Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo, Sovi!
Ce frumos e clipul cu portretele!

Eu ma duc sa fac nani, mi s einchis ochii...am stat pana acum cu o cutie de bomboane in brate si am gustat, de fapt mancat, din toate, erau diferite forme si curioasa sa vad ce gust au...ba amarui, ba cu cafea, ba cu...beep...sper sa nu ma bateti!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, am uita sa o felicit pe micuta Iulia, auzi, nota 9! Super tare piticuto! Bravo!

Vladut tot 9 a avut apgarul si era la termen!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nicol,Oana!!
Mama Sovi te simtii ranjita ete-asa:!!Da bre-intru si eu in focuri!!Si ce ranjeam eu cand va auzeam pe voi..Ma gandeam ca scap-ca noi n-am zugravit demult..Ete ca nu scapai!Cica tre' sa improspatam aerul pt bebeloi!Sa vezi improspatare pe capul meu ca sigur se va face nebunie curata in toata casa!!
Da mai-9!!Suupertare Iulia nostra!!..Si..io zic ca-i bun planul cu Giulestiul.. clipul!!Pupici!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioiiii ce ma bucur pt Naty!!! Draga de ea!!!!! Le urez tot binele din lume si ei, si Iuliei!!!!
Am fost si eu la eco ieri, bblina mea e tot cu caputzul sus, a zis ca-i mai 4 saptamani sa se intoarca. Statea foarte jos, abia i-a gasit femurul sa-l masoare, in rest e foarte activa, dadea tot timpul din manutze. Duminica viitoare m-a chemat iar la control la clinica, zicea ca aici la cabinet n-a vazut prea bine ventriculul stang si vrea sa se uite mai bine dincolo la spital, sper sa nu fie bai. A zis ca nu e problema, ca daca ar fi mi-ar spune, doar ca n-a vazut ea bine ceva acolo si zicea ca de acuma incolo se intensifica circulatia si se dilata venele si vrea sa le vada.
Nu ma stresez, sunt optimista ca o sa fie bine!

28+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,

V-am ajuns si eu din urma, in sfarsit...

BRAVO Iulia, nota 9, super!

Ne bucuram sa auzim vesti bune despre randunicile noastre!

Simo, nu-ti face griji cu candida, se rezolva cu tratament. Ca adjuvant iti sugerez sa te speli de 2 ori pe zi, la exterior, nu intravaginal, cu 1 litru de apa fiarta si racita, in care ai dizolvat o lingura de bicarbonat. Face minuni.
Luni ma duc sa-mi recolteze si mie, sa vedem ce iese!

Delphin, sa-ti traiasca pustiul, e super haios!

Mami, sa-ti traiasca burtica si super lucrusoare cu albinutze!

Ursuleatza, tot haioasa esti cu bancurile tale! Unde le gasesti?

Fetelor, mi-a venit masutza de infasat, are si cadita cu furtun de scurgere, suport pentru sapunel si prosopel si doua policioare. Il astept pe randunel sa vina de la servici si s-o monteze. E portocaliu cu alb.

Cat despre carut, mi-au raspuns la mail ca importul va avea loc la sfarsitul lunii februarie si n-au de unde sa stie acum la ce pret vor veni, dar daca va fi o diferenta de pret nu va fi mare. M-au lamurit bustean! Mai cautam.

Am mai intrebat eu, stiti cumva la baby expo vor avea si promotii sau reduceri de preturi?

Zicea o randunica de miscarile lui bebe, la mine misca intr-una si dimineata si la pranz si seara, iar cand am fost pe 17 la control, era deja intoarsa cu caputul in jos si fata catre interiorul meu.
Oricum, saptamana viitoare ma duc iar la control si la Medlife si la Tutunaru.

Cristina 27+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

A! Si inca ceva! Am vb cu med ginec si imi poate da concediu tot din 2 in 2 saptamani, asa ca mai merg sapt viitoare la lucru si gata1!!!
A vrut sa-mi dea de luni, dar i-am zis ca mai merg o sapt. Abia astept sa raman acasa.

28+ cu Diana

Mergi la inceput

Zoze, purtatoarea noastra de cuvant!

Fetele care nasc la Elias (eu m-am hotarat, merg la Medlife), aveti grija ca te sa cotizati la greu si pe la infirmiere si pe la asistente sa va schimbe lenjeria si toate cele. A nascut o prietena de-a mea acolo miercuri prin ceza si spunea ca nu e multumita deloc, nu-i aduc nici pe bebe la san, tre sa cotizeze mereu, in fine. Din ce mi-a povestit ea, m-a ajutat sa ma decid.

Cristina 27+

Mergi la inceput

Randunici, ati fugit la nani?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Eu sunt pe aici prin zona.

28+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mi-a venit puiutul de la gradi si am aflat ca saptamana viitoare au vacanta, asa ca Zoze, pazea, ca o sa dorm si eu dimi pana la 10!!!! Randunoiul pleaca pe la 8-9, dar el nu ne deranjeaza ca se strecoara usor.

Maine dimineata fac si eu analiza secretiei si culturile din col pentru 35 de saptamani. Sper ca pentru ultima oara!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 25 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput