Copiluti de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
monu spune:
Adriana noi suntem aici. pe mine nu ma deranjeaza.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
onixone spune:
...nici pe mine...e bine sa spui oful cuiva.
Imi spunea o prietana de a mea care are copilul la cresa(din toamna merge la gradinita) ca o tot chemea psihologul cresei sa vorbeasca cu ea(evident despre copil).Si dupa ce a fost o data, am ras bine cu ea la telefon caci toata discutia a fost despre ea...si cum s-a simtit comfortabil in fololiul femeii a putut discuta orice cu ea...si radeam ca... cica se mai duce ca a invitat-o in fiecare luni.Si am sfatuit-o ca e bine sa profite ca nu toti au sansa de o zi pe saptamana sa discute cu un psiholog(despre tine)...GRATUIT.Cat as vrea sa am si eu sansa asta!
tdi: multumim pt aprecieri.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
OlgaTarziu spune:
Salut la toata lumea.
Eu iar sunt acasa, s-au inchis scolile, zapada si gheata, etc. Asta e Canada!
Gabitza ma bucur ca sunteti bine.
Adriana multa sanatate micutei. Doamne ce trebuie sa fie in sufletul parintilor!
Gusta arati beton.
Eli am ramas indragostita. Ai niste copii superbi. Adreas arata asa protectiv si dulce. De Bia nu mai zic nimic- e superba
Nelia pe unde bantui? Cum e vremea in Montreal? Acum pe 16 vine un prieten din Montreal la noi. Va sta o luna sa vada daca se muta sau nu cu familia. A primit oferata de lucru aici. Chiar ma gandeam la voi cand am vorbit cu el la telefon.
Cuscra te festivalesti? Ce face matza? Inca nu ai facut-o pachet?
Sa va zic ca-s nebuna? Incercam bb2....Ziceti-mi sa ma impusc. Faza e ca abia asteptsa vad ce se intampla ca am asa o senzatie ciudata, e mai mult o presimtire ca e deja acolo. Nu-s normala. Asa ca intr-o saptamana poate va dau o veste mare
monu spune:
olga, abia astept vesti!
, mami de printese
Androix spune:
Ooo nu esti nebuna deloc! Sa fie intr-un ceas bun! Sa stii ca exista o lege a compensatiei! Eu o traiesc din plin cu Georgia De altfel mi-a urat asta sor-mea cand a vazut ce bine doarme Filip toata noaptea incepand cu 7 saptamani.
Gabitza, ma bucur ca rezultatul e bun si ai scapt de griji!
Gataaaa, plec la invatat ca maine am un examen super naspa, si rusii imi dau tarcoale, sunt umflata si mananc ca o gravida scapata de sub control
Andreea mama de Filip si Georgia
andutzy spune:
Buna seara!
Avem vesti bune, am fost cu Dragos la ORL la Medlife, la dr Agache (ne-a placut tare mult) care considera ca Dragos nu trebuie operat de polipi. are polipi, dar nu mai mari decat trebuie. ne-a zis insa sa-i curatam nasul de 2 ori pe zi cu apa de mare si batista bebelusului, ca il are foarte plin si de aceea nu prea respira pe nas. probabil ce a mai ramas in urma racelii sau din cauza rinitei lui alergice. Sunt tare fericita ca am scapat momentan de operatie. Daca mai scap usor si cu extractia de masea de maine, sunt in al cer...
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
Am uitat insa sa va zic ca sunt aproape convinsa ca sotul meu a uitat la receptie reteta lui Dragos, pe care trebuia sa o urmama 2 saptamani pana la control.. Poate ma insel, dar i-am cautat-o peste tot. El acum doarme cu Dragos si poate apare ca prin miracol cand se trezesc, dar ma cam indoiesc...
Am uitat, Monu, felicitari pentru prima zi de gradi si pt comportamentul exemplar al Alexiei!
Edit: nu a uitat reteta, era in portofel....
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
monu spune:
Am vorbit cu educatoarea si a fost multumita de cum s-a comportat Alexia. Ma bucur tare mult ca a fost ok. Am fost la fastrack (cred ca azia fost cam mult pentru ea) si s-au distrat si au invatat ca omul are coloana vertebrala.
, mami de printese
nelia spune:
Am citit din avion ce ati mai scris, nu am timp nici sa respir... Dar nu ies pina nu dau citeva raspunsuri, ca pina voi avea timp sa stau dupa pofta inimii pe DC, trec evenimentele:
Gusta, bafta sa mearga bine operatia! Am vazut pozele, aratati excelent amindoua! Mara pare atit de mare si de domnisoara! Tudora mea e inca bebelus pe linga ea.
Adriana, imi pare atit de rau pentru Elena. Si eu inca mai sper intr-o minune, ca sa cum a scapat prima data poate scapa si acum, copiii au o putere extraordinara de a se recupera. Si foarte urit pentru sotul ei, nu se face asa ceva... Nu are cum sa fie vina nevesti-sii pentru o boala aparuta pe fond genetic, chiar daca ea i-a transmis-o. E ca o loterie, tragi ce-ti vine la mina, nu ce vrei tu! Toata lumea isi doreste copii sanatosi, dar adevarul este ca nimeni nu poate sti ce le-am transmis din toate punctele de vedere. La Elena s-a vazut inca din primul an de viata, noi poate nu vom sti niciodata, eu una chiar sper sa mor inainte de a afla... pentru ca sint sigura ca am transmis tot ce a vrut natura sa transmit. Asta e soarta omenirii! Sper din tot sufletul sa se faca bine nepotica ta si sa-si traiasca viata sanatoasa, iar parintii ei sa reuseasca sa treaca cu bine peste aceasta perioada si sa-si reconstruiasca relatia. Foarte trist ce se intimpla acolo, dar te inteleg in ceea ce te (va) priveste. Si pe cumnata ta o inteleg, suferinta te face sa devii neintelegator pentru cei care nu sufera si sensibil pentru cei care sufera ca tine! Nu pot sa-si spun ce as face in locul tau, daca m-as duce sau nu, pentru ca nu stiu si nu vreau sa dau sfaturi in necunostinta de cauza.
Tdi, bafta cu gradinita! Sper sa fie un loc si pentru Atomica ta. Auzi, da-mblanite nu primesc!?! Asa i-ai trimite pe toti de acasa si ai respira si tu linistita citeva ore.
Monu, ma bucur ca i-a mers bine Alexiei! Sper sa-i placa in continuare! E o gradinita particulara, scumpa? Sau una de stat?Ca nu mai retin ce ati ales pina la urma. Aici nu exista transport pentru gradinite, doar pentru scoala (4 ani daca e la scoala, 5 cind e sigur la scoala). Bafta multa in continuare!
Mercedes, si voua va doresc adaptare usoara! Sper sa-i placa blondinei tale la gradinita. Tot asa bine facuta e? Ca nu-mi dau seama din poze, imi aduc aminte cum parea Tudora mea pui de Avicola pe linga robustetea fetitei tale. De multe ori zimbesc cind imi aduc aminte cum ne-am intilnit...
OlgaT, aici sint -3-5 grade si ninge usor. E placut astazi, dar am tras mult cu vremea si aici. Si inca mai avem de tras. Mai ales eu, ca trebuie sa ies zilnic sa le iau pe fete. Ele de distreaza, ca se joaca tot drumul, dar eu... imi pling de mila citeodata, desi de multe ori o iau ca pe o plimbare si-mi prinde bine si la creierii incalziti si hormonati si la kilele puse. Nu stiu situatia prietenului tau din Montreal, cum traieste aici, dar poti sa-i spui ca mie imi pare rau ca nu am plecat, asa intuitiv (nu stiu daca si lui Octav, ca nu am vorbit cu el). Singurul lucru bun pentru care sint fericita ca am ramas, este ca am facut si baiatul mult dorit. Mutindu-ne, nu cred ca mai aveam curaj pentru inca un copil. Dar, in rest, cred ca e mai bine de trait pe la voi!
Elisor, a vazut pozele voastre, dar tot nu apuc sa-ti spun ca mi-au placut mult de tot. Si Bianca ta e domnisoara in toata regula!
Stiu ca nu am prins pe toata lumea in mesajul meu, dar s-a terminat pauza, fug din nou la invatat, ca acusi plec dupa fete si gata cu cititul pina dupa ce le culc. Si mai am o gramada de pregatit pentru cursurile de miine seara si de vineri nici nu stiu daca termin tot ce am de facut. Inchei, nu inainte insa de a mai scrie doua mesaje:
Androix, bafta multa la examene!!!
OlgaT, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur muuuuuult ca v-ati hotarit pentru bb2!!! Vei vedea, ca nu vei regreta nici un moment! Bafta multa sa se fi prins deja sau sa se prinda cit mai repede, sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara.
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa si un sfirsit de saptamina fara probleme!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
loreen spune:
Buna seara,
Sunt sfarsita daca este un cuvant potrivit sa definesc starea mea fizica... traiesc din plin calitatea de contribuabil bugetar de tot rahatu'...imi vine sa scuip cand ajung la munca ...de vineri lucrez 12-13 ore pe zi si sambata asemeni,Bianca e bona ideala si acuma stau lesinata intr-o canapea si-mi savurez cu nesat durerea din spate...
Am citit la cate-o pauza de-o tigara una alta despre voi dar nu garantez nimic din ce mi-a ramas...
Elisor daca mai era cazul sa-ti zic ,dar m-a coplesit Bianca ...este efectiv superba si o stii prea bine,dar iti mangaie sufletul sa-ti spuna si altii...ai o pereche de copii absolut superbi...
Adriana imi pare sincer atata de rau pentru nepoata ta...nu stiu ce sa-ti spun si cum sa-ti spun...fa asa cum cum iti dicteza inima si constiintza...invidia cumnatei este justificata pe undeva,gandindu-se ca de ce tocmai ei i s-a intamplat nenorocirea,parca ar vrea cineva sa i se intample asa ceva unui copil sau unui parinte.este selectia naturala pana la urma...iar daca parintii nu se unesc din durere importiva nenorocirii atunci doar ei sunt vinovati pentru destramarea relatiei...voi puteti doar sa le oferiti spirjin si consolare...
Monu vad ca ai fata studenta la litere...sa va tie Domnu obiceiu ... si Delia este la grupa mica inscrisa si a ramas, cum spunea si Mercedes sa vedem cum se va decide anul asta cu varsta scolara, dar mai mult ca sigur ca va apuca Delia ori doi ani la grupa mica,ori doi la pregatitoare...
Onixone cu popii cum mai stai?!
Tdi caldurile la matze nu se termina prea curand mai ales ca vine acuma sezonul de babardit blanos...ti-am ca ai variante putine...ori o las sa-si linisteasca hormonii ori o hakuie veterinarul...
Olgutza din Canada indiferent ce-ar fi eu te felicit odata pentru curajul de a-ti dori inca un copil prin cate ai trecut...si sa stii ca exista compensatie si noi cele cu doi putem confirma asta...la mine a fost invers...Bianca mana cereasca si Delia blestemul vietii mele,dar unul tare dulce ...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"