Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Aici si noi, tocmai am ajuns acasa... de dimineata ma lafaiam in timp liber cand mi-am dat seama ca n-am pampersi, frigiu e gol si proviziile s-au terminat asa ca am luat pitika de-o aripa si ne-am dus sa-l falimentam pe tac-su.
Azi e ultima zi de carnaval, parca au innebunit italienii astia ca misuna ca disperatii pe strazi de n-ai loc nici sa arunci un ac, am uitat de asta si m-a pus nevoia sa merg in oras, m-am luat cu mainile de cap...parca s-au adunat toti ametitii azi ca abia am mai iesit cu masina intreaga de acolo, loc de parcare nici in vis.
Acuma astept sa vina husbandul ca sa mergem la socru la spital, sper sa mai intru deseara pe aici. V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Adriana, tocmai la tine ma gandeam, daca ai primit vesti...imi pare foarte rau de starea fetitei...poate totusi nu e totul pierdut, Doamne ajuta. Referitor la vizita voastra, inteleg perfect motivatiile tale si nu te consider deloc un monstru...totusi, eu daca as fi in locul ta m-as duce...ar fi un gest de solidaritate nepretuit pentru parintii micutei, cand esti la necaz si nimeni nu-ti deschide usa parca totul e si mai negru...in plus daca, Doamne fereste, fetita moare poate o sa ajungi sa te mustre constiinta ca nu te-ai dus, banii vin si pleaca insa timpul nu-l mai poti da inapoi. Asta e parerea mea, scuze daca te-am suparat si multa sanatate micutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Tdi, nu ma supar deloc :) .Noi suntem zi de zi in contact cu ei si vb mai mult cu noi decat cu rudele din State.
La faza cu banii, chestia e ca nu ii avem ca daca i-as avea poate m-as duce.Daca nu era Aidan ma duceam sigur, dar calatoritul cu el e groaznic, lui ii place casa lui, patul lui, mancarea lui, e extrem de reticent la schimbare si ar fi tare nasol acolo.
Adevarul e ca mai sunt si putin suparata pe toti din State, ca atunci cand s-a nascut Aidan nu a venit nimeni sa ma ajute.Am ramas singura cu Aidan imediat dupa nastere(omul a plecat pe mare) si nu m-a ajutat nimeni cu depresia mea cronica ce s-a instalat imediat dupa nastere....am stat saptamani cu teama sa nu ii fac ceva lui Aidan in nebunia mea.Asta e un alt motiv pt care imi e teama sa mai am un bebe.
Deci sa inchei povestea nu se intereseaza nimeni de soarta noastra dar mereu ni se cere sa merem in State....am sentimente foarte mixte despre tot dar imi pare sincer rau de situatie, de cumnata mea si de Elena....

Edit ca uitasem sa mai zic ceva....imi e si extrem de jena sa ma duc acolo cu Aidan pt ca si cumnata cealalta a nascut luna asta un baiat, mic dar sanatos, acum e deja grasut si frumos.Ma gandesc ca vazandu-ne pe noi cu copiii sanatosi ea se va simti si mai rau pt ca e normal sa se simta asa.Si cand ma intreaba de Aidan imi e jena sa ii spun chestii despre el stiind ca fetita ei nu o sa apuce probabil sa treaca anul....ce sa mai zic sunt tare bulversata....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Daca va era dor de noi

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2244770858/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gusta, iti sta excelent asa. Ai mai slabit...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanailincam
Bea – foarte frumos ati aranjat, dar ma framanta o intrebare: unde ati pus tot ce detineti? Noi abia mai incapem in 4 camere si ma gandesc cu groaza ca cel putin in urmatorii 5 ani nu ne mutam si ma intreb cu groaza pe unde sa mai pun noile achizitii.

Ioana, pai cam tot ce am facut in casa, aia detinem... Cutiile ramase cu lucruri mici Alex si alte chestii care nu le foloseam le-am dus la subsol, ca in casa nu mai aveam loc de ele... Aveam o canapea veche pe care am aruncat-o la gunoi si sapt asta pe 9 ne vine canapeaua noua... Deci, cam asta... Sa stii ca atunci cand am facut pachetele am aruncat o multime de prostii ce nu le foloseam mai deloc. Am mai facut spatiu ca sa zic asa...

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, beton !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onixone

merci Gabi...
...foarte frumos Beatrice! Simplu si elegant.Imi place la nebunie .Sa-l stapaniti sanatos caci am inteles ca l-ati cumparat.

nuuuu, l-am inchirait. Cand vom cumpara ne mutam la casa, ca asta este visul nostru...

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adriana, imi pare rau ca ai trecut prin depresie asa urata. Sincer eu nu am retinut. Poate daca a merge doar sotul tau in State ati impaca ambele tabere. Tu clar nu ar fi cum sa mergi ca ar trebui sa stai cu Aidan. Dar daca ar merge sotul tau poate ar fi bine.

Cat despre nepotica... e cumplit. Imi pare rau pt sufleteul acela mic care sufera atat. Un ingeras care nu stie ce se intampla. Sper sa scape. E atat de mica!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara fetelor!
Monu da anunt la publicitatea forumului, eu asa mi-am vandut si scoica si caruciorul cu 3 roti (un mamut) si s-a intamplat destul de repede. Bafta la gradi!
Mercedes, Andra, Adriana, Ioana sarumana de complimente, ma bucur ca v-au placut, recunosc ca si mie mi-au placut, e foarte cocheta si atenta cu hainutele ei.
Mercedes ai inceput din nou cura? Eu am luat-o de la capat ca as vrea sa dau acumularea din ultimele 4 luni sa ma simt eu bine cu mine, azi mi-am facut o pasta de legume, am vazut la tv si mi s-a parut atractiva si usor de facut.
Adriana mi s-a strans inima din ce-ai povestit de Elena, nici nu stiu ce sa mai spun, atat de micuta si cu suferinte cat pentru mai multe vieti la un loc, cum de d-zeu permite asemenea tragdeii, n-o sa pot sa-l inteleg niciodata...nici eu nu te consider un monstru pentru ca e normal sa te gandesti intai la copilul tau dar sunt acord cu Teddy, stiu ca ti-ar fi foarte greu sa ajungi dar pe de alta parte cred ca i-ar prinde bine cumnatei tale sa va vada...si eu m-as duce...pentru Elena! E frustrant cum s-au comportat cu tine cand s-a nascut Aidan, dar incearca sa treci peste asta, e distructiv si-ti faci tot tie rau, iar lor nici nu le pasa. Scuze daca te-am suparat.
Gusta tare bine arati si esti asa de sexy in rochita aceea! Imi place portretul de familie, Bert trebuie sa fie tare mandru cu voi doua. Ati avut carnaval la gradi? Pare incantata Ruti de gradi, ii place, asa-i?
Laura ce-ti mai face spatele, ca nu te-am vazut la apelul de azi
Daniela harnicuta, ca de obicei, tu poti sa stai pur si simplu, mereu trebaluiesti cate ceva.
Teddy te referi la carnavalul de la Venetia? Am vazut ce furori au facut romanii cu trupa Masca.
Lucas da' ce e joi?
Fran pana la urma vei lucra in Bucuresti, nu? Bafta la noul job, da si tu ceva virtual de baut sa sarbatotim schimbarea!
Ioana pun pariu ca atunci cand Ana doarme iti schimbi parerea si pe mine ma toaca Bianca marunt maruntel de-mi vine sa-i lipesc gura dar apoi realizez ca sunt clipe cu care nu ma mai intalnesc si vor veni momente cand ma voi ruga de ea sa vorbeasca, sa-mi impartaseasca framantarile ei. Zici de Ana ca e mai in urma, sa te tii soro cand si-o da drumul, atunci sa te vad, acum inmagazineaza si absoarbe din toate partile. Pe mine ma obosesc amandoi cand sunt impreuna, in rarele momente cand Andreas ii mai citeste ceva sunt tare scumpi amandoi, in rest tot cu gura pe ei.
Eu sunt sigura ca dupa ce va pleca Mogo la bunici "vei pisa ochii" (cum spune Bianca) de dorul ei, asculta la mine! Doar bluzita e de la Beneton. Ce masina intentionati sa va luati?

Pe maine!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput