Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
diwana spune:
Danuta, am vazut mica crestina si tinerii casatoriti. Felicitari, mult noroc, sanatate cat cuprinde, si mult soare in vietile voastre . Ce frumos ca ati imbinat ambele evenimente! Nu-ti pare rau ca nu ai avut rochie de mireasa?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
diwana spune:
Dana, ne-am gandit sa il facem in martie, dar nu stiu exact cand. Trebuie sa gasim o biserica, un preot, un restaurant
Celia spune:
Roxali, ma bucur ca Enrico e mai bine.Sanatate multa.
Afibebe, bine ai revenit.Felicitari pentru papanas Cristian.Bine ca acum e ok, bietul de el cate a tras...
Mandarinutza, felicitari pentru dulcetica Antonia.
Bikmaria, Teuta mica sa ii treaca maraiala , dar daca devine e de inteles...
Moldoveanca, sanatate multa .
Diwana, sanatate lui Rares.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community
andreea_deea spune:
diwana - dar nu are prea putin? Andrei al meu avea acum 2 sapt 6.300 si este mai mic cu o luna....intreb si eu
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by diwana
Danuta, am vazut mica crestina si tinerii casatoriti. Felicitari, mult noroc, sanatate cat cuprinde, si mult soare in vietile voastre . Ce frumos ca ati imbinat ambele evenimente! Nu-ti pare rau ca nu ai avut rochie de mireasa?
Multam fain...ehehehei pai tinerii nu mai sunt chiar asa,sunt mai tomnatici..De fapt noi ne-am casatorit civil in feb.2004 si am tot amanat cununia religioasa.Rochie de mireasa am avut cand m-am maritat prima oara,acum n-am facut nunta si nu mai tineam neaparat.Eu eram gravida in 2003 si trebuia sa nasc in apr.2004 si planuisem pt. dupa nastere botezul si cununia,dar n-a fost sa fie...caci am pierdut sarcina in ian. la 25 de sapt.Acum as fi avut o fetita de 4 ani...
diwana spune:
Celia,
Andreea, am fost si eu stresata tare de greutatea lui pana de foarte curand, dar cum datorita imprejurarilor, l-au vazut 3 doctori diferiti plus pediatra lui, si au zis ca nu e cazul sa ma ingrijorez. Rares face absolut tot ce trebuie sa faca un bebe de varsta lui, doar ca mananca putin si nu-l pot convinge sa papa mai mult. Din 18 ianuarie i-am introdus cerealele. Chiar o sa va cer niste sfaturi privitor la acest subiect. Cam cate mese pe zi, ce gramaj, ce sortimente? Pediatra a zis sa-i dau deocamdata doar cereale simple, fara fructe si sa vad daca ia mai bine in greutate.
Danuta Imi pare rau de pierderea suferita. Am avut si eu una in aprilie 2006. Stiu cum e. Din fericire avem acum niste copii minunati in brate
andreea_deea spune:
diwana- imi pare sincer rau ca nu pot sa-ti raspund la intrebarile tale pentru ca Andrei al me mananca numai san (exclusiv) nimic altceva in afara de ceva ceiut doar atunci cand il doare burtica s-au cand consider eu ca este mai agitat. Poate celelalte mamici care au inceput diversificarea te pot ajuta cu cateva sfaturi. Dar de ce nu intrebi pediatrul? Daca tu spui ca ai fost la 3 medici si ti-a zis ca este ok atunci nu ai de ce sa-ti faci griji...
danuta36 spune:
Diwana asa e,pana la urma timpul le rezolva pe toate si ajungem sa uitam,ranile se inchid..hai ca picai in butoiul cu melancolie deja...
Noapte buna,somnic usor!
andreea_deea spune:
noapte buna si de la mine........sa aveti n somnic linistit si voi si puiuti vostri....................