Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Ela multumim de vesti bune despre Naty si puiutul ei!

eu am pus sa fac o supita ca am trecut pe regim fara prajeala si lucruri grele, pe motiv de fiere...

ieri la eco totul a fost bine, puiul meu iar ne-a aratat coitele . dimensiuni normale pentru 35 de saptamani...cam asta...ma duc peste 2 saptamani iar si atunci stabilim si cu nasterea...OMG! si nici n-am inceput bagajul...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 35+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, cred ca tu mi-ai facut pofta de somn ca am tras unul zdravan pana acum! A fost asa de bine, dar parca acum sunt chiauna...Mi-am facut o cafeluta mica sa-mi revin ca acus' imi vine Razvanelu' de la gradi cu energia gramada dupa el.

Ma bucur de vestile bune despre Naty si Iulia, ci bine e cand totul se termina cu bine!

Simo, Delphin, si eu ma gandesc ca o sa-mi fie tare dor de Razva la maternitate. O sa incerc sa vorbesc des cu el la telefon macar. Abia astept sa fiu cu amandoi copiii mei acasa!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 25 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

MULTI PUPICI IULIEI! Si pentru Naty..lasa nu te mai plange, ca se merita efortul!!!
Delphin, si eu am aceeasi problema..ma gandesc ce voi face eu 5 zile fara Alex..am chiar si vise, ca nasc noaptea si nu am cu cine sa-l las...

Deea24+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Musia poate e nerabdator sa-si cunoasca tiza!!

quote:
Originally posted by Teo2rina
zozeee,mai stii cum ziceam in copilarie "cine zice ala este"?ai grija!

Pai de-aia si ziceam!!Am innebunit de tot!!Acum zarii ca avusesi control!Uratele!!!!
Ramo topai,topai..Pai ce?!-Numai ursuletu' sa-mi topaie in burtica?!Io de ce sa nu-l topai pe el?!..Mama denaturata..ca de-atunci ma zgaltaie el pe mine de numa'!!
Da Laly-normaaal!!Pai daca-mi spunea ca e rozalinda si frumusica foooc..Inchipuie-ti ce emotie..Doamne!!
Simo si Delphin nu va intristati!O sa vedeti ca puiutii vor veni in vizita,plus ca o sa fiti ocupate pana peste cap cu cei mai mici din familie..
Anca,Ralu,Kya!
Marina iti tin pumnii sa termini cu actele si sa rezovi ultimele problemute-inainte sa se hotarasca puiutul Mihnea sa-si faca aparitia!!
Felicitari Maria pentru brotacelul sanatos si coios!!
Clau ma bucur ca te-am molipsit!O sa vezi ca te vei simti mai bine dupa cafeluta!!
Deea esti mortala!!Il debarci la mine-in drum spre spital!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Zoze multumim mult de tot pt vestile despre Naty si Iulia

Delfin super pozicile cu Seb al tau; ce sa mai...copii sunt copii..niste dulci mici..

Mami frumoase si hainutele lui honey

Deea eu am stat in spital la prima nastere numai 2 zile, ce spui tu de 5 zile? Poate doar daca face bebe icter sau nu ia greutate..dar sa speram ca nu e cazul..Si mie o sa-mi fie dor de Alexuta, dar o sa-i zic lu tasu sa mi-o aduca macar odata s-o vad.

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol27+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu am stat 2 zile ,am nascut duminica la 6.55 si marti la 1 eram acasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei, ce de vesti bune pe-aici, pe crenguta noastra!

Zoze, ce ma bucur ca ai vorbit cu Naty, ca e fericita si sunt bine amandoua! pupam broscuta micuta din incubator!

Noi am avut dimineata musafiri, un coleg de-al sotului cu baietelul de 2 ani jum si am stat dupa pitici, le-am pregatit masa/strange masa/strange jucarii

Mihutza, hai ca iar am facut creveti , acum chiar mi-am facut pofta. Aseara o portie, azi una . iti scriu aici cum am facut, ceva adaptat, dupa ce scrisese si Bitzulina. Crevetii, din aia potriviti, rozalii si fara codite, i-am tras la tigaie in putin ulei de masline, cu sare si piper, apoi am stins focul, am pus usturoi pisat si am lasat acoperit sa se patunda aromele. Pe farfurie am taiat salata verde, am pus sare si lamaie, apoi am asezat crevetii deasupra si sos din ala roz cumparat, de la Heinz. Si gata, cu painica prajita, yami-yami!

Mami-burticos, mi-au placut hainutele si burticuta mare. N-are nimic daca au capse la spate, ca o sa-i dai body pe dedesubt.

Clau, sa stii ca e bine acasa, bine de tot. Imi fac mancarica, curatenie linistita...ma odihnesc, stau cu puiutul si ne jucam...Aaa, azi are mucisori Vladut, s-a trezit si a stranutat intr-una...sper sa nu-l ia rau, i-am dat oscilo, echinaceea ia zilnic, lamaie cu miere...

Delphin, l-am vazut pe Seb, asa face si al meu, ce-i mai place prosteala!

Ioana, tinem pumnii sa vii cu vesti bune!

Sovi, spor la treaba in continuare, de fapt muncitorilor, iar tu sa stai cumintica pe-acolo!

Pup si eu un Clabucel!

Ursuleata, esti mortala cu bancurile!

Si eu mai vroiam sa zic una-alta, dar batranetea, bat-o vina....

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Underqueen, felicitari pt. coios!

Eu am stat in spital cu Vladut 4 zile, adica am nascut duminica la 11 noaptea si am venit acasa joi la pranz. Acum nu te mai tine asa mult, 2-3 zile si gata, mai ales daca e aglomerat in maternitate, daca n-ai probleme te lasa repede sa pleci acasica.

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am uitat sa transmit un mesaj de la Naty-pentru fetele care vor naste la Giulesti-Personalul medical se comporta super frumos!!Conditii bune-nu aveti de ce sa va faceti griji!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Haaaa zoze, intri si tu in club?? succes la renovare!
Delfinutza, distractie frumoasa diseara!
Eu m-am scos cu mancarea, azi nu avem gaze.
Ce am ras de pozici :))
Simo, uau! ti-ai tras masina! sa o stapanesti sanatoasa si aibe parte de protectie de la DD.
Mami, nu mi-ai aratat tu o minunatie de parchet venge la tine pe jos?! sau pt unde luati parchetul?
pup burtica tot mai dodo! mai poti sa o duci??
Aoleo, cu icra aia noroc ca merge randunoiul duminica pana la tulcea la ai mei si poate ma lipesc si eu macar de un borcanel!
Lasa Marina, ca asa se invatza bebe ca lumea nu e numai lapte si miere :)
Vai, Zoze, ce frumos ciripesti tu acolo!! scor 9??!! e SUPER!
cat ma bucur! abia acum indraznesc sa fac si eu galerie.
Felicitari, Naty! Bravo Iulia, fortza multa in continuare!!
Zoze, multumim pentru news!

Laly, bine ai zis, cand va fi mai bine Naty. E posibil sa fie foarte invadata o perioada. Mai stam la panda si vedem ce si cum.
Maria, felicitari pt vesti bune! si nu mai sta cu bagajul nefacut
Bubu, uite sunt cuminte si postez pe forum :)

Aoleo, sa vedeti ca Iulian imi sufla nora!

http://www.artgallery.lu/digitalart/women_in_art.html

Apropos de Giulesti. si eu ma gandeam ca... bine-bine, de nascut nasc la Medlife (sper!) da daca Doamne Fere de vo urgentza ACUM?! si am decis ca daca o fi asa, ma duc la Giulesti la urgentze. Presupun canu m-or lasa sa mor, daca nu sunt l aun medic acolo, nu? Mai ales ca randunoiul meu stie sa lase oamenii multumiti in jur.

sovi 28+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput