubeste absolut deloc.
E o poveste lunga si trista.Cred ca voi scrie si eu in blog , daca vreti sa cititi...
Va pup pe toate!
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
nastasie spune:
seara buna, fetele.eu azi am muncit pe ceva banuti.
in legatura cu fundul rosu:razvan la 2 saptamani de la nastere a facut un eritem fesier foarte nasol cu carne vie de la scutece.de cand l-am nascut am folosit numai pampers, orice ii puneam se irita.nu va zic ce am tras.sa stai la 2 saptamani fara pampers la copil e groaznic.am incercat toate cremele posibile din farmacii.si atunci pediatra noastra a scos un carnet de preparate farmaceutice,era ingalbenit de vechi ce erau paginile si mi-a scris o retea.in 2 zile de cand l-am dat cu ea a inceput sa treaca,era ca si nou.si acum il dau pe razvan de cate ori are fundul rosu si in 2 zile are fundul vindecat.cu altceva nu scapa.e singura crema si o recomand cu incredere.insa nu stiu sa va zic exact ce contine.
eu nu am fost pe faza.unde citesc ce ati patit?sau sunt indiscreta?![]()
adriana&
razvan 01.11.2004
addiana spune:
ramyteo si eu am patit-o cu raisa, si am dat o gramada de bani pe tot felul de creme si pana la urma am dat si de una buna- cutaden si i-a trecut. am incercat s-o tin cat mai mult fara pampers mai ales dupa ce o dadeam cu crema, nu mai foloseam servetele umede deloc, o spalam fara sapun, doar cu apa. dar cel mai important este: sa stea cat mai mult fara scutec, sa se aeriseasca pielea!
sanatate multa! 
abia acum am inteles de ce spuneai ca am inceput prea devreme cu urarile...ziua ta a fost pe 3, nu pe 2!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
nastasie spune:
ramy, imi pare rau prin ce ai trecut si prin ce treci.capul sus.dzeu nu ne lasa la greu.trebuie sa iasa si soarele.sunt alaturi de tine.te rog fii tare in continuare.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Fetele va multumesc din suflet.
Am trecut pe acolo prin blog.
Va pup si Mariana sa ne dai adr. da?
eu
katiapam spune:
Va multumesc pt gindurile voastre bune 
e bine ca ne-am gsasit aici sa ne sustinem una pe alta
ma simt legata si atasata de voi,incepeti sa-mi fiti tot mai dragi si va citesc zi de zi chiar daca nu raspund mereu ca nu am timp
Lulu-maine fac listuta azi nu am apucat,nu te supara ok? nu te-am uitat sa te trec pe listuta
Mariaana-noi asteptam sa citim,cind simti ca poti scrie noi te ascultam sintem alaturi de tine
va pup pe toate si o iau la fuga
ca devin melancolica
dimineata nu sint prezenta la cafea dar imi dati o cafea dupamasa?
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
ramyteo spune:
Kati asa e si eu simt nevoia sa ma destainui ca nu mai pot, PS: sotul meu nu stie ca de ar sti ca ma plang ar zice "nu e frumos" dar nu mai pot sincer
VA pup pe toate si noapte buna.
eu
adriana_m spune:
Buna fetelor! As vrea sa ma alatur si eu clubului vostru daca se poate. Ma numesc adriana si am un baietel Robert,de 3 ani si aproape 6 luni. Va multumesc si citesc in continuare ce se scrie. Eu o sa intru mai tarziu la cafea din cauza fusului orar diferit. Va pup pe toate si sanatate.