*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Matgravidut Nastere usoara, ca un fulg! Sa fie bebe sanatos si frumos si norocos!
Oooffff, mey Otilia, e culmea dr asta al tau! Pai cand ai avut UM? Nu in functie de asta ai DPN-ul?
LauraD nastere usoara, usoara surorii tale si bebe sanatos! Chiar nu stiu ce sa-ti raspund, dar parca citisem la una din zuze ca a mancat normal dupa nastere (parca biscuiti si nu mai stiu ce avea la pachetel). Deci ti-a luat-o inainte sora ta?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Laurici, multumesc mult de urari !!!
Da, se pare ca mi-a luat-o inainte desi DPN-ul ei era dupa al meu...
Ii fac totusi supa de pui cu putina fidea si un compot de mere.
Ea spune ca nu vrea nimic dar acum este in travaliu, are dureri si numai la mancare nu-i sta gandul dar dupa ce naste...mama-mama ce foame o sa-i fie !!!

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by greta4you

nerabdarea Adrianei se pare ca a luat sfarsit...am primit acest mesaj:"Am nascut la 14:45 natural,fara epidurala,cu epiziotomie,o fetita,3800g,apgar 8.....
...se pare ca au fost mici probleme la nastere ,dar noi speram ca totul v-a fi bine...

Felicitari mamico...sa-ti traiasca Biencuta,sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa-ti aduca doar bucurii in viata..iar tie refacere rapida...te asteptam cu vesti ..si va pupam..

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

FELICITARI ADRIANA !!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC MICUTA BIANCA!!!!

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Ereena

dragelor, am nevoie de un sfat .sunt rupta de oboseala ,si cu nervii la pamant . bebe nu doarme ,nu are program de papat de dormit , nu are nimik,suntem de o sapt acasa dar nu reusim sa ne acomodam .Asta noapte a dormit de la 10,30 la 12,30 cu pauza pana la 2 ,apoi somn pana la 5,30 iar pauza pana 7,30 somnn pana la 11 si a mai adormit abia acum la 5 ,se chitaie , se miauna, nu plange cateodata sta si se uita pereti cate o ora ,dar sa il dai in leagan .nu asociaza somnul cu nimk si mai tot timpul adoarme la alaptat si nu il mai pot muta din patul nostru ca se trezeste imediat .... ma gandesc ca daca il durea ceva ar fi plans ,dar de ce nu doarme totusi . are cineva un sfat ????????? va rog

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Ereena, draga mea, linisteste-te! noi avem 5 saptamani si nu exista program, la bb de o sapt nu ai cum sa vb de program. Daca il alaptezi asta e, alaptatul la cerere asta presupune, lipsa oricaror reguli dar e mai bine pt bb. Gandeste-te ca in burtica el nu avea program, papa direct de pe teava cand poftea, dormea cand poftea, doar nu era sa isi faca program numai pt ca a iesit afara... AM inteles ca abia dupa 3 luni se poate vb de program. cat despre somn... stiu ce inseamna sa fii chiaun, eu in astea 5 sapt am dormit doar 2 nopti cate 6 ore fragmentate cand l-am culcat cu mine si maaaare greseala am facut ca acum ne luptam sa accepte din nou patutul.

Incearca s anu il pui in patut decat dupa ce adoarme profund, adica atunci cand ii cad manutele pe langa corp, atunci ai o sansa sa nu se trezeasca desi al meu se mai trezeste si atunci.

Si tine minte regula principala: nu eista reguli!!!! :))) Rasu-plansu...

Adryana, felicitariiii!!!

Fetelor, cat costa batista bebelusului?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Angi, vreo 40-45 de lei.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor avem capitol nou aici!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

N-am mai intrat de un car de vreme, dar tot am ami citit din cand in cand...
Felicitari tuturor celor care au nascut intre timp (Adryana, din ce vad acum). Sa aveti copilasi sanatosi si mancaciosi!
Celor care se pregatesc, nasteri usoare!(Monica-matz, sora de laura d.).
Noi suntem semi-bine, adica avem o problema cu buricul, la care a facut granulom (adica un soi de infectie). Am fost de doua ori pana acum la dr. sa ii dea cu nitrat de argint, dar tot nu s-a uscat
Baiatul cel mare a facut o viroza si a trebuit sa-l duc la bunici. Mi-e dor de el de mi se rupe sufletul, dar cica e contagios...
Cam asa.
Dar nu vreau sa ma plang prea tare, ca fetita e tare cumintica, nu seamana deloc cu frate-su cand era de varsta ei.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Fetele, m-au trimis inapoi acasa...

Am contractii, de fapt sunt mai mult niste dureri in spate. Sunt destul de suportabile acum...
Cel mai rau ma doare daca stau pe spate sau pe dreapta. Sunt absolut suportabile daca stau pe partea stanga.
Sunt dilatata aproape 3cm, bebe e bine, eu sunt bine...
La spital mi-au spus sa ma intorc mai pe la mijlocul dupa-amiezii... adica 3-4PM. Pana atunci nu au ce-mi face...

Uneori am contractii la 5 minute, alteori la 10 minute... cert e ca ma tine cam un minut.

Cam asta ar fi.

Multumesc de galerie. Mi-au dat lacrimile cand am vazut majoretele si pentru mine.
Va pup pe toate...

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Fetele, m-au trimis inapoi acasa...

Am contractii, de fapt sunt mai mult niste dureri in spate. Sunt destul de suportabile acum...
Cel mai rau ma doare daca stau pe spate sau pe dreapta. Sunt absolut suportabile daca stau pe partea stanga.
Sunt dilatata aproape 3cm, bebe e bine, eu sunt bine...
La spital mi-au spus sa ma intorc mai pe la mijlocul dupa-amiezii... adica 3-4PM. Pana atunci nu au ce-mi face...

Uneori am contractii la 5 minute, alteori la 10 minute... cert e ca ma tine cam un minut.

Cam asta ar fi.

Multumesc de galerie. Mi-au dat lacrimile cand am vazut majoretele si pentru mine.
Va pup pe toate...

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Monica , am avem deja capitol nou aici... Intra la noul capitol sa ne mai dai vesti despre tine...
Tin pumnii strans sa nasti usor!!!

Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 14 de zile !!!

Mergi la inceput