Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,
In Antalya- Hotel Delphin Palace- e bestial,si relativ nou,de vreo 3 ani.
Flore,
Eu mi-am scos lapte cand erau sanii tari..o data mai mult.. dupa aia mai putin si treptat nu au mai produs.
Ziggy,
Am avut si noi in august pneumonie...cu tratament adecvat trece(noi am stat in spital din cauza malforatiei de cord care o facea mai complicata).Sanatate maxima!
Roxanica,
iar povestesti tu frumos de copilaria ta...pupam pe fratiorul tau...
Dianarus,
Probabil primul impact cam asta e cu bb2.
Drum bun!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Sunt foarte suparata, dupa doua saptamani de boala, azi iar febra. Am mers la spital, am facut radiografie pulmonara si ... pneumonia interstitiala acuta.
Spuneam ca ma lasa nervii, acu' chiar ca m-au lasat rau de tot. Mai ales ca marti incep munca, saptamana viitoare vine soacra, apoi o prietena pana gasesc o bona, cu gradi o mai las pana la vara.

poze
calin

Calin (5.12.2006)

sanatate!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Ziggy,multa sanatate lui Calin

Flore,cu rabdare vei trece si hopul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ZIGGY,multa sanatate puisorului!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Tema 1
Eu raman la un singur copil.Nici prin cap nu-mi trece sa mai fac unul.

Tema 2
In mod sigur vom merge la mare (Marea Neagra) si la Ocnele Mari

Va si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

VA doresc noapte buna,linistita,fara neplaceri!!!pup toti fulguletii plus mamicile lor!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by deny75

Tema 1
Eu raman la un singur copil.Nici prin cap nu-mi trece sa mai fac unul.

Tema 2
In mod sigur vom merge la mare (Marea Neagra) si la Ocnele Mari

Va si noapte buna

DENY mami de AZELIA 26.10.2006

POZE

scurt si la obiect!

de ce nu mai vrei bb 2, deny? chiar as vrea sa stiu...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Desiree,in primul rand mi-a dat Dumnezeu ceea ce mi-am dorit- adica fetita-,in al doilea rand nu ma vad in stare sa ma ocup de doi copii (abia ii fac fata Azeliei),in al treilea rand ar insemna sa fac o a treia cezariana(la prima mi-a murit copilul-nascut la 7 luni),in al patrulea rand.....sa mai continuu? Acestea sunt doar cateva dintre argumente si,crede-ma,am o lista lungaaa.Viata mea este dedicata totalmente iubitei mele AZELUTZA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Hop si eu la ceas de seara, cu un ceai fierbinte in bot si cu mucalaii rauri! Noaptea trecuta a tusit foarte mult Alexia, dar in seara asta i-am dat Plantusin si pana acum n-a tusit nici macar o data. La recomandarea dr ii dadeam Humex si Panadol. Acum o sa ramanem pe Plantusin si Panadol.

Dandusa, si noua ne e tare dor de voi! Sper sa treaca repede raceala asta, lua-o-ar naiba!!!
Dianarus, of, amandoi cu febra, mai?! Sanatate multa, multa si lor si tie! Un pup dulce de la noi!
Ziggy, imi pare tare rau de voi! Multa sanatate lui Calin si multa putere tie!
Adina, ma bucur ca Ale n-a mai facut febra si ati avut o noapte linistita!
Almo, m-ai omorat, nene, cu pozele voastre!!!! Nicole e o frumusete de copila, a crescut mult! Vreau si eu la mare, la soare!!!!!
Chinico, ai un stil extraordinar de a scrie, imi place la nebunie! Beoaca, manca-o-ar mama de fetita isteata!
Flore, saracuta de tine! Sa treaca cat mai repede perioada asta!
Donia, te rog sa-i dai un pup dulce de tot Roxanei din partea mea, ca tare mi-e draga “doamna profesoara”!
Ruxandra
Monique, iti doresc ca urmatoarele zile la serviciu sa fie usoare si sa treaca repede!

Mi-au placut mult, mult, mult raspunsurile voastre, minunatelor, la tema propusa de Dia!

Hai va pup si va spun noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ziggy, multa multa sanatate micutului!!!!
Almo, o-ntrebare intrebatoare : cati ani are Nicole???...e o scumpa si pare muuult mai mare decat e...Super faine pozele....hai mai des, ca de uitat oricum nu va uitam!
Dolores, cum sunteti? E mai bine Davidutu'?
Kokorinaaaaa, Alexandraaaaaaaa.....
Teutz, sanatate multa!
danutz, sa ne dai vesti de la medic!
Yagmur, te invidiez ca o intalnesti iar pe Diana..si eu vreaaaau! Va pup pe amandoua!
Chinico, pup Beoaca isteata!

Ma duc si eu la culcus! Noapte buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput