Am trait s-o vad si p-asta...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Deoarece, iata ce veste minunata, nu mai este nevoie de aceasta varietate a speciei noastre!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu sunteti zdraveni!Am ras cu lacrimi!
nebunii de pe DC,ce ma faceam io fara voi!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Groaznic ! Cine o sa ne mai aduca flori ? Cine o sa se mai bata pt. noi ? Cine o sa ne mai cante serenade ? pentru cine vom mai purta tocuri ?

Sunt categoric impotriva disparitiei barbatilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

sunteti sigure ca cercetatorii respectivi sunt barbati?hait,si-au taiat craca de sub picioare.io-s totusi circumspecta.daca e un complot la mijloc?

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Sunt categoric impotriva disparitiei barbatilor.

Bine.
Tu ai voie sa-ti pastrezi vreo doi.
Pe post de pet.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Hihii e bine de mine. Cu cat sunt mai multi, cu atat au mai multa treaba ca doar nu-i tin de frumusete. Ma mut in curand si cineva trebuie sa care si sa impinga mobila si sa faca smotru si sa cumpere tot ce zic io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Dupa 2 ani de soareci eu zic sa se continue experimentele pe cercetatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mey...ma zgaltzai de ras...auzi..."varietatea Guestus isi face curaj"...." 2 pe post de pet"....mor....Vazui si eu un mic si inocent episod din "Ally McBeal" si ati comis 2 pagini in lipsa mea

Dragutz inceput de week-end...

Da...ar fi o problema...va dati seama ca ar dispare sub." In 1 sau 2...?" Cu cine ne mai certam/batem( dupa caz? Viatza nu ar fi plictisitoare de-a dreptul fara ei?

Io, ca am deschis sub., deci am drept de preemptiune, ma autonumesc "Sefa de rezervatie".Accept spaga.Aviz nostalgicelor

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ce-i aiceaaaaa!!!!!.... [femeiuta ingrozita].

As avea si io una-alta de zis, da' mi-e ca ma face careva sexista :-))))
Cosmetizez si revin!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Victoria, pai te umpli de bani, trebuie sa sara cu banul ca sa-si prinda un loc la tine in rezervatie...la berica si stat la soare.

O sa te cam coste ceva intretinerea rezervatiei. Numai cat curat ai de facut dupa ei...huh, nu te invidiez deloc.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput