Am trait s-o vad si p-asta...
Raspunsuri - Pagina 5
A_Iulia spune:
Eu nu mi-as lua unul din asta ca "my pet".
Maine-poimaine baga si la noi legea ca n-ai voie sa-i lasi singuri in casa mai mult de 4 ore ca se streseaza. Belea pe cap, nu alta.
Adina + Olivia Q1.04
kokiy spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by mariamunteanu
Sunt categoric impotriva disparitiei barbatilor.
Bine.
Tu ai voie sa-ti pastrezi vreo doi.
Pe post de pet.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
si sa-i si castreze , ca altfel se bat intre ei
al meu zice cica am fi clonele Elenei Carstea si barbatii e toti porci pentru noi
si cica noi ii facem misogini , dar noi cum suntem ?niste si niste-cioase
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
A_Iulia spune:
Kokiy, gata, l-ai anuntat pe al tau ca e specie rara, pe cale de disparitie?
Adina + Olivia Q1.04
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Victoria, pai te umpli de bani, trebuie sa sara cu banul ca sa-si prinda un loc la tine in rezervatie...la berica si stat la soare.
O sa te cam coste ceva intretinerea rezervatiei. Numai cat curat ai de facut dupa ei...huh, nu te invidiez deloc.
Mda, o sa fie ceva treaba...Numa' cand ma gandesc la ciorapi si...brrr...
Tre sa recitesc arhiva, dadea cineva sfaturi cum sa faci casa luna dimineatza, intr-un sfert de ora, inainte sa pleci la servici...
Da' va dati seama ce spaga as primi de la vizitatoarele rezervatiei???
Adina Iulia, nu-i pb. cu lasatul singuri...TV fixat pe sport si o consola de jocuri would be enough...si baxu' de bere...
Observ, insa, ca i-am speriat...au postat, timid, 2 din cei mai vajnici, dar...au fugit si aia...
V
PS Denizel, indrazneste, te rog, nu fi timida...
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
A_Iulia spune:
Ei, Victoria, nu-i asa simplu sa-i lasi singuri in casa, iti sare protectia animalelor(?!) in cap...indiferent ca le faci program! Cica daca se apuca sa urle prin casa si sa deranjeze vecinele, si una se duce sa te reclame, ti-l confisca statul!
Tre' sa te ocupi de ei, nu gluma. Eventual sa le aranjezi o bona...
Hotarat lucru, eu nu vreau asa un exemplar sa-mi fie "my pet"
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Guestus vad ca se bazeaza pe "forurile superioare", poate ii asculta si lui ruga
Adina + Olivia Q1.04
kokiy spune:
quote:
Kokiy, gata, l-ai anuntat pe al tau ca e specie rara, pe cale de disparitie?
Adina + Olivia Q1.04
auzi ce zice: de schimbare de sex nu ati auzit
kokiy spune:
quote:
Ahaaa, deci e...de-a noastra!
Adina + Olivia Q1.04
pai i-am zis ca daca mai comenteaza il bag la rubrica de donatii sau la inchirieri
unboticutz spune:
eu ma simt generoasa azi asa ca vin cu o propunere: noi ne facem singure copii dar le dam voie lor sa-i nasca
Ajuta-i sa lupte!