Copiluti de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
omustata spune:
Ioana, La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai o viata cat mai bogata si mai plina de impliniri!. IMi cer scuze pentru inatrziere, dar apuc sa intru din ce in ce mai rar si-mi este si rusine cat de mult raman in urma cu felicitatul.
Laura-acum am citit povestea ta cu mata la dr de saptamana trecuta si efectiv am murit de ras. Esti sigura ca dr ala nu glumea?
Anca-si eu sper sa ne vedem, dar poate veniti si voi aici. DEocamdata este urat si nu prea am avea ce face, dar la primavara trebuie sa ne vizitati. Avem niste parcuri foarte frumoase. Cat despre zugravit eu am dat 5000 $ acum 2 ani si jumatate si pe o casa mai mica decat a ta. Si nici nu am fost multumita. Cat despre culaore, si la mine este totul alb, ca la spital, dar mi-e teama sa incep sa pun culori pe pereti pentru ca rar am vazut la cineva pereti colorati care sa imi placa.
Gabitza-frumoasele pozele de la ecografie.
Din pacate trebuie sa ma duc. Va pup pe toate.
Olga si Maya (28.05.2005)
ioanailincam spune:
Salutare! Iaca si eu ratacita pe aici dupa zile intregi de peregrinari la … shopping, unde altundeva? Joi seara am sarbatorit cu prietenii intr-un bar, a fost prilej de a ma vedea cu fosti colegi de facultate pe care nu-i mai vazusem de ceva timp si pe care mi-a facut placere sa-i invit. Vineri am fost la o tura de shopping, sambata am fost la tara (a fost o zi superba si Ana a stat o gramada pe afara profitand de aerul curand), iar de duminica batem toate Mall-urile ca am adus-o pe mama de la tara (ea fusese acolo sa faca un parastas). Cred ca am ajuns sa ma scarbesc si eu de atata shopping, mai ales ca am avut-o mai mereu pe Mogo dupa noi si, Doamne, urat a mai facut! Eu cred ca am ajuns la concluzia de ce sunt atat de ahtiata dupa shopping (bine ca nu am dat bulimie): ma omoara copilul asta; bai, deci nu mai pot, imi mananca nervii neuron cu neuron. Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa (pana la urma asta e cel mai important, ca citesc atatea despre copilasi bolnavi si ma intristez), mananca bine, creste si incepe parca sa i se dezvolte si creierasul, dar sincer am nevoie de o pauza. Cand aud “Mamiiii” deja fac urticarie, nu ma mai tin balamalele sa ii ascult toate pretentiile si sa ii satisfac mofturile. Cred ca sunt o mama denaturata (cand ma gandesc ca altele au 2 sau chiar 3 copilasi si o scot la capat constat ca afirmatia este cu atat mai adevarata), dar asta e ceea ce simt. Ma gandesc cu bucurie ca din iunie o expediez la mama sau la soacra-mea, dar si cu groaza ca nu mai rezist pana atunci. As trimite-o si maine, va spun cinstit!
Dar gata cu plansul ca nu e joi!
Gabitza – ma bucur mult de tot ca totul e bine cu bb! Astept sa vedem si ce ti-a mai zis dr in plus fata de faptul ca e bine. De-acuma poti sa te bucuri linistita de sarcina.
Saryta – La Multi Ani (cu intarziere, dar chiar mi-a fost imposibil sa ma apropii zilele astea de calculator) cu multa sanatate si fericire! Ce tanara esti si ce familie frumoasa ai, intr-adevar. Nu stiu sincer cum faci fata, dar fata ta emana atata liniste si fericire ca imi inchipui (doar imi inchipui, da?) ca nu iti este greu.
Elisor – am vazut-o si eu pe scolarita, e frumoasa foc. De la Benetton sunt hainutele? I-a adus mama cateva Anei si sunt dragute (sunt cam mari asa ca pe la toamna ii vor fi bune).
Nelia – aoleu ce naspa cu masina; e chiar neplacut sa patesti asa ceva, s-a incrancenat carnea pe mine cand am gasit masina noastra deschisa si casetofonul furat; ai asa senzatia ca ti-a fost violata intimitatea. Si cum noi vrem sa ne luam masina zilele astea, voi insista pe langa barbat sa avem aceasta optiune cu cartela, ca inteleg ca sunt mai greu de furat.
Cat despre relatia cu Agata, deja ma depasesc aceste probleme: sunt convinsa de pe acum ca voi gresi in relatia cu Ana, la fel cum si mama a facut-o cu mine. Singura mea speranta e ca Ana sa fie un copil intelegator, dar asta deja cred ca este o contradictie in termini.
Iar cu Lisandru e alta poveste: imi parte de aceea imi este frica sa mai fac un bb; am exemplul de la 2 prietene care au stat cu bebelusii in brate pana tarziu (una de la colici si alta de rasfat) si sincer nu-mi doresc sa ma aflu vreodata in aceasta situatie. Pe cat e de obraznica Ana acum, pe atat de cuminte a fost totusi cand era mica: am invatat-o sa stea in cosuletul de masina si acolo si-a facut veacul cam pana a putut sa stea in fund.
Monu – wow, ce program frumos de relaxare; eu am oscilat daca sa le spun prietenilor sa imi ia un abonament la un spa de ziua mea (ca m-au intrebat ce vreau de cadou), dar pana la urma utilitarismul a prevalat (un motiv a fost insa faptul ca nu as fi stiut unde sa-i indrum). In orice caz, trebuie sa gasesti ceva pe langa tine ca nu are rost sa bati drumul pana-n Dorobanti sau Drumul Taberei.
Dar de ce voiai cresa pentru copialasi peste 1 an (eu nu cunosc, daca tot veni vorba)? Vrei sa te intorci la munca?
Loreen – multa sanatate la spate, daca pot spune asa!
Gusta – nu am apucat sa te incurajez pentru operatia Marei, fetele au spus cam ce era de spus, asa ca iti urez mult curaj si sa se refaca puiul repede. Sa ne spui cand o programeaza!
Teddy – am vazut pisica, e chiar foarte frumoasa pentru o maidaneza. Ce face, mai zgarie?
Adriana – Aidan pare ca s-a bucurat tare de racheta lui; dar vezi bine ca nu e prea intelept sa te apuci de shopping din timp pentru ziua lui.
Azi trebuie sa primiti rezultatele pentru nepotica ta; tin pumnii sa fie bine, sa ne dai de veste!
Cornelia – daca Stefan invata greu si tarziu inseamna ca Ana e la stadiul de larva; numai cata intelepciune trebuie sa aiba ca sa realizeze acest lucru.
Florentina – eu nu pot vedea pozele tale, ba a inceput sa deschida ferestre una dupa alta de nu le mai puteam opri; m-am speriat ca am virusat calculatorul. Si chiar daca am vazut asa, am mai incercat o data si iar a luat-o razna.
Fran – sa-ti mearga bine la noul serviciu! Dar asa e acum: mai ai de mers si la Ploiesti?
Androix – felicitari cu slabitul! Vreau sa ma apuc si eu, nu ceva drastic, dar sa ma mai abtin din mancat sunca la 10 noaptea si mai ales am un vis ascuns: sa fac sport (trebuia sa incep cu bicicleta aseara, dar Mall-ul a invins din nou). Tintesc chiar si la pilates ca merg niste colege, dar asta nu stiu daca va fi posibil din cauza de Mogalde.
Bea – foarte frumos ati aranjat, dar ma framanta o intrebare: unde ati pus tot ce detineti? Noi abia mai incapem in 4 camere si ma gandesc cu groaza ca cel putin in urmatorii 5 ani nu ne mutam si ma intreb cu groaza pe unde sa mai pun noile achizitii.
Onixone/Florentina – ma amuzati bine cu perlele scoase de copilasii vostri, Doamne, cand o scoate si Ana macar jumate… Ei, de fapt a scos una, sa zicem: am tot fost sa vedem masini si ea le-a calarit cat a putut. Cand ne-am urcat in Matzi dupa o vizionare zice Mogo: “Nu place Veve (asa o cheama pe masina). Masina mare”. Adica dom’le, ce ma carati cu amarata asta, vreau masina mare (orice e mai mare in comparatie cu un Matiz).
OlgaM - nu-ti cere scuze cu urarile, chiar si fetele care frecventeaza constant forumul s-au prins abia a doua zi
Cred ca voiam sa mai raspund si la alta lume, dar trebuie sa mai si muncesc ca tricotez de ceva vreme la acest mesaj.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Tulai, dar cat am putut sa scriu!
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
monu spune:
Ioana da. as dori in cateva luni daca pot gasi o cresa buna sa o dau si pe antonia la cresa si sa merg la munca. dar asta e si in functie de racelile pe care le va aduce Alexia de maine de la gradi. Asteptam cu interes sa vedem in cat timp va aduce mucii acasa.
Tot dau refresh si nimic nu mai scrieti. eu stau sa pazesc fetele sa nu se bata. Fiecare se joaca in alt colt. Ca se cam paruiesc. Si mor ca de dimineata nu am vorbit cu un adult. O sa ajung sa vorbesc limba bebelusilor in curand.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ioanailincam spune:
Chiar asa, unde ati disparut? Ca in afara de mine, care am avut o limbarita de nedescris si de Monu nu mai e nimeni in zona.
Ana - dupa 1 an
nelia spune:
Si eu sint pe aici, da' astept sa scrieti voi... invat!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
eu sint, dar calc rufe
Oana C spune:
si eu sint, dar ma calareste Eva
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
blackpanterro spune:
Sa va spun de nepotica mea....deci a reaparut o tumora mare langa pancreas langa vase mari de sange.Dr au studiat problema, vor sa ii faca o biopsie desi toti banuie ca e cancer dar nu se poate decat daca o face printr-o operatie majora ce ar lasa mult scar tissue(nu stiu cum e in romana) si ar impiedica si mai mult tinerea sub control a tumorii.
Acum i-au dat raspuns cumnatei ca o vor opera poate luni si pana atunci va trebui sa stea in spital sub observatie.
Fetita, Elena, nu mamanca si se vede ca e in dureri asa ca i se tot administreaza morfina.E atat de mica, are 6 kg la 9 luni aproape.Si totusi poate sa rada tot timpul cat e treaza...
Cu cumnata mea e o alta problema, sufera de depresie cronica din cauza Elenei si nu vrea sa se trateze pana o stie pe fetita bine....a si spus ca daca Elena moare ea nu mai are motiv sa traiasca ceea ce ne-a speriat pe toti...
Soacra mea ne tot cheama sa merem in State sa o cunoasca Aidan pe Elena dar eu nu vreau sa merg....suna monstruos dar nu vad cu ce am putea ajuta noi, plus ca sa mergem toti ne costa peste $2000.
Elena nu isi da seama cine e el oricum si nici pe Aidan nu il intereseaza, are 2 ani nu pot cere asa ceva de la el.Azi am vrut sa ii arat poze cu ea, dar lui nici ca i-a pasat, imi cerea intr-una sa ii citesc o carte.
Ma simt nasol ca ii refuz dar nu cred ca e o idee buna sa merem in State, cand nici familia lor din State nu ii viziteaza(ma refer la restul familiei)
Sunt un monstru?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner