*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saru'mana de raspuns, Laura.
Eu n-am posibilitatea sa aleg temperatura...doar programul:normal, casual,delicate,heavy.
Oi vedea ce si cum...caci vreau sa ma apuc azi de ele. Evenutal sa le fac si pozici..si la camera lui bebe si la tot ce i-am luat pana acum.

Cat despre botez si cumetrie, cred ca e foarte frumos in zona voastra.Abia astept poze.
Pupicei.

Despre chestia cu sanii..nu stie nimeni sa-mi dea si mie un raspuns?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Felicitam noile mamici si am smotoci toti clopoteii nou-nouti! Sa fie sanatosi!
De 2 zile incerc sa ajung la zi si azi am reusit!
Sigur ca mi-a sarit in ochi "zvonul" cu alocatia la care copiii zuzelor din strainatate ar avea dreptul. Mie mi s-a spus la consulatul din MUNCHEN (prin email deci negru pe alb) ca Benji are automat si cetatenia romana nu stiu cum e in cazul clopoteilor de IRLANDEZA si MIRIMIK?
O sa ne informam si noi....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mda, dupa vorba "daca taceai, filozof ramaneai...."
M-am enervat. Ma rog... mai mult..sunt frustrata, mai bine stateam in banca mea.
Am un prieten, cica bun prieten.. ma rog am copilarit /crescut impreuna..care lucreaza in Primaria orasului meu de bastina. Si zic, sa il abordez, privind chestia cu alocatia,sa fiu oarecum in tema.
Mai bine imi vedeam de treaba. Nu stiu cum ajung unii sa lucreze cu acte/documente importante fara sa fie ... scoliti,antrenati,cititi...etc.

Il intreb de are legea sau de stie ceva , referitor la treaba-n cauza. Si ma intreaba de vreo 5 ori... in Romania?? Dar ce treaba am eu..ca eu mi-s in SUA. So what??????Ai legea sau n-o ai???
Pai fata... vezi ca alocatie nu ti se da asa...ca vrei tu. Trebuie sa fii in Romania... ai job, iei alocatie...n-ai job, nu iei alocatie. M-a dat pe spate.
Mai frate... ai legea??? Ca uite... eu stiu .."astea".
Nah... n-o are..dar inteaba el in Primarie pe nu stiu cine.
Zic, da mie un ceva de contact,ca-ntreb eu.
Lasa...sa astept pana Luni... ca intreaba el.

So... mai bine taceam. Ca asa, mi-a adus aminte de faza cand... fratele meu iubit a-ncasat acum ceva ani o amenda... de vreo doar 3 milioane... care a tot dospit..si-a ajuns la 10 milioane. Si noi (ai mei sau fratelo) n-am platit-o. Si... m-a prins "prietenul" in Romania, in vacanta... si m-a abordat frumos ca.. trimite acasa instiintare, cu amenda de 10 milioane ( noi ne tot feream de taica-meu,care are la activ vreo 2 infarcturi, si deci sa-l menajam) si ca..daca vreau sa n-o trimita, sa dau frumos pe la Primarie s-o platesc. Ca... ma obliga legea!!!
Ca pe buletin am inca adresa maica-mii...deci stau teoretic cu ei in casa si..fac parte din familie si deci... legea zice ca eu trebuie sa platesc. Ca am bani!!!
M-am uitat la el si i-am zis vreo doua...
L-am intrebat si daca...frate-su omoara pe careva... merge el la "mititica"... asa, ca stau in aceeasi casa si ca, unul din familie tot trebuie sa .."plateasca"????
Atunci n-a mai zis nimic.... doar ca, cumva... trebuie sa faca rost de bani pentru Primarie, since de la Guvern nu le da buget. Aham.

Ufff... ce mor pe oamenii astia.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ceska, Patti are automat cetatenie romana , pt. ca noi parintii suntem romani, trebuie doar sa-i facem certif. de nastere romanesc , si are si cetatenie irlandeza pt. ca e nascuta aici ( indeplineste conditiile cerute de legea irlandeza). Deci v-a avea dubla cetatenie.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 29 de zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laura eu o scot pe asta mica cand e soare afara .. bine pe balcon ... am pus carutul acolo si stau 15 min - 20 min ..

azi mi-a mancat sufletu' .. n-a dormit mai deloc .. a carait .. nu prea a vrut sa pape ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele.Am intrat si noi sa va salutam si sa va zicem ca suntem bine .Noi azi am avut o zi foarte incarcata.De dimineata am plecat la doamna doctor de familie sa facem niste controale la bebei : Andrei si Maria .Andrei a avut aseara "norocul " sa se impiedice de pragul usii si a cazut exact pe mana dreapta si sa vezi urlete pe el de durere plangea doar cand isi intindea mana si asa ca azi l-a controlat doamna dr si a zis sa stam linistiti ca nu are nimic nu si-a luxat-o sau rupt-o , ufff ce bine l-a controlat in gat sa vada daca are ceva si a zis ca totul este bine , avusese o raceala dar am tratat-o si acum totul este bine ;pe Maria a cantarit-o sa vada daca ia in greutate si ....am nascut-o la 3,500 g si acum are : 4,600 g este o grasa mananca ca un elefant .Mi-a dat reteta pentru lapte praf fiindca nu fac fata doar cu pieptul .In rest toate sunt bune la Maria. Am fost si la Primarie si am depus dosarul pentru : trusoul bebelusului si indemnizatia de nastere.
Felicitari mamicilor care au mai nascut , sa aveti bebelusi sanatosi de care sa va bucurati. pup toate fetele si sarcini usoare celor care inca mai au pana ce nasc.

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, sunt acasa! Tudor e bine dar e disperat de foame. Plange non stop de la 15 cand am ajuns. Eu am gripa declansata in dimineata operatiei si in plin elan a doua zi...am tuse productiva care ma omoara efectiv...cand incepe o repriza am senzatia ca-mi crapa operatia.
Nu cred ca mai am sanse sa revin pe DC pana nu reusesc sa stimulez lactatia si sa-mi satur flacaul.

Cami, conditiile din Filantropia sunt super...merita din plin sa-ti iei rezerva de 100ron. Personalul dragutz iar dr.meu ginecolog Catalin Haiduc absolut minunat. Un punct mare si pentru sectia de neonato.
Fetelor va pup, va multumesc ca ati fost alaturi de noi si revin cat pot de repede!

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alinatudor, asa e, scoica eun pic cam "abrupta" pt. spatele de bebe mic. Asa ca eu pun pe fundul ei un prosop impaturit bine, asa, cat sa acopere 'scobitura' aia din fundul scoicii, iar bebe sa stea cu spatele intins, aproape ca in patut. Numai un pic de tot de panta sa ramana. Ai priceput ceva?
Al meu doarme mult in scoica 'transformata' astfel, inclusiv cand suntem acasa.
Poate gasesc vreme sa fac o poza sa te lamuresti mai bine.

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Salutare! Nu am mai citit nimic din urma, intru cu o problema urgenta:

nemary are nevoie de o pompa de muls electrica... O are pe cea manuala de la PP, dar dr. i-a recomandat ceva electric, nici cea mai scumpa, nici cea mai ieftina... Voi ce o sfatuiti? Eu i-am spus ca e cam devreme pentru o pompa electrica, in conditiile in care ea scoate cu pompa manuala cativa ml intr-o ora.. Sa nu-si agreseze sanii... Dar eu nu ma pricep cine stie ce... Spuneti-mi ce sa ii transmit, va rog!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradda spune:

Fetelor, multumesc mult pentru urari si va doresc si voua tot binele din lume

de www.flickr.com/photos/23362481@N05/show/" target="_blank">Alesia Stefania

Mergi la inceput