MAMICI DE ITALIA (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Wow Micio ce poze frumoase
are ochii superbi Eduard
hai sa-l culpam cu Giulia sa vezi ce-o sa iasa amindoi cu asa ochi albastriiiiii
pare tare frumos paesino unde stati
Azi a mincat toata supa plus dimineaa lapte cu biscuite si merenda vaschetta de brinza cu gust de fructe sic de fructe,acum e la somn daca a mincat bine
dintisorii i se vad sub gingie dar mai e pina asa iasa
Redai-im pare rau dar nu te pot ajuta eu sint la Roma
Raluk-ma bucur ca ai pregatit tot
si cum ziceai ca u intelegi nostalgia burticei ai sa vezi dupa ce nu o mai ai
si mie imi zicea o prietena dupa ce a nascut ca o sa vad ca-mi va lipsi si asa e,uneori mi-e dor de acele senzatiidar imi plac mai mult acum ca o pot pupaci si smotoci intr-una
o sa imi pove dupa de senaztiile astea ok?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,haioase pozele!Voi nu v-ati costumat?Mie mi-ar place..

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, credeam ca v-ati cuplat cu Alex sau cu Enrico...Multumim de complimente, poze iar n-am reusit sa fac prea artistice ca eduard tragea de aparat, era prea multa galagie pt satucul nostru, statea agatat de mine.... stam "la capatul pamantului" (macerata feltria), pe langa Pesaro
Raluca, mie mi-a zis pediatrul ca de la 4 luni il pot duce la mare

Mergi la inceput

Raluca , l-am costumat doar pe bimbo, la anul poate ca organizeaza gradinita si participa si parintii, daca vom mai fi prin zona.

Mergi la inceput

Chiar asa,Katia e prea nerabdatoare sa-si dea fata!
Serios,de la 4 luni?!Cu tot cu lasat in nisip si la apa?Asta e o veste buna,ca poate dam o fuga intr-un we la vara...

Raluca

Mergi la inceput

Oana,vreti sa plecati din Italia?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-eu mi-o pun ca si candidata pe toate listele sa nu ramina nemaritata ma gindesc de pe acum
am vazut un winnie the pooh,asa l-ai echipat?
de la cine a luat ochii Eduard ca sint tare frumosi
Raluk-eu locuiesc la nici 100 m de mare asa ca daca la anul voi locui inca aici vi la mine si mergem cu fetele la mare o chemam si pe Cristina cu Giulia

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Raluca, noi mergeam dimineta cand nu este inca foarte cald, ii poti pune apa intr-o piscinuta sa fie mai calda, o tii sub umbrela eventual, va plimbati cu caruciorul pe langa apa, la noi cam asa a fost, Eduard avea 5-6 luni cand l-am dus prima data

Mergi la inceput

Nu-ti face pribleme Katia, ca nu ramane nemaritata frumusete de fata! L-am costumat in "Pu" ca-l iubeste tare, inca nu are rabdare sa se uite la desenele animate dar il cunoaste din carticele si jucarii! ochii nu stiu de unde i-a luat, cristi ii are verzi, ca si soacra, tatal meu ii are albastii, dat nu are nimic altceva de la el!
Raluca, inca mai visam sa ajungem la Canada,ca asta a fost planul nostru, sa stangem ceva bani la Italia sa putem pleca...dar socoteala de acasa nu se potriveste cu targul...macar mai in nord spre munti sper sa reusim sa ne mutam

Mergi la inceput

Katia,ce simpatica esti!Auzi,sa nu ramana nemaritata
Oana,cred ca ar fi frumos in Canada,in orice caz alt nivel.Cum stati cu franceza?..daca nu,macar Sudtirol!Asta mi-ar place mie,mai ales in timpul caniculei de vara..

Raluca

Mergi la inceput