Copiluti de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 21
loreen spune:
Elisor ce bine am fi cei care face salariile altora sa ne imbogatim pe principiul ca cine-mparte parte-si face... io la 2000 de angajati cred ca nu s-ar vedea un leu de fiecare...
Bag peste program in draci cu toate ca sunt mai inversunata cu statul decat cu datul spagii...insa e nasol rau de tot...
Poti incerca ciocolata Milka Diet aia pentru diabetici...o recomanda si nutritionistii ca fiind cea mai putin nociva dintre ciocolati pentru kile...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Olga, saru mana de melodie. Mi-a mers la suflet.
Laura la cat de carcotasa sunt... cred ca e de asteptat sa gasesc defecte si la gradi asta dar... va ramane aici. o mut daca doamne fereste se intampla ceva super grav. la ora de karate a fost activa si sensei ca premiu i-a desenat o floare pe mana. a fost super incantata.
Oricum dupa ce am vorbit cu educatoarea sunt mai linistita. E o miss tare sufletista. li se spune miss. si azi a venit acasa incantata ca miss le-a zis hello!
Si de cand a venit acasa baga in ea ca sparta. si ca sa nu uit asistenta a masurat si cantarit puradelul. si a iesit cam asa 95 cm si 13 kg adica vreo 12.700 fara pantaloni tricou si pantofi.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
elisor spune:
Anca site-ul cu pricina e si pentru noi astia de pe-aicea? Cum se pot plati? Am vazut papucei super draguti, mai ales preturile...Am balit si la site-ul pus de Flore , ce preturi mici pot sa aiba reducerile oriunde in afara granitei. Asta e, beau pentru tara mea draga ca proasta am mai fost sperand ca se va face bine saraca.
Laura ma gandesc cu groaza ca daca apuc batranetea ce naiba ma fac cu depresiile astea, ca mereu va fi cineva motivul. Categoric trebuie sa ma schimb, dar nu stiu de unde sa incep, cu ce sa incep, rare sunt momentele cand ma simt bine eu cu mine, iar acum nu sunt intr-unul din asta
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Elisor balantele niciodata nu se fac bine...prin natura definitiei sunt depresive, dar echilibrate totusi in esenta lor...cu noi convietuim bine desi in aparenta parem cel mai mare dusman al nostru. Mediu exterior ne face sa fim asa pentru ca nu putem sa putem scutul intre noi si restul lumii...si find justitiare prin definitie vom crede pana la moarte ca va iesi si soarele pe strada noastra...ei bine pana nu se va turna astfalt niciodata nu vom putea merge inainte si sa lasam totul in urma in dezordinea lui...
Cu timpul ne vom linisti si vom lasa lupta inutila pentru cei mai tineri si noi vom di linistite si domoale...ori resemnate
Eu am un copil balanta si va trebui sa-i shimb tot ce se va putea...
Hai ca ne-a impins logoreea pe pagina 21
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"