*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Matgravidut Nastere usoara, ca un fulg! Sa fie bebe sanatos si frumos si norocos!
Oooffff, mey Otilia, e culmea dr asta al tau! Pai cand ai avut UM? Nu in functie de asta ai DPN-ul?
LauraD nastere usoara, usoara surorii tale si bebe sanatos! Chiar nu stiu ce sa-ti raspund, dar parca citisem la una din zuze ca a mancat normal dupa nastere (parca biscuiti si nu mai stiu ce avea la pachetel). Deci ti-a luat-o inainte sora ta?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by rlc_sandor

dupa ce de 2 saptamani au inceput sa mi se umfle degetele de la maini,acum o saptamana au inceput picioarele doar la glezne ,azi m-am speriat cand mi-am vazut picioarele...nu mai am genunchi sunt umflata rau de tot de sus pana jos
ieri am fost la dr si nu i-am zis nimic pt ca am considerat ca nu e f grav ca pe ultima 100 de metri sa te umfli un pic dar acum sunt deformata plus o greutate in tot corpul si nu mai merg la gine pana in 12 inainte de nastere,la fata nu sunt deloc umflata sau nu e prea tarziu?

CE POT FACE?

raluca,37Sonia Andreea

Si eu am picioarele umflate rau, mai ales daca stau mult in picioare. Mananca fara sare, bea apa muulta si cand te asezi tine picioarele asezate pe ceva, cand dormi sa fie pe o perna mai sus decat nivelul capului. Dar daca zici ca ti se umfla si mainile rau, poate ar trebui sa intrebi dr. Se da un medicament ceva care este permis in sarcina. Tensiunea ti-ai masurat-o. A mea e in limite normale si de aia nu ma agit prea tare. Plus ca luni fac si cezariana si sper sa scap.

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina (kalos) e o frumusete Dariuta ta! Si are si cercelusi SI eu am vrut sa-i puna in maternitate si au facut alea niste oki la mine...ca unde am auzit eu ca se pun la maternitate, ca abia pe la 5-6 luni Si fata mea sta cu piciorusele adunate sub ea si-i spun "ghemotocul mamii"

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Matgravidut, nastere usoara si rapida si bebe sanatos iti doresc.
LAura_dimitris sora ta poate sa manance orice la nastere normala. Ce ii place ei de obicei e ok. Poate un pic mai usor. Se pare ca bebeii nostri or sa fie in aceasi zi.

Eu sunt rupta de oboseala. Aseara am avut party 7 copii si 8 adulti la ziua fetelor (6 ani), am muncit mult ca la un moment dat ma luasera contractiile, chiar glumeam ca ne mutam cu petrecerea la spital. Am luat un no-spa si m-am linistit. Azi la pranz am luat-o de la capat ca au venit bunicii la masa. Dar maine e ultima zi cu burtica (ce burtica ca e ditamai burtoiu) si am zis ca nu fac nimic, nimic. Fiecare mananca si bea ce gaseste prin frigider.

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

nerabdarea Adrianei se pare ca a luat sfarsit...am primit acest mesaj:"Am nascut la 14:45 natural,fara epidurala,cu epiziotomie,o fetita,3800g,apgar 8.....
...se pare ca au fost mici probleme la nastere ,dar noi speram ca totul v-a fi bine...

Felicitari mamico...sa-ti traiasca Biencuta,sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa-ti aduca doar bucurii in viata..iar tie refacere rapida...te asteptam cu vesti ..si va pupam..

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

nerabdarea Adrianei se pare ca a luat sfarsit...am primit acest mesaj:"Am nascut la 14:45 natural,fara epidurala,cu epiziotomie,o fetita,3800g,apgar 8.....
...se pare ca au fost mici probleme la nastere ,dar noi speram ca totul v-a fi bine...

Felicitari mamico...sa-ti traiasca Biencuta,sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa-ti aduca doar bucurii in viata..iar tie refacere rapida...te asteptam cu vesti ..si va pupam
..

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

felicitari adriana sa-ti traisca bebelusa sa fie sanatoasa si papacioasa!iar tu sa fii sanatoasa sa te refaci repede si sa ai mult laptic!

gabrittza 39sapt+Daria Maria
AMR 7 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

felicitari adriana...refacere rapida.mult laptic...si multa sanatate lu Biencuta grasuna

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

dragelor, am nevoie de un sfat .sunt rupta de oboseala ,si cu nervii la pamant . bebe nu doarme ,nu are program de papat de dormit , nu are nimik,suntem de o sapt acasa dar nu reusim sa ne acomodam .Asta noapte a dormit de la 10,30 la 12,30 cu pauza pana la 2 ,apoi somn pana la 5,30 iar pauza pana 7,30 somnn pana la 11 si a mai adormit abia acum la 5 ,se chitaie , se miauna, nu plange cateodata sta si se uita pereti cate o ora ,dar sa il dai in leagan .nu asociaza somnul cu nimk si mai tot timpul adoarme la alaptat si nu il mai pot muta din patul nostru ca se trezeste imediat .... ma gandesc ca daca il durea ceva ar fi plans ,dar de ce nu doarme totusi . are cineva un sfat ????????? va rog

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by CameliaH

Matgravidut, nastere usoara si rapida si bebe sanatos iti doresc.
LAura_dimitris sora ta poate sa manance orice la nastere normala. Ce ii place ei de obicei e ok. Poate un pic mai usor. Se pare ca bebeii nostri or sa fie in aceasi zi.

Eu sunt rupta de oboseala. Aseara am avut party 7 copii si 8 adulti la ziua fetelor (6 ani), am muncit mult ca la un moment dat ma luasera contractiile, chiar glumeam ca ne mutam cu petrecerea la spital. Am luat un no-spa si m-am linistit. Azi la pranz am luat-o de la capat ca au venit bunicii la masa. Dar maine e ultima zi cu burtica (ce burtica ca e ditamai burtoiu) si am zis ca nu fac nimic, nimic. Fiecare mananca si bea ce gaseste prin frigider.

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Ultima zi cu burtica !!!! Bine ca mi-ai amintit !!!
Luata cu evenimentul sora-mii... am uitat complet de cateva ore ca mai am doar maine si GATA !!!
Eu maine vreau sa mai dau o data cu aspiratorul in toata casa si sa sterg praful.
Si apoi, baie si relax!!!
Tu la ce spital vei naste ???
Cred ca nu la municipal...
Mi-ar fi placut tare mult sa stau cu cineva cunoscut. Cum s-a intamplat cu irinuka si creata care au stat cu carmilia si beinazutza...

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput