Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
luly spune:
Hai sa raspund si eu la tema cu bb2.
La noi calculele au fost f. pragmatice, n-au tinut cont de "diferenta ideala" dintre copii. Deci in primul rand trebuia sa fac astfel incat sa pot avea dreptul la concediul de crestere (inainte legea era alta si un alt concediu de crestere nu era considerat stagiu de cotizare) dupa ce am stat cu Di 2 ani acasa. Si pt ca Di n-a iesit chiar din prima am zis sa ne apucam cat mai repede ca dc avem noroc pana fac 40 reusesc sa mai fac un bb. Numai ca Isa chiar a iesit din prima (deci tb sa am mare grija de-acum incolo) si uite asa diferenta de 3 ani dintre ele. Acuma, intr-o lume ideala mie diferenta de 4-5 ani mi s-ar parea mult mai buna - sa apuce copilul mare 1 an de gradi ca sa se mai desprinda de fusta mamei. La o diferenta mica - de 1-2 ani- nu m-as fi vazut facand fatza, plus ca sunt atat de putin bebei incat trebuie savurata bineee aceasta perioada .
Va si va doresc o noapte cat mai linistita!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
luly spune:
In sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul.
Am vazut ca va vaitati ca nu au mai crescut dintisori. Noua dr ne-a spus ca in astfel de situatii e necesar un aport suplimentar de Ca. Intrebati si voi dr dc e cazul de asa ceva.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
lizzy spune:
quote:
Originally posted by deny75
Desiree,in primul rand mi-a dat Dumnezeu ceea ce mi-am dorit- adica fetita-,in al doilea rand nu ma vad in stare sa ma ocup de doi copii (abia ii fac fata Azeliei),in al treilea rand ar insemna sa fac o a treia cezariana(la prima mi-a murit copilul-nascut la 7 luni),in al patrulea rand.....sa mai continuu? Acestea sunt doar cateva dintre argumente si,crede-ma,am o lista lungaaa.Viata mea este dedicata totalmente iubitei mele AZELUTZA.
DENY mami de AZELIA 26.10.2006
POZE
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
6.00 - trezit, ceai, febra
6.30 - cu chiu cu vai reusit sa ia panadolul
6.45 - baut cu drag 200 lapte
6.50 - varsat jet tot
7.00 - cazut in somn adanc, fierbinte rau, practic e fara antitermic acum; incerc sa-i pun supozitor in somn...
yagmur, clujul se amana. mi-e teama sa-l las cu alin pana deseara. nu ca n-are face fata dar... nu pot eu...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
danutz spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Sunt foarte suparata, dupa doua saptamani de boala, azi iar febra. Am mers la spital, am facut radiografie pulmonara si ... pneumonia interstitiala acuta.
Spuneam ca ma lasa nervii, acu' chiar ca m-au lasat rau de tot. Mai ales ca marti incep munca, saptamana viitoare vine soacra, apoi o prietena pana gasesc o bona, cu gradi o mai las pana la vara.
poze
calin
Calin (5.12.2006)
Draga de tine, ce greu trebuie sa-ti fie! Crezi ca de la gradi a luat-o? Sanatate multa, sa te intareasca DD sa treceti cu bine peste! Ce tratament i s-a recomandat?
Yagmur spune:
Boooooooooooooooooooon! Spuneti-mi voi cum sa mai pot munci eu astazi, cand am o zi plina de sedinte dupa ce am apucat sa vad pozele lui Nicole; Alma, este superba, iar pozele sint minunate.... m-am topit toata
Dianarus, sper ca te simti bine astazi si la fel cei 2 nazdravani
Ziggy, imi pare tare rau sa aud ca este Calinutz bolnav; sanatate maxima!
bb2 - vorba lui Chinico- cu eleganta elefantina trec peste acest subiect.. adica eu stiu ca nu va fi bb2 din 2 motive: varsta si lipsa partener
Chinico, pupam beoaca
Ruxandra, vacanta placuta in continuare
Pup cu mare drag pe cei bolnaviori si minunatele aferente, cat si restu' tarii si Canada prietena....
Ma duc sa ma sedintesc ca asa imi sta mie bine
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
adinazot spune:
DIANARUS,offff,imi pare rau,sanatate multa si rabdare va doresc!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
a_deju spune:
dragele mele minunate, in primul rand va doresc o buna si frumoasa dimineata, si in al doilea rand..sunt asa de fericita..nu pot sa-mi explic exact de ce, dar sunt fericita: in dimineata asta, pe la 6.30-7 s-a nascut finuta mea mica, ilinca :) am asa un gol in stomac si-un nod in gat, parc'-ar fi a mea, nu alta :))
va pup cu mult drag, sa aveti o zi frumoasa si.. multa multa sanatate si putere celor care au nevoie!!! [up]
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
kikineata spune:
A-deju draga sa-ti traiasca ILINCA, sa fie sanatoasa sa bucure parintii si clanul pisicesc-motanesc.
Fata draga ai cam luat-o pe aratura...tare melancolica mai esti....ma faci sa plang la toate mesajele din ultimele zile...haidi ia vezi, stapanesti-ti!!! Pun cureaua pe tine. Pai pe mine cine ma-nsenineaza, raza de soare???
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Roxanicoooooo, ce dulce esti tu mami. Mai povestesti din copilarie/?? ca ai asa un har s-un dar de uit de toate!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)