Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

A! Dana, n-ai poze cu poze cu Miru in costumasul alb? Si mie imi pare rau ca n-are botosi. Lui Rares ii era mare cand l-a primit, dar o sa-i fie bun imediat. Poate mai apucam sa-l si purtam.

Afibebe, vad ca si tu esti intarziata ca mine. Hai sa ne impartim munca in doua si apoi ne prezentam conspectele

Gabi, multam fain. Sper sa fie vreme buna maine fara ceata, ploaie sau vant (zici ca-s reclama 'drei wetter Taft')

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Diwana

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andreea, si eu iau Exluton. Mi-am pus la telefon o alarma zilnica sa nu uit sa le iau, mai ales ca neuronul meu e gravid inca, nu intelege ca am nascut deja

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

eu ma retrag,

am obosit citind.
maine incep capitolul 60.deci mai am de recuperat.

va pup si va urez somn usor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Scuzati, dar eu tot citesc si raspund pe masura ce citesc, altfel nu ma duce capul

Afibebe, a crescut bine Cristi, ca si al tau luase putin luna trecuta, dar vad ca toti bebelusii si bebelusele trec cu viteza luminii pe langa Rares la capitolul greutate. Noi avem 6.250

Drum bun fetelor care pleaca la Alexandria maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by diwana

A! Dana, n-ai poze cu poze cu Miru in costumasul alb? Si mie imi pare rau ca n-are botosi. Lui Rares ii era mare cand l-a primit, dar o sa-i fie bun imediat. Poate mai apucam sa-l si purtam.

Afibebe, vad ca si tu esti intarziata ca mine. Hai sa ne impartim munca in doua si apoi ne prezentam conspectele

Gabi, multam fain. Sper sa fie vreme buna maine fara ceata, ploaie sau vant (zici ca-s reclama 'drei wetter Taft')

Am,cum nu?Cauta la pozele de la botez,din 'poze'..Si lui Miru ii e cam mare.
Imi pare rau ca ai trecut prin atatea cu Rares,sper sa se faca bine cat mai repede si sa mai pui poze cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, ma duc la nani ca maine plecam de dimineata, nu mai huzuresc pana la 12

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

quote:
Originally posted by diwana

Am,cum nu?Cauta la pozele de la botez,din 'poze'..Si lui Miru ii e cam mare.
Imi pare rau ca ai trecut prin atatea cu Rares,sper sa se faca bine cat mai repede si sa mai pui poze cu el

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Ma conformez. Acuma caut pozele. Cand o sa ajung la Cluj o sa va pun poze si cu costumul pe care l-a primit de la nas. E bestial! Asa o sa il imbrac la botez. Imi pare rau ca ii va ramane mic foarte carand. La cat de frumos e costumul
Da, e foarte trist cand trec puii prin tot felul de probleme de sanatate. Intr-o lume utopica am fi toti tineri, frumosi, sanatosi, si copiii nu ne-ar considera demodati niciodata

Mergi la inceput

Eu tocmai ce am baut o cana cu ceai din ala de slabit,dar inainte am mancat ciocolata alba..hihihi Pai daca a venit sotul cu ea,puteam sa-l refuz? Mai slabesc eu la sfantu asteapta,cred ca o sa umblu la vara tot cu pantalonii de gravidoasa,ca numai in aia o sa mai intru..

Mergi la inceput

Diwana cand faceti botezul? Am crezut ca numai Miruna mea a mai ramas nebotezata(pana sambata trecuta) dintre bebeii de la noi..

Uitasem sa spun: Afibebe bine ai revenit,chiar au intrebat fetele de tine..

Mergi la inceput