Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxandra_sb spune:
tema cu bb2:
Scria intr-o carte ca cea mai buna diferenta dintre bb1 si bb2 este diferenta pe care au ales-o parintii/sau intamplarea. Adica diferenta care este.
Eu primii 1-2 ani dupa Matei refuzam categoric sa ma gandesc la bb2... cu toate ca dintotdeauna am zis ca mi-as dori 3 copii. Pur si simplu era prea mult pt mine. Incet, incet am trecut de la refuz.. la o posibila acceptare gen "daca se intampla.. asta e" (dar ne protejam in continuare). Apoi la "n-ar fi o idee asa rea" si mai tarziu la un "il fac la vara" si in final.. "de ce nu mai raman odata insarcinata!" .. totul culminad cu "il vreau pe bb2 si-l vreau acum!!!".
Cat despre avantaje si dezavantaje sunt in toate cazurile.. si la o diferenta de 1 an si la 3, 5, 10 ani sau mai mult. Eu zic sa va ascultati si instinctele si vocea interioasa.. ele stiu de multe ori mai bine.
Despre gelozie.. refuz sa cred ca numa la o varsta copilul resimte gelozia si la alta nu. Gelozia intre frati va aparea oricum.. dar nu-i un capat de tara.. este una dintre lectiile vietii. Noi de exemplu ne confruntam si cu gelozia lui Grigore fata de fratele lui mai mare.. cum ma vede giugiulindu-ma cu Matei, cum tabara si el pe mine... si se vede clar ca-l deranjeaza cumva. Sau cand fac ceva numai cu Matei si el e prin preajma. La fel cum e gelos si cand ma dragalesc cu tatal lui.
In rest cheia e organizarea. Si acceptarea ajutorului cand acesta se ofera.. daca nu, de cautat putin ajutor.. macar asa.. din cand in cand.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
saryta spune:
Tema cu bb 2 - macar 2 ani diferenta (la mine intre Sara si Tony a fost diferenta de 1,5 ani ... greu tare, dar a trecut ce-a fost mai greu ... de acu consider ca am scapat), dar e si frumos ... daca ati sti cum o striga Tony pe Sara si cum se iubesc ele ... imi vine sa la mananc.
Orium eu zic ca astea mici se inteleg mult mai bine, decat Andra si puicutele mici...deci diferenta mica intre copii e mai ok pt copii, iar diferenta mare e ok pt parinti.
Almo - mai terminat ... vrem si noi....
Flore - in aceeasi situatie am fost si eu marti ... aceeasi stare de rau, dar a doua zi a fost ok(dar nici pastile nu am mai luat) acum sanii sunt ok ... sper sa-ti revii cat mai repede.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ruxandra_sb spune:
tema cu vacanta de vara:
Planul in mare e asa: musai&minum 2 saptamani la mare si restul pe la munte. Acu cu muntele e clara treaba.. dar incep sa-mi sparg creierii, ca aproape in fiecare an , .. unde sa mergem la mare??
Tot ezit sa ies cu copiii afara din tara. Pana acu.. ca era Matei prea mic, acu a aparut si Grigore.. off, grea decizie. La aceeasi bani sau chiar mai putin.. dar conditiile mult de-asupra a ceea ce gasesc pe-aici. Vorba aia.. dai un ban, da stii ca face. Mai ales ca ne tb apartament sau cel putin un family-room.
Dar asa ma trage ata sa incercam o Turcia, la unul din cluburile acelea childfriendly de 4-5 stele. Tot aud ca lumea e multumita de ele. Asa ca Dia, sunt cu ochii pe voi. Astept cu nerabdare sa ne povestesti cum va fi Turcia in mai. De fapt.. fii sigura ca mai sar pe tine cu intrebari... sa nu fugi . In iunie sau septembrie ne gandim si noi; oricum nici la Marea Neagra de la noi n-o sa duc copiii in iulie-august.
Mai e si Grecia o optiune.. dar mi-e frica cu Grigore atatea ore pe masina.. Mai vedem. Astept cu nerabdare si raspunsurile voastre.
Pana atunci tre sa-i trec pe pasaport. Dayanara uite inc-o tema pt tine.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
m_monique spune:
intru si eu pe fuga, ca sunt franta. azi noapte n-am dormit prea bine, ca aveam emotii, parca ma astepta prima zi de scoala.
la serviciu a fost ok. am semnat hartii de revenire, am dat telefoane, am socializat. am si fumat (cladirea aia ma trage la tigara)
inca nu am birou, dar pe luni voi avea. asa ca a trecut o zi de munca. vorba aceea: timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.
eram emotionata azi dimineata si pt. ca nu stiam in ce echipa voi lucra. eu cand am fost sa vorbesc cu directorii despre revenire, le-am spus ca vrea sa fac altceva. asa ca azi am aflat in ce echipa voi lucra, si chiar ma incanta ideea. am un sef de treaba si voi face ceva nou.
si bineinteles ca voi lucra 6 ore.
zmeul a trecut cu bine de ziua de azi. ca deobicei, s-a trezit cu noaptea in cap. pe la 9 cand a venit soacra l-a apucat maraiala de somn (asta se intampla si cand eram eu acasa). nu a vrut sa manance fructele de la soacra, asa ca sotul l-a hranit. a ramas acasa cu soacra, care l-a culcat. a dormit vreo 2 ore, cu sforaituri. s-a trezit vesel si bine dispus. soacra i-a dat sa manance, si de data asta a mancat tot.
cand am venit acasa zmeul era vesel si cu chef de joaca.
Andrei (16.12.2006)
lizzy spune:
in principiu maine merg la cluj asa ca absentez motivat. depinde de cum trecem noaptea cu baietii si depinde ce negociez eu cu viroza: cad la pat sau cad la pace cu dansa
si daca totul e ok poate ca il pup personal pe luchita. sic
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
adinazot spune:
ALMO,absolut super superbe pozele,ce frumoasa-i micuta in decorul de vis!!!si noi vremmm!!
Noi suntem mai bine,am avut o zi aproape normala,doar putina febra acum catre seara,dar trece si asta.
Tema vacanta,eu cred ca merg cu Ale in Antalia,fara tati,cred ca cu soacra-mea si niste prietene tot cu copii,fara barbati!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Dbunny spune:
Oooooof Flore ce rau imi pare sa nu suferi, sa treaca repede si Calin cu pneumonie
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
adinazot spune:
FLORE,iti doresc sa iti treaca repede sa nu suferi!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
m_monique spune:
sanatate multa fulguletilor bolnavi!
flore felicitari pt. intrarea intr-o noua etapa. deja alessia e domnisoara.
in legatura cu laptele nu prea stiu ce sa-ti spun, ca zmeul a baut lapte praf dinainte sa-l intarc. la intarcare era deja pe nestle junior.
dar stiu doua cazuri de copii care nu vor sa bea lapte: intr-unul din cazuri mama ii da copilului iaurt (chiar si la 6 dimineata), iar in celalalt caz copilul mananca laptele cu lingurita.
cu sanii, nu stiu ce sa-ti zic, ca eu nu am avut probleme. cand l-am intarcat nu prea mai aveam lapte.
almo e superba nicole. arata a domnisoara. cand ti-am vazut pozele, mi s-a facut un dor de mare, soare, vacanta.
tema bb2: cred ca peste 2-3 ani, vom lua problema in dezbatere.
tema vacanta de vara: clar la mare. o sa incercam sa mergem atat pe litoralul nostru, cat si la altii, turci sau greci, dam cu banul si vedem care.
Andrei (16.12.2006)