MAMICI DE ITALIA (20)
Raspunsuri - Pagina 14
micio spune:
Buna dimineata!
Raluca, nu a fost chiar cum imi imaginam, credeam ca va fi brunetel ca mine, dar e blondut ca socrela
.
Daraban, la gris se spune semolino, gasesti in orice magazin...
Nici astazi nu l-am dus la gradi cu toate ca e mai bine, oricum dr mi-a spus sa nu-l duc deloc saptamana asta...
V-am pupat, sa aveti o zi frumoasa!
Raluk31 spune:
Oana,nu sti niciodata cum se arunca in neam!
Poate urmatorul va semana cu tine,cine stie.Sau nu mai vrei bebei?..Ma bucur ca se simte mai bine jr,o zi frumoasa si voua!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
daraban spune:
raluca bratara cu numele si lantisor cu cruciulita are deja de mica,bratara o poarta,dar lantu nu. De aceea nu stim ce sa ii cumparam.
micio multumesc de semolino
,aveam deja,dar nu stiam ca e gris,pt ca in dictionar am citit ca semolin=tarate si eu stiam ca taratele arata altfel
Eram in ceata. Am semolino de la o firma de papa pt copii,cred ca o fi bun ala,o sa incerc.
pe toti
dana si
delia (11.03.2007)
Raluk31 spune:
Dar daca i-ati face voi ceva?De exemplu,tu sa-i tricotezi o paturica sau sa-i cosi pe panza un mic tablou care sa reprezinte "lumea Deliei",cu numele ei,jucarii si alte simboluri ale copilariei.Iar taticul sa-i faca o casuta din lemn colorat unde sa se joace cu timpul.Puteti de asemenea,daca stati la casa,sa plantati un pomisor in ziua aniversarii si sa-l vedeti cum creste o data cu fetita voastra..Eu as incerca sa gasesc ceva care sa-i ramana.Si nu neaparat scump,ci original.
Raluca
daraban spune:
Bine zici tu Raluca ceva original vrem si noi,de care sa se foloseasca si sa isi aminteasca toata viata,ca a primit de la parinti cand a facut un an.
Ar fi faina ideea cu pomul,dar nu stam la casa.
Iar cu ce ziceai sa facem,nu suntem prea priceputi niciunul la treburile respective
Speram sa gasim ceva interesant totusi.
Ma mai interesez.
dana si
delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
Ciaoooo !!!!
A iesit buni cu Silvia la plimbare si am putin timp liber ...
Faina ideea cu pomul ... pt. cine are curte
. Si eu sunt pt. un cadou original, nu neaparat scump ... dar acum sunt in pana de idei.
Petronela si
Silvia
redai spune:
Fetelor am si eu o rugaminte. in august vrem sa venim in vacanta in Italia. David (baietelul nostru) v-a avea atunci 1 an si o luna. Imi puteti recomanda o statiune? As vrea ceva mai in nord, sa nu fie prea lung drumul. M-ar interesa un hotel de 4 stele sau 3*+.As vrea sa aiba piscina,si sa fie undeva la plaja. Eu si sotul suntem alergici la nisip, si vrem la mare sa putem face aerosol.As vrea sa imi recomandati un loc, de preferabil unde ati fost voi si stiti ca e ok cu un copil asha de mic. Vrem sa mergem cu masina in 3 transe.va multumesc.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
katiapam spune:
Salutare fetelor
Daraban-scuze dar aseara nu am avut timp sa-ti raspund
eu cumpar semolino mellin sau plasmon instantaneu nu trebuie decit sa-l pui in laptele cald in un minut se face singur
sper sa-mi vina vreo ideea pt cadou
Raluk-e frumoasa ideea cu pomul dar la casa mea asa da nu in affito cum stau eu cu totcu curte ![]()
Petcost-bine faci ca profiti de timpul liber
Mamii-tanti auguri lui Alex pt cele 7 luni deja ai baietoi mare ![]()
mai ramine Giulia pe lista ca nora? cind te intorci?????
va pup
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
micio spune:
Katia, cum mai e Giulia cu dintisorii, a papat astazi?
Mami, sa-ti traiasca baiatul!
Raluca, nu cred ca mai fac alt bb, ca abia simt ca-mi revin acum ca il trimit la gradinita, a fost greu primul an...Eduard seamana si cu mine, de la gura in jos...e asa frumos sa vezi degetutele alea mici exact ca ale tale![]()
Redai, imi pare rau ca nu te pot ajuta, noi stam aprope de mare si mergem cate o zi cand suntem liberi...bafta sa gaseti ceva sa va convina
poze carnaval
Raluk31 spune:
Tiii,Mamii,ce mai trece timpul!Sa-ti traiasca baiatul!
Redai,mie mi-a placut Forte dei marmi,dar de hoteluri cu piscina habar n-am,ca noi n-am stat peste noapte,fiind destul de aproape de casa..plaja e superba,apa la fel..spatiu berechet,ca sunt numai parcele private,chaise-long-uri,umbrele,restaurante..numai ca nu stiu cum veti impaca toate astea cu alergia,ca pt aerosoli ar trebui sa va plimbati chiar pe mal..de locuri de cazare e plin..e plaja,strada si apoi numai hoteluri
Apropo de mare,eu vreau sa gasesc ceva pe langa Roma,dar pt anul viitor,ca anul asta e cam repede
Ceva sugestii,fetele?
Raluca