*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 7
miky_mamica spune:
Va promisesem poze noi cu Luca la 1 luna .... asa ca uitati cat a crescut minunea mea AICI
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Da Ancutz, am gasit restaurant chiar aseara. Este pe o stradutza care da in Grivita si ne convine ca e si aproape de casa. Am si dat avansul, gata e stabilit - pe 9 martie botezam printzesa.
Poze cu Daria sper sa pun pana diseara. Problema e ca, cablul de descarcat de la aparat este la mama si abia pe la 5 vine la mine.
Poze
Alinade printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ma bucur ca ati gasit si astept poze.
Ati gasit rest de care v-am zi8s?v-a placut?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
miky_mamica spune:
Vad ca sunt singurica pe aici pe forum.... toata lumea e ocupata cand sunt eu mai libera si invers..... cand bebi e suparat vad ca se scriu capitole intregi si abia reusesc sa tin pasul cu voi.... asta e
Multi pupici!!!!
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
laura_dimitris spune:
Am o datorie :
FELICITARI DIANA !!!!!
SA-TI TRAIASCA PUIUTUL, SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI CUMINTE !!!
REFACERE RAPIDA SI MULT, MULT LAPTIC PENTRU PUIUT !!!!
Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
godzila spune:
Vad ca voi deja stiti ca am nascut, probabil de la Gina. Pt updatarea pe listuta, am nascut la 7.50, la Maternitatea Giulesti, cu dr. Mirela Ranga. Please scrieti voi datele astea ca eu am uitat complet cum.
Nasterea a fost super usoara, fata de prima. Un sprijin pt mamicile care vor mai naste...eu in timpul contractiilor m-am masat pe spate si ajuta f mult si daca vreti luati-va dopuri de urechi in sala de travaliu ca o sa va sperie rau celelate mamici...fiecare isi exprima durerea in felul lui.
Vlad e un baietel dulce, nu seamana nici cu mama nici cu tata e blondut, ochii sunt de lapte si are un nas cu personalitate. Papa titi la greu,cam din 3 in 3 ore si din pacate e somnoros ziua si activ noaptea.
Voi reveni cu povestea nasterii si cu poze cand voi avea timp.
Felicitari pt toate mamicile si bafta pentru cele in devenire.
Vera Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Ellenuta spune:
miky frumos foc grasunelul tau! si noi facem botezul pe 9 martie .. am fi vrut pe 7 caci atunci implinim 11 ani de cand suntem impreuna dar pica vineri .. asa ca a ramas ptr duminica pe 9 .. de mucenici si cand se beau 44 de pahare ..
noi am avut noroc si am gasit liber la restaurantul ministerului interne, aici langa cismigiu. e foarte frumos si sala o s*-o facem cu alb si lila / mov ..
voi, zuzici pe unde v-ati gasit restaurant?
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
laura_dimitris spune:
Am primit mesajul de la bdiana azi noapte dar nu am avut net dimineata ca sa-l pot posta si apoi am mers la doctor... Am vazut ca oricum, va anuntase sotul ei.
LA MULTI ANI , sanatate si fericire Andrada !!!!
LA MULTI ANI pentru fetitele tale Camelia !! Sa fie sanatoase si cuminti !!!!
Laura
39+
alexia28 spune:
Pup zuzicile, nu stiu cand mai intru pe forum ca deocamdata tot nu am net acasa
Moamaa fetelor vorbiti deja de botez si noi zuzicile de februarie mai avem pana ne vedem bebelusul
pupicei
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
Natalia Maria
AMR 17 zile

laura_dimitris spune:
Alinuta, shose, tinna, alexia, alina kalos, miri, laurici 

pentru gandurile bune si pumnii stransi tinuti !!!
Deci vestile...
Nu stiu daca sunt bune au ba...
Sunt asa de... cu morcovul in fund ca sincera sa fiu mai departe de cum ma cheama nu cred ca pot merge...![]()
Bebelina nu se dezvolta cum trebuie... Distanta dintre varsta clinica si cea estimata ecografic este cam mare... de la 40 de saptamani cat am la 37 de saptamani...
.
Nici lichidul nu mai este in cantitate normala ci este cam putin.
In rest, era mirata si doctorita pentru ca toate erau in regula, inclusiv Ir-urile alea...
Nu stia nici ea nici medicul meu sa-mi spuna de ce nu se dezvolta in ritmul normal...
Acum are 3.100 gr. iar acum doua saptamani avea 2.900...
In fine, medicul a hotarat: luni, 04.02., ma interneaza si-mi induce nasterea!!! Rog, fetele ce se pricep si au timp sa ma treaca si pe mine pe prima pagina ![]()
Ma incearca sentimete foarte contradictorii...
Pe de o parte ma bucur ca o sa o vad. Ma bucur ca acum nu mai am stres ca nu am cu cine sa las copilul daca ma apuca noaptea... ca nu ajunge dr. la mine daca este aglomerat pe drum cu trafic mare daca se inatmpla seara.. etc.
Pe de alta parte... nu pot sa inteleg de ce s-a intamplat asa...
Dimitris s-a nascut cu 3.750 gr si nu am avut niciun fel de probleme cu el.... In sarcina cu dimitris am fumat (putin, dar am fumat!!!) am mers la serviciu pana am nascut, plus - o multime de probleme am avut dar carora nu le-a dat nici cea mai mica atentie..
Acum, m-am lasat de fumat, am stat si la pat, am incercat sa fac totul ca la carte si....
Cred ca pana nu o sa o vad nu pot sta linistita ca totul este in regula si ca nu este ceva de intrat in panica...
Faptul ca trebuie scoasa imi spune din start ca este o problema...
In fine, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine!!!
Incerc sa ma gandesc la altceva iar in aceasta privinta sa fiu optimista !!!
Laura
39+
irlandeza spune:
Honey, despre dreptul bebelui tau la alocatia din Ro..............
Din cate stiu eu, nu-i suficient doar sa fi cetatean roman, e nevoie sa ai carte de munca in Ro.( tu ca mama ) si sa platesti ce trebuie dupa ea, 9 sau 12 luni inainte de a naste, iar daca locuiesti intr-o alta tara si primesti alocatie de acolo, nu mai poti lua si din Ro. Cel putin eu asa am inteles, si eu sunt direct interesata de acest lucru. Nici Patti nu poate lua decat dintr-o tara. Pe formularul din Irlanda am o rubrica in care ma intreaba daca primesc alocatie si din alta tara, iar daca primesc, atunci nu mai pot primi din Irl.
Dac cineva stie mai multe , sau daca s-a schimbat legea intre timp, poate ne spune si noua.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008