*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
laurici nu mai fii suparici. sunt sigura ca bebelina este bine si ca va venni pe lume sanatoasa si voioasa! nu-ti mai face ganduri ca totul se transmite si la bebe.
ai vazut ca si alina a avut aceeasi problema .. si bebica ei avea intarziere de crestere. dar a iesit bine sanatoasa si acum este bine!
fetele
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ginnette spune:
Alina, Anca, Miri, multumesc pt lamuriri 
Referitor la "viteza" de mancat, bubulina goleste biberonul de 110 gr in 15' - asta, cu o pauza la jumatatea cantitatii (adik ii scot cu fortza biberonul; bine, nu cu fortza - o pacalesc bagandu-i degetul mic in gura ca sa dea drumul biberonului).
Apoi stam ca 20' sa ragaie - nu intotdeauna ragaie; si, nu intotdeauna cand nu ragaie, da pe-afara.
Am observat ca atunci cand se-agita (incepe sa dea din maini si din picioare, parca are motorase) da si laptic afara (cam in doua ture, indiferent dak ragaie sau nu).
Acum mai nou, vad ca-i lacrimeaza ochiul drept; nu in continuu, doar cand plange. Doar nu-i curge lacrimi doar dintr-un ochi, nu?!
Sa fie de la curent? Voi ati patit asa ceva?
Si alt bai: de aseara si pana acum, a facut kk de 4 ori (si a mancat de 6 ori). Nici tare, nici moale (adik cum este mustarul) dar, mi se pare ca a cam "exagerat". Stiu , copiii hraniti cu lapte praf, au cam 2-3 scaune in 24h dar mandra a avut 4 in 12h.
Scuze ca va strezez cu "pb" mele, dar stiu ca voi (unele) ati trecut prin asta si este binevenit un sfat.
Roxana si Adela
!
Ingerasul nostru
Poze
kalosalina spune:
Anca era frumos restaurantul dar erau cam multe scari de urcat si am cateva persoane mai in varsta care sigur nu ar fii putut sa le urce.
Ellenuta noi facem botezul la rest. Taste Grill & Pasta, situat pe langa statia de metrou Grivita, si are o capacitate de vreo 130 de persoane. Noi vom avea vreo 60-70 de invitati, deci ne va ramane un imens loc de dans. Tu cu ce firma aranjezi sala?
Poze
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stancutza spune:
Referitor la zuzele de februarie, cred ca au o scuza - la mine cel putin asa a fost: am muncit pana la sf lunii a 8-a si abia dupa ce am intrat in prenatal am inceput sa am mai mult timp pt a posta aici. Poate si ele sunt inca la serviciu???
Honey79, parca pe tine te sfatuise dr sa il implici pe sot in...dilatarea colului? Cred ca e mai bine ca nu l-ai ascultat... Ma gandesc la situatia reala a unei prietene de-a mea, care s-a internat la spital cu contractii, si la unul din controalele din timpul travaliului moasa i-a rupt apa din greseala, controlandu-i dilatatia! Ce vreau sa zic este ca mai bine lasi doar un cadru medical sa se atinga de colul tau. O parere...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
ginnette spune:
Fetelor, care ati inceput deja pregatirile de botez: aveti idee dak dupa data de 8.03 se mai "oficiaza"? Mi-a zis o prietena ca nu se mai poate ca se intra in postul pastelui.
Eu stiam ca asta cu postul are "restrictii" la nunta nu si la botez.
Noi am vrea s-o botezam pe 15.03.
Stiti ceva?
Roxana si Adela
!
Ingerasul nostru
Poze
irlandeza spune:
Ereena, nu-i obligatoriu sa faci furia laptelui, nici eu n-am facut-o.
Mitsu, nu fi suparata ca bebele tau nu are sprancene. Poate are dar sunt mai blonde, asa ca ale lui Patti, pt. ca ea v-a fi probabil o roscatica ca mami.
Stancuta, 
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008
kalosalina spune:
Laura D nu fii suparici! Sigur va fii totul bine! Fii optimista, bucura-te de zilele ramase cu burtica si gandeste-te ca luni iti vei tine fetitza sanatoasa in brate!
Ginettede chestia cu botezul in post, cel mai sigur vorbeste cu un preot. Cand am fost in cautari pe la restaurante, erau deja facute rezervari pt botezuri si in post, asa ca...
Poze
Alina
honey79 spune:
Buna dimineata (la mine) zuzicute.
In sfarsit, dupa lungi nopti nedormite, aseara m-am bagat in pat..in jur de 10:30 si...am dormit dusa pana azi-dimineata la 7:30. Si ce super e!!!!
In alta ordine de idei.....
GRATIELA, MARY,DIANA,VIRGO FELICITARI mamicilor pentru ingerashii adusi pe lume. Va doresc din suflet, refaceri rapide, laptic pe saturate, bebei sanatosi, voiosi, papaciosi si dormiciosi. Sa creasca mari si sa va bucurati de ei.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
kalosalina spune:
Tocmai am vorbit cu pediatra despre chestia cu vomatul si m-a sfatuit sa-i scot gazele cat mai mult in timpul alaptatului, adica: o las sa suga un minut, apoi ii scot gazutzele, o mai las vreo trei minute si iar ii scot gazele, pana vad ca mananca si ea mai linistita si nu mai trage ca lacoma, apoi la sfarsitul mesei o tin iar sa-i scot gazele chiar si 10 minute.
Poze
Alina