Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabi cred ca m-ai injurat cu pufuletii ca mi-am stricat digestia...chiar simteam nevoia sa stau pe buda in noaptea asta...

Nelia ai mei pufuleti sunt cum spunea Mercedes...

Florentina m-a spart ala cu evanghelia lui ...dupa cine era?! N-am nimic cu nimeni si cu munca lui ,dar ce bolborosesc popii chiar nu pot pricepe...frizeaza logica mea de gabor...mai ales la chestia aia cu "femeie sa fi plecata barbatului tau si sa te inmultesti ca nu stiu cine" parca am fi animale de prasila si facem pui cu pedigrie

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Gabitza ma bucur de vestea cea buna, exact ce ma asteptam, sarcina usoare in continuare si bucura-te de perioada asta ca banuiesc ca nu o vei mai repeta.
Laura ai grija cu spatele, ne sincronizam, si eu am o durere de spate de mi se rupe, ori de la mutat biroul de cateva ori pana i-am gasit locul ideal ori m-a tras curentul, bonus o migrena care m-a trantit la pat de cum am venit de la servici.
Anca bucura-te cat poti de mult ca-i ai alaturi pe mami si tati, tot ce-i bun si frumos nu dureaza prea mult, cand te obisnuiesti cu atata bine vor pleca.
Probabil Patrick s-a gandit sa lase camera de baby pentru o surioara, cum stati, iese ceva pana la urma?
Mercedes chiar vroiam sa te intreb de unde pana unde nickul tau, ma duce cu gandul la iubita Contelui de Monte Cristo
Florentina imi place foarte mult cum ai imbracat-o pe Maya, mor dupa frumosul ei par.
Daniela tu esti ca cei din constructii, iarna mai pe la gura sobei si in sezon tragi pentru tot anul, frumoasa pasiune ai cu gradinaritul.
Dana mama ta e la tine sau am inteles eu aiurea?
Laura blocurile noi construite sunt o frumusete ca structura interioara dar sunt atat de scumpe incat te intrebi daca merita investitia.

Noapte buna!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

I-a uitati o scolarita de grupa marede grupa mare

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Elisor, e atat de frumoasa Bianca!! Mor cand ii vad ochii albastri ca cerul

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- minunata fetita ai. Din cate stiu eu magnatul firmei mercedes avea o fata care purta acest nume, si numele lantului de masini este preluat de la fiica lui.

laura- nu te am injurat sincer dar coincidenta ori ba aseara am mancat o salata mare verde cu iaurt si ceva condimente ( marar si nu mai stiu ce era in acel plic) si de la ora 1-in jur de 3 m am simtit tare nasol, am frecventat si eu destul...Din luna decembrie chiar mi a fost ,,dor,, de acesta stare.

Cornelia- si eu am scos ieri o carte cu atocolante cu animale si pasari eu in naivitatea mea credeam ca o ba pasiona pe bia dar... pe naiba. In schimb cristi ,, mami ce bine te ai gandit sa mi cumperi asa o carte macar ma distrez si eu,,. Am inghitit in sec si am tacut normal.
florentina- ce par frumos are fiica ta, sta sa o piepteni?a mea sta cu cantec de asta te intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Salutare !
Gabi-sarcina usoara, ma bucur ca ai scapat de asa un stres. Sa fiti sanatosi amandoi, pup !
Eu am inceput serviciul cel nou de vineri, pana acum e ok Vineri am fost in Ploiesti, luni in Bucuresti, azi stau iar in Ploiesti...astep un laptop ratacit pe drum. Mi-am schimbat nr. de tel-o sa-l pun in contul comun.
Monu-bafta la gradi si serviciu !

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabita ma bucur ca rezultatul e bun si multa bafta in continuare cu sarcina.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Flori, Eli, m-au topit pozele voastre! Mi-am lasat si eu cateva comentarii pe acolo, nu m-am putut abtine!
Monu, la ce gradi merge Alexia pana la urma? Vrem detalii! Poate ai zis, dar mi-a scapat, scuze...
Laura, am zis ca mor de ras aseara de puii cu pedigree!!!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna, am reusit sa le adorm si am atipit si eu un pic. am fost de dim sa o vaccinam si pe alexia. de maine merge la gradi.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nu stiti pe cineva care vrea scoica auto, balansoar, caruior si marsupiu? ca nu mai incape pitica si incerc sa le vand. Trebuie neaparat sa ii iau scaun auto.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput