Am trait s-o vad si p-asta...
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
...videncele, da da da...
P.S. A nu se uita Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Superdietelor.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Victoria spune:
quote:
Originally posted by inaioana
[Oricum barbatii sunt niste femei degenerate (altfel de ce ar avea tzatze?) carora dintr-un dezechilibru hormonal puternic le-au cazut ovarele inafara corpului si le-a crescut oarece cam mult.
Nu-ma-pot-opri-din-ras!!!!!! Ina, you've made my day!!!!Tre' sa-mi notez chestia asta undeva
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Io nu m-as arunca, insa..Astept sa mai avanseze tehnologhia si sa ne inmultim prin partenogeneza...
Iaca ce lucruri enteresante aflai despre albine( care sa sustina teoria ta cu "omu' rezultat din coasta fomeii, si nu invers"
![](icon_smile_big.gif)
"Partenogeneza
Este o forma de inmultire sexuata ce consta in dezvoltarea unui nou organism dintr-un ovul nefecundat. Albinele fac parte din randul insectelor partenogenetice care se pot inmulti chiar fara impreunarea cu un mascul, din ouale lor nascandu-se numai trantori. Dupa legile geneticii trantorul este haploid.
In lumea insectelor partenogenetice, in mod obisnuit, descendentul este echivalentul ascendentului si dintr-o femela se naste tot o femela. La albine aceasta insusire face exceptie - dintr-o femela nascandu-se un mascul - aceasta forma fiind numita arhenotoca. Chiar si din ouale de matci, atunci cand sunt nefecundate, se vor naste tot trantori."
Da' trantori se nasc si printre oameni, ce atata tam-tam cu albinele?
![](albina.gif)
V
PS Imaginevu...sa vie fata acasa, sa-ti zica: "mami, io o iau de nefasta pa Mimi, ca-i gravida....cu mine"...Brrrrrrrrrr
Pe de alta parte, ne da aaaaripi astora care ingrosam randurile la "asteptand un ingeras"(aici nu mai zambesc...)
![](bang.gif)
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
loryi1974 spune:
quote:Originally posted by Adina Iulia[/i
PS: Ordinele de schimbat borduri o sa le dea videncele, ca videnii o sa dispara de pe fata Pamantului.
Mai degraba elenele.
inaioana spune:
Hai ca nu e asa grav cu sacosele : facem shopping cat dorim si totul ni se trimite acasa rapid printr-un sistem special pe care sa il inventeze una care nu e blonda.
Cu spalatul masinii e si mai simplu: spalatoriile automate cu perii roz si apa parfumata dupa gust si cu sclipici, treci cu masina printre periile alea si gata. Sa vedem insa cum vom redesena parcarile astfel incat toata lumea sa poata parca si iesi din parcare (asta da problema!).
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Ioana, sper macar atat sa faca si ei pana dispar: sa lase totul in ordine pentru "new generation".
Adina + Olivia Q1.04
Victoria spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Da' ce institutii vom avea in viitorul asta roz (la propriu):
Ministerul Decoratiunilor Interne
Departamentul National Anti-Riduri
Inspectoratul de Stat pentru Tivuri Mansete si Rejanse
Agentia Nationala de Reglementare a Tocurilor
Departamentul National Anti-Celulita
si un Spital National de Traumatisme la Unghie
Complet de acord...Si razi, matale, razi, da' daca ai sti cati bani din bujetu' familiei se duc lunar in scopul intretinerii pretioaselor mele unghii( femeie la curatenie, manusi de menaj, creme, uleiuri, lotiuni, durcisseur, nail hardener, etc), care unghii se incapataneaza sa se tot rupa....Nu te rade
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
V
Ptiu, subiectul s-a dorit unul serios, si uite ce-a iesit...nu m-am putut aPtine
![](icon_smile_big.gif)
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ioana, sper macar atat sa faca si ei pana dispar: sa lase totul in ordine pentru "new generation".
Adina + Olivia Q1.04
Da' cine-a zis ca tre' sa dispara? Ce , ii tinem pe langa casa numai pentru sacose, reparat "ghiveta" si procreere? Adika alea care au deja nr. de copii doritzi ii dau la rebut? Sa nu fim rele, mai au si alte intrebuintzari
![](alcool.gif)
V
inaioana spune:
Dada, toata lumea va trebui sa beneficieze prin lege de french manicure si tratament cu parafina gratis! Restul procedurilor sa fie contra-cost dar subventionate si cu posibilitatea platii in rate!
Adina, las' sa nu mai faca nimica, mey, ce noi n-avem injinerele noastre? Eeee!
Victoria, ma bucur ca te-ai distrat. Dar io cred ca e un adevar, zau!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Pai Victoria, vor fi specie pe cale de disparitie (serios, cine-o sa-si mai doreasca sa faca baieti, ca sa-i foloseasca lumea la carat sacosile? ).
Sa-i bagam in niste rezervatii ceva (dar mi-e ca o sa bea bere intr-una si o sa taie frunza la caini).
Adina + Olivia Q1.04
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Sa-i bagam in niste rezervatii ceva (dar mi-e ca o sa bea bere intr-una si o sa taie frunza la caini).
Poi asta fac si acum, nu e nevoie sa-i bagam in rezervatii
![](bandit.gif)
V