MAMICI DE ITALIA (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna... va mai amintiti de noi..?ca de asa de mult de cand nu am mai dat e aici v-as intelege...

doar ca efectiv nu mai reusesc...se parea ca intr-un timp ma mai reglasem.dar de unde..fii'mea isi schimba intr-una orarul..si nici nustiu cum sa mai procedez cu ea... nu-mi face probleme..e o dulce..doar eu imi facn probleme singura... ca de' na' mama fara experienta..

pana acum ca-mi dormea ..era bine dar acum mai toata ziua e treaza..nu mai vrea sa doarma deloc ziua..si eu ca mama precipitosa che sono...no' las singura un minut...pot sa am de-a tb de facut ca nu ma intereseaza nimic altceva pe primul loc e ea... nustiu ce se va face cu mine cand va creste...uneori cred ca o plictisesc ...

acum a adormit sau se face...caci vad ca mai deschide cate un ochi asa de verificat....cred ca si-a zis..ea sa ma fac eu ca dorm..poate pleaca asta de langa mine..ca ma plictiseste tare.....broscutza nici nu o vrem o aruncam cat colo..ma uit urat la ea si daca mi-o apropii prea tare de mine stiu si sa tip...asa ca vazand ca se uita mereu la bec..am legat-o de lustra...

ce sa va mai spun despre noi..suntem bine ..fornaie un pic... si i-am cumparat aspirator nazal..dar saraca am chinuit-o vreo ora si nu am scos cinestie ce... cred in cazul asta ca o fi din interior...om vedea cand mergem la dr. vineri... atata timp cat nu are febra , papa e vioaie...nu cred ca tb sa ma preocup....

ce sa va mai spun despre mine... stau mult mai bine cu sanii..ma mai dor la frig..dar asta e..nu exista crema pt. asta...si nici solutii decat sa stau la cald... cu partea de di dietro..oleaca mai bine... nu ma mai doare dar..nu cred ca pb. e rezolvata...

in rest... imi luasem ore de guidat..daca eu nu am mai condus de atata timp..iar astia de la scola guida mi-au zis ca nu ma mai primesc la ore (atat ce i-am stresat)caci mie nu-mi tb ore de condus ci un psiholog...ca sa pot sa-mi inving frica... zice ca eu de condus stiu si chiar merg f. bine..si ei nu au efectiv ce sa-mi faca doar asa ca sa cheltui niste bani... si atat timp cat eu nu-mi iau inima in dinti nu am sa fac nimic..asa ca tineti-mi pumnii..de azi ies la strada...adica in seara asta..sper sa ajungem intregi acasa...si cu masina

hai ca nu scriu eu cat scriu da' si cand m-am apucat..deja am plictisit

va pup pe toate si ca in totdeuna sper sa mai revin cat de curand..asta daca nu mai trece vreo 3 secole

buon San Valentino...aveti grija de voi si cate un pupici de la broscutza

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Stefi,ce figura esti!Si ce faci,te uiti la ea toata ziulica?Ai putea sa te mai odihnesti daca e asa cumintica..
Bine ca nu mai suferi asa tare de pe urma ranilor;lapticul vine fara probleme?
Cand mai ai timp,mai povesteste-ne despre voi.Si nu-ti mai fa griji (eu vorbesc,dar parca ma vad...).
-ici amandurora!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Stefania, cum a fost la volan? Ai luat si fetita in masina? Chiar vroiam sa va spun ca am vazut in multe masini scaunelele pt bebei pozitionate lateral, daca aveti posibilitatea sa le puneti pe bancheta din spate la mijloc ca e locul cel mai sigur in masina.
Raluca, nu prea stam bine cu franceza, am uitat mult de cand am terminat liceul daca nu am mai "practicat" limba, mai stiu si eu pronuntia, verbele uzuale, inteleg mai mult scrisul , ca ei vorbesc tare repede si leaga cuvintele. Ne apucam de invatat daca ne dau ok cu actele!
Maine cred ca o sa-l duc pe Eduard la gradi, azi mi-a adus ghetele sa-l duc la bimbi, dimineata credea ca-l imbrac sa mergem la gradinita si cand a vazut ca-i pun pantalonii de casa a inceput sa urle:bibi, bibi si sa dea din picioare.
Noapte buna la mamici si pitici!

Mergi la inceput

v-am spus ca revenim... si uite ce repede am facut-o

neata si s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'
Happy Valentine
La multi ani Valentinelor si Valentin
sanatate si fericire

Ginger-Auguri pe cele doua lunisoare a baietilor
cind ai timp fargli vedere pure tu

Slimatei-i-ati inima in dinti si iesi la plimbare cu masina
lasa sa ia ore de guida cine trebuie sa invete nu chetui in plus
pupici broscutei
Micio-ca sa vezi ce scump e pina acum aba il duceai acum se supara daca nu-l duci,a inceput sa e obisnuiasca
pe cind vreti sa va mutati?
Raluk-eu ti-am raspuns cu marea dar tu nimic cred a nu ti-a placut ideea
o zi frumoasa si sa va iubiti

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

a plecat mesajul fara sa apuc sa spun ca va dau o ..asa de dimineata...sa imi iau revansa

defapt mai multe cafea, cafea...pt. cine mai vrea...

am revenit..zic eu ca mai am o jum de ora pana se trezeste..caci dupa ce papam..avem chef de ras de vorba..si o lunigim asa nici nustiu cand se face 12 ...dupa acea vine tati acasa la pranz... iar papam..si iesim in giro vreo 2-3 ore... iar venim acasa iar o lungim cu una cu alta...si se face seara...si uite asa trece inca o zi...iaca v-am spus si programul nostru...da seara suntem un pic mai moftoroase ..ca de..nu dormim aproape toata ziua..decat pe apucate sau in orele de plimbare cand ma plimba mami..da daca se opreste din mers..ii trag un scandal...de vede ea cum isi permite ea tb sa mearga non-stop si eu sa dorm(acum vorbeste fii'mea)seara cum spuneam daca nu apuca sa doarma decat pe apucate...vrem tzatza din ora in ora...ne mai alintam..plus ca simtim ca e si tati acasa si vrem alintatura la dublu...
..asa ca dupa baitza...mai molfaim la tzatza ...si tragem de ea ca de guma...caci daca pe mami no' mai doare ea imi da..fara sa discute acum..basta ca eu ma stram un pic si mami executa.. ..dupa care adormim la san ..si e asa de bine.....si am inceput sa dormim o noapte intreaga ca un om mare...de la 22.00-23.00..pana dimineata la 6.00...avem cam o saptamana decand avem programul ..si lu' mami ii convine tare....

in rest ...sa va mai zic de aseara ... cand am iesit "la strada" am lasat pitica 10 min. cu zio...da' mi-am last si inima acasa..dar daca o luam cu mine ..nu cred ca as fi condus...asa ca ..ce sa va spun...a fost bine..ma descurc...zic eu..nu e si parerea soatzei...m-a bociat zice ca sunt un pericol public...... nu pt. ca nu conduc bine ci pt. ca nu vreau sa o accelerez.." sa o calc .." in alte cuvinte cum spune el.....ca nu pot merge cu min la ora...ca stric si masina asa..si bla, bla, bla...pai daca ar fi dupa mine..as merge si cu 10/ora ..cine ma grabeste..in schimb ... am mers si cu a patra...da tremurau chilotii pe mine..pe mine viteza ma omoara... cum vad ca se mica mai tare de 20-30km/h..ma scap pe mine de frica..parca as face sporturi extreme...ma simt de parca as fi la montagne russe...defat acolo nu cred ca as indrazni vreodata sa merg...eu sunt pt. o viata pasnica... fara peripetii..si sa ma lase lumea sa traiesc in liniste... si atunci tot eu ma intreb..pai ce mai caut eu la volan...ca sunt atatia prosti care iti intra in fata ...din lateral..pietoni care nu respecta regulele..sar in fata ta al improvizo..de multe ori abia reusesti sa opresti masina...si cred ca stiti si voi..dar e alta cand le vezi cu ochi de sofer ..si mai ales unul asa ca mine..dar azi am de gand sa-i dovedesc ca se poate..mai mult si mai bine....defapt pe mine vreau sa ma conving..dar am nevoie si de cineva care sa-mi comfirme asta... si oricum experienta se capata mergand..nu uitanduma la ea.... sunt constienta de asta..incerc sa ma adun si sa-i dau inainte ca Doamne ferereste de ceva..si va tb sa merg singura cum o sa fac...asa ca...

iar v-am plictisit..pai cam uit notiunea timpului...de asta nici nu mai intru asa des..caci dat fiind faptul ca nu am cu cine ma confesa...tind sa ma lungesc...si nu prea imi ajunge timpul ...caci de altfel as umple paginele aici...

junioara da' semne de razboi.. asa ca...
va mai urez inca odata..Buon San Valentino...sa petreceti frumos asa cum v-ati propus...si multa multa iubire...

noi de dimineata asa am si luat o gustarica... asa doar o merendina....da' ce bine a mers...!!!! asa ca uns de cand nu am mai vazut-o... hai ca dau in altele deacum... am plecat... ca fii'mea..a devenit inedependenta intre timp..nu mai are nevoie de ma'sa... a inceput sa-si roada podul palmei si isi baga amandoi pumni in gura..fomitza... am fugit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Slimatei-vad ca esti pusa pe fapte de dimineta
da-i inainte ziua e lungaaaaaa
Bafta la condus,hai sa mergem amidoua facem cu schimbul ca si eu ma uit la masina si merg ca si pasager
ce sa-i faci daca o consider prea mare pt mine? eu o conuceam f des prima masina
sotul imi zice ca m-am invatat tare bine cu prima masina si asta o ocolesc
dar pina cind????? asa ca Slimatei ma alatur in club si o sa incep si eu

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Mergi la inceput

mai trimit un zambet printre randuri asa..-.

fii'mea nu mai suge ca-nainte ..acu' alta pb...dupa 5 min fiecare san..mi-a adormit in brate......(asa mi-a facut si dim si aseara..)si inainte sugea si cate 15 min. la san... oare trage mai cu forza ca prima si se satura mai repede..?
acum stau cu ea in brate si incerc sa o conving sa mai pape ..parca nu's obisnuita..dar daca nu vrea..nu vrea...nu pot sa-i bag tzatza cu forza..pot sa i-o iau cu fortza da de dat..nu pot....asa ca iar am treaba... ma uit la ea cum doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza!..Si o zi grozava,plina de iubire!!
Oooo,Stefi,deja ma uimesti!2 mesaje adevarate in asa de scurt timp...
Cu masina te inteleg,si eu am incercat de cateva ori cu Fordul,dar nu ma simt deloc in largul meu.Adevarul e ca n-am mai condus de mult si mi se par si strazile prea inguste.
Katia,iubita,eu intrebasem de statiuni la mare pe langa Roma,stii tu,pt o vacanta in familie.Dar sigur ca mi-ar face placere sa ne vedem!
Ginger,sa-ti traiasca baietii!Pe cand vesti noi despre voi??
Oana,iti vine sa crezi ce s-a obisnuit Eduard la nido?Ca sa mai practici un pic franceza,ca nu se stie niciodata,o sa trimit ceva dragut pe mailul comun!
-ici tuturor!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput