Am trait s-o vad si p-asta...
Raspunsuri - Pagina 3
inaioana spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Pai Victoria, vor fi specie pe cale de disparitie (serios, cine-o sa-si mai doreasca sa faca baieti, ca sa-i foloseasca lumea la carat sacosile? ).
Sa-i bagam in niste rezervatii ceva (dar mi-e ca o sa bea bere intr-una si o sa taie frunza la caini).
Adina + Olivia Q1.04
Evident ca o sa ii bagam in niste rezervatii. Si o sa mergem de manuta cu nepotzelele noastre sa ii vada si sa se minuneze ca la Zoo. Oare cum s-a putut atatea mii de ani ca o natie de femei frumoase, fine, dragute si asa mai departe, sa trebuiasca sa convietuiasca din cauza unor absurde constrangeri naturale, cu acei indivizi parosi (ca nu o sa le dam lame de ras) si agresivi sau blazati (depinde cum reactioneaza fiecare la detentie).
(mey, sper ca nu se simte nici un domn jignit de elucubratiile mele. btw, tocmai ma enerva barbate-miu azi-dimineatza.)
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
A_Iulia spune:
Ioana, in loc sa-l ocrotesti, ca specie pe cale de disparitie...ntz ntz ntz
Daca-s agresivi, exista niste injectii care-i face blana instant
Adina + Olivia Q1.04
iileana spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Dar io cred ca e un adevar, zau!
... si nu-i normal sa fie asa?
Ca doar n-o fi ordinea biologica batuta in cuie tocmai azi, 1.02.2008!
Evolutia continua, selecteaza caile bune, se renunta la "varietatile":))) de moment care s-au dovedit necorespunzatoare/ne-necesare ....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Guestus spune:
in Ro nu o sa aiba succes sperma barbateasca din maduva de femeie
"Preotii condamna descoperirea cercetatorilor britanici, care vor produce sperma din maduva osoasa prelevata de la donatori feminini, caracterizand aceasta incercare ca "erezie genetic#259;"."
mediafax
iileana spune:
"Varietatea" Guestus isi face curaj, ignora evidenta :)))))
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Guestus spune:
"S-a început usurel cu siropuri stem pentru mentinerea sanatatii familiei, a cuplului, acum s-a ajuns de-a dreptul la erezii genetice, ca sa le numim asa, si cred ca pana la urma Dumnezeu va fi cel care va avea ultimul cuvant de spus", a spus p#259;rintele Necula.
mediafax
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by iileana
"Varietatea" Guestus isi face curaj, ignora evidenta :)))))
Vrei sa spui "specia pe cale de disparitie", in consecinta protejata prin lege.....
inaioana spune:
Nu, mey, e o varietate a aceleiasi specii unice : femeia!
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Nu, mey, e o varietate a aceleiasi specii unice : femeia!
Da, da....varietate. Dar tot pe cale de disparitie.