Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

loreen: duminica la 10 sunt prezenta la biserica, sotul,copil si tatal meu(sper sa vina si el)caci ajunge sambata si sta o saptamana.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

"A luat mami ilotzi oz a munc si tati ilotzi meu a munc" asta recita fii-mea din plin acuma...i-am ascuns chilotii ca sa nu se mai schimbe de 10 ori pe zi si de cand am intrat pe usa ma ia la intrebi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Loreen, haha ce tare e faza cu chilotii LOL

Nelia, asa as vrea si eu niste zapada macar cateva zile sa folosim si noi sania pe care am dat o tona de bani anul trecut si pe care a folosit-o o data...

Olga, nu spuneai tu ca nu mai vrei sa auzi de facut copii ;) , scuze daca ma insel dar asa parca retin.Oricum sper sa fie asa cum va doriti voi, daca este sarcina iti doresc sa fie o sarcina usoara si bebe sanatos!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Alexia e la gradi particulara. unde sa gasesc acum loc la stat?

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu Adriana, aia categorica era Olga Mustata. Eu am zis ca vreau al doilea dar sotul nu voia nici in ruptul capului. Eu de 2 ani zic ca acum nu, dar cine stie poate in viitor mai gasesc putere si dispozitie. Doar ca am realizat ca viitorul e aici si sau se intampla acum sau niciodata. Nu mai sunt tinerica lui peste si daca mai trece un an doi clar nu ma mai apuc de facut copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Oricum merci de incurajari. In continuare cred ca sunt inconstienta. Cat despre compensatie... soacra-mea a avut primul rau si al doilea infernal.

Si acum dedicatie pt fetele
http://www.youtube.com/watch?v=Egs3I6I9Jho

Mergi la inceput

Monu cu metode ortodoxe, vatolice, protestante dupa ziua a tzanspea mormonesti,iehovenesti gaseti n-avea grija numa sa vrei sa dai...si sa nu te mai uiti in jur sau la manichiura educatoarei...ca daca nici la particulara nu gasesti la stat nici atata...io m-am dus am inscriso si daca nu vine cu capul spart acasa restul e imunizare naturala cum spunea Tdi...
P.S. ai apelat la OG 148/2007?!

Gusta daca nu eram maritata si de alta orientare hormonala de luam o tura de nevasta ca tare bine arati...Marutzu este o splendoare...

Eu de cand ma mulg astia la munca ca pe negrii am ajuns de la 63 de kile la inceputul lui ianuarie la 57 ...in ritmul asta la vara ma fac manechina...

Onixone sa-mi faci si mie un conspect la slujba...poate s-o prinde ceva

"dansez pi tu tine"...noul slagar in casa ...pe oala evident ca acolo are inspiratii...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Seara buna!
Pentru voi cel putin ca eu sunt suparata, dar ma abtin pana la programul stabilit, sper pana maine sa uit si sa ies din starea asta, am incercat s-o dreg cu niste shopping, din pacate nu a tinut, ma bucur de achizitii dar tot ma apasa.

Anca, Teddy, Monu, OlgaT va multumesc ca v-ati uitat la poze, complimentele sunt cireasa de pe tort, adica mi-au mers la suflet, sufletul ala suparat de mai sus

OlgaT iti doresc sa se prinda samburelul, ma bucur mult pentru tine, Stefan e pregatit? [:), Tocmai ca e Canada, in consecinta o tara civilizata nu ca la noi ca poa'sa fie zapada cat casa sau ger de crapa pietrele copiii musai trebuie sa mearga la scoala. Chiar spuneau pediatrii ca ar fi mai bine sa fie incchise scolile in ianuarie-februarie, perioada virusilor.

Teddy din amintirile mele parca vreo 2 saptamani o tinea pe matza mea bufeurile si racnetele, motiv pentru care o exilam in beci ca exasperam vecinii. bafta multa cu loteria gradinitei!

Adriana e o situatie foarte aiurea cea in care va gasiti, pana la urma conteaza ce vrei tu si ce simti referitor la a merge sau nu in State. Parerea, privirile si cuvintele spuse ori nespuse cred ca ar trebui sa le ignori, daca poti...Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc ce scrii, doar ca ma intristeaza starea Elenei si sper sa ne dai o veste buna la fel cum ne-ai mai dat-o si cu cateva luni in urma cand starea ei se ameliorase.

Mamy Jipa ce activitati interesante, te invidiez si pe tine si celelalte mamici, in special cele din diaspora, eu nu am mai ajuns demult sa ies cu copiii sau sa fac altceva in afara casei si ma detest pentru asta, dar va veni caldura si ma voi mobiliza, sper. Chiar noroc pe prietena ta, daca mi-as permite luxul unui psiholog m-as duce cat mai urgent, cred ca am nevoie sa ma deschid in fata cuiva ca s-au adunat cu serviciul asta doar frustrari si cand tot aduni tare mi-e teama sa nu refuleze intr-o forma sau alta.

Monu felicitari Alexiei pentru prima zi de gradi, s-o tina tot asa si sa nu ai probleme cu ea de adaptare. Ce scumpa e Antonia ca ii simte lipsa Alexiei, exact asa face si Bianca cand Andreas merge la scoala si ea sta acasa bolnava, tot intreaba de el.
Am ramas interzisa, cum adica, sunt copiii de 1 an la gradinita??? Locul lor ar fi la cresa unde e personal calificat pentru grupa lor de varsta.

Mercedes bafta si voua cu gradi, sa inteleg ca treceti intr-o alta etapa, va merge la program scurt, nu?

Anca imi cer scuze, n-am vrut sa te supar. Te inteleg, desi perceptia mea se pare era total diferita. Ce fain ca va intalniti cu Sim, la cat fun, iesiri si intalniri aveti e greu sa-ti mai fie dor de tara, mai ales ca mami si tati sunt la voi. Eu nu fac nici jumatate din ce faci tu, din ce realizezi, nu fac decat sa ma plang mereu si mereu, m-am saturat de mine de nu ma mai suport, bine, si imprejurarile de la servici imi dau apa la moara. N-am curaj sa risc nimic, sa ies din cercul asta vicios de a-mi face rau singura prin tot ce acumulez negativ in mine, nu fac decat sa-mi plang de mila si sa ma tot intreb mereu "de ce". Cred ca trebuia sa merg la psiholog acum 18 ani cand aveam nevoie si poate aveam acum o sansa sa fiu un om fericit.

Andra super veste, fain ca ai scapat de un stres cu operatia, chiar daca e o operatie foarte banala si usoara ca parinte tot te stresezi.

Gusta bafta multa la operatie, o sa fie totul bine ai sa vezi. Vineri seara veti fi cu puiul mic acasa si veti fi fericiti ca ati trecut de acest hop, mai mult pentru voi e acest hop. Va trebui sa-i dai 2-3 zile mancaruri usoare, gen suptia, pireu si daca se poate sa stea linistita dupa operatie, cel putin o zi. Cam astea au fost recomandarile ce le-am primit noi.

o faza jenanta de tot a fost cand i-am dat spaga dr. I-am bagat plicul in buzunar, adica efectiv mi-am bagat mana acolo si surpriza mai erau niste bani asa ca am scos frumusel plicul si l-am bagat in celalalt buzunar, spre mirarea dr. care nu intelegea ce naiba vreau.

Cred ca Bianca va avea un soc la anul cand va intra in grupa mica la gradi, ea care e mare domnisoara de grupa mare, cum ii tot place sa se laude.

Na, ca iar m-am intins mai mult decat aveam in plan.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Elisor incepe tu ca sa continui eu ... din varii motive sunt in aceeasi zodie cu tine, in acelasi cerc vicios din care, din cauza scenaritei, nu-l rupt, n-am curaj sa iau odata haturile alea in maini si sa dau cu taurul de pamant ...las ca eu am fost la psiho si s-ar putea sa mai merg dar ce folos daca EU nu vreau sa ma rup de probleme, le caut cu indarjire...ferice cei saraci cu duhul daca se poate spune asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Cat despre compensatie... soacra-mea a avut primul rau si al doilea infernal.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Nu au fost la fel orice ai zice, s-au compensat unul pe altul in rele sau ce-or fi fost

Nelia sarumana ca ne-ai vizionat pozele si pentru aprecieri.

Laura te insotesc la scuipatoare, se poate? La mine motivele sunt altele evident ca eu am trambitat sus si tare ca pe mine nu ma vor prinde cu ore peste program, poa' sa cada tot CFR din partea mea, I don't care...Cat priveste complimentul ai perfecta drepatate . Oricat ai fi de stoarsa te topeste Delia cu filozofia ei. Te invidiez pentru kilele alea putine, eu pe fond de stres acumulez pentru ca bag doar dulciuri in mine, dar sunt in program de restrictii si astept sa ma simt si eu femeie cat mai curand, pana atunci mai imi cumpar una alta sa ma stimulez.

Androix bafta la examen!

Oana de la mare care mai e situatia cu gradinita? Ati rezolvat ceva?

Simona de tine nu mai stiu nimic de foarte multa vreme, te imbogatesti de cate salarii faci...pentru altii

Noapte buna!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput