Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

fetelor nu mai ziceti nik?
eu credeam ca e innorat doar afara nu si pe forum!
19+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Ce e cu linistea asta?pe unde umblati?Sunteti tinere si nelinistite....
Eu is la "scarbici" si abia astept sa plec acasa...

noi

Mergi la inceput

hai ca se vede //ca mercur e retrograd// se amesteca paginile pe forum,nu apar mesajele cand trebiue,imi apare de zeci de ori ca mesajul a fost trimes,etc
19+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-ti-am citit povestea,sper din tot sufletul sa se rezolv tot,imi imaginez prin ce treci fi tare te rog nu te lasa sa cazi in depresie mai rau

_

ticker
mamicàde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Ramy-ti-am citit povestea,sper din tot sufletul sa se rezolv tot,imi imaginez prin ce treci fi tare te rog nu te lasa sa cazi in depresie mai rau

_

ticker
mamicàde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Da si eu sper sa nu fie mai rau de atata! Desii cand ma gandesc ca nu stiu cum sa-mi platesc datoriile iar ma apuca "balbitucii"
Te pup

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

quote:
Originally posted by katiapam

_

ticker
mamicàde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Da si eu sper sa nu fie mai rau de atata! Desii cand ma gandesc ca nu stiu cum sa-mi platesc datoriile iar ma apuca "balbitucii"
Te pup

eu

Bey, tu nu ti-ai mai revenit?Vezi ca vin la tine si iti dau o mama de bataie de te aude tot blocu.Ai inteles?Dimineata dau o cafa,dar tu o faci

noi

Mergi la inceput

LAsa mei ca imi reveni mei ca dadui cu cafeaua pe jos asta inseamna bani da de unde draq nu stiu.

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-daca e asa cum zici cu cafeaua si eu am dat pe jos cafeaua azi dminineata dar de unde bani sa vina inca am cheltuit
am venit acum de la pediatru m-am dus asa fara programare Giulia azi s-a iritat rau la fundulet si mi-a dat crema lichida si o crema de pus 4 ori pe zi timp de o saptamina
are funduletuòl rosu cu bubite rosii
asa mi-e de ciuda cind are ceva mi se pare ca parca nu o ingrijesc eu destul,noi mamele cam mereu ne simtim vinovate daca e ceva
voua vi se intimpla?

_

ticker
mamicàde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Poi sa-ti spun ceva asa cum sunt eu, cum stau cu banii da sa sti ca mi-am ingrijit fetita si o spalam si degeaba si eu am patit si am folosit numai de la "Jonson" produse dap si cand mi s-a oparit mi-am cumparat o crema destul de scumpa pentru mine si ieftina pentru altii "lanozinc cu balsam" la 10 lei.
Cu asta am scapat cu bine de opareli si bubite .
Nici eu nu am de unde lua bani asa ca cred ca cafa am varsato numa asa sa mai am ce curata.
Pupici la aia mica.

eu

Mergi la inceput

ramy vezi ca am scris si eu ceva la povestea ta.cand mai treci prin clipele astea de tristete as dori sa citesti ce am postat eu si sa te ajute BUNUL DUMNEZEU sa ti revii si sa ai zambetul din nou pe buze. dulce la voi mey
19+

MIKYCRIS

Mergi la inceput