Nou stil de viatza (174)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxij spune:
Aici in US Pepsi Diet si Coke Diet au zero calorii.
Eu nu am timp de sport acum pt. ca ma trezesc la 5.30am, ma pregatesc pachet, ma aranjez, fac pachetul copilului, iau micul dejun ca sa nu mananc prea mult la pranz si la 7 sunt la servici. la 5 fix vin acasa si ma ocup numai de copil, pregatit cina, citit cu el, jucat samd. Dupa ce se culca copilul mai lucrez pt. servici, mai stau pe forumuri, ma odihnesc putin si ma culc. Dar imediat ce vine vremea mai calda de la 5-6 la 8 ocupatul de copil inseamna mers cu bicicleta, jucat tenis, alergat, mers pe jos. In fiecare zi. Azi am fost cu sania sus-jos pe deal si am dat la lopata ca suntem inzapeziti. Mai merg cateodata la patinoar si la bowling
Am fost la o sala sa ma interesez si aveau "free childcare", o camera in care ii tineau pe copii, dar nu mi-a placut. Din cele 3 ore jumate petrecute cu copilul zilnic, nu vreau sa ii mai iau extra timp petrecut in grija altora. Asa ca lasa ca acus vine primavara...
Vikinga, vad ca tii cam acelas regim ca mine :)) plus sport, e normal ca slabesti. Eu slabesc incet, dar sigur. Am incercat de nenumarate ori sa incep acest regim si intotdeauna m-am lasat dupa 2, maxim trei zile. Acum m-a ajuns disperarea, dupa ce in urma cu doua saptamani am mancat o juma' de paine (din aia rotunda ca pe vremuri) cu unt si am vazut a doua zi doo kile in plus la cantar!! Am zis ca asa nu se mai poate!
Eftimie C. spune:
Ciao Ruxij!Se pare ca doar noi bantuim pe subiect la ora asta
La tine e o ora rezonabila, dar aici...e trecut de 2,30![]()
Eu sunt la pamant.Am o raceala ingrozitoare, nasul imi curge ca un robinet, capul nu-l mai simt
(am senzatia ca un sarpe mic se plimba inauntru
si bineinteles ca mi-e prea rau sa dorm.
Rolo am vazut pozele din Olanda.Of, ce n-as da sa merg si eu!
Delidana, felicitari

Stiam noi ca primesti coronita ![]()
Vikinga da-ne detalii despre tine.Greutate, inaltime, cat vrei sa slabesti...
Zuzilici chiar mi-ai starnit curiozitatea cu filmul tau.Am notat si urmeaza sa-l si vad.Multumesc 
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxij spune:
Carmen, sanatate! Ia ceva decongestant si mergi la nani sa te faci bine mai repede!
Delidana,bravo pt. examene si succese in continuare!
Vikinga, tu cam cate kilograme pe sapt. dai jos?
Zuzilici spune:
Rolo chiar nu faceam misto deloc. Arati mult mai bine decat lasi impresia. Din mesajele tale m-astepta la o balena. Se pare ca eu am ramas singura de pe subiect. 
Vikinga welcome to the club! cat vrei sa slabesti? 
CarmenE sanatate multa.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
rolo spune:
Neatza gagici!
Cam atat pot articula deoamdata. Ma duc sa imi fac o
maaare.
Iar m-o chinuit Ileana toata noaptea.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
CRISCOSTY spune:
Neata fetele! Beau a mareee cafea, ma simt de parca sunt lovita de tren
ma doare capul de mor si imi curge nasul, dar vad ca mai sunt frumoase racite pe aici, nu? Dany este mult mai bine, este spre insanatosire, dar eu...lasa ca trece.
Delia bravooo, bafta in continuare...stiam eu ca o sa iei coronita![]()
Zuzi pai cum ai ramas singura balena....eu ce sunt?
Sanatate frumoaselor bolnavioare
Am o gramada de treaba, asa ce merg sa ma apuc de treaba ca ma apuca lenea. Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Crys si Dany
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community&vhost=community
gusta spune:
Neatza.
Multa sanatate la fetele bolnave si sa va faceti repede bine.
Azi nu stiu daca mai scriu asa ca mare grija ce mancati si ne auzim maine.
Vikinga bine ai venit.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata si de la mine.
In sfirsit, am reusit si eu sa dorm ceva mai mult, ca in ultimele nopti am reinventat moda cu cearcane. 
Sanatate la toata lumea bolnava. 
Gusta, cum, vine weekendul si ne parasesti? Cum ramine cu distractia de diseara?
Tzuni, te-ai trezit?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Neataza dragutzelor...cat ati scris de ieri pana azi, aoleu!!!! Va ca au venit fete noi, vikinga, willkommen!![]()
Eu abia m-am trezit din party-ul de joi seara ca azi merg la altul. Apoi mai e maine parada si luni apocalipsa...si gata si Cranvalul pe anul asta. Nemtzoaicele, voi ce faceti? Alles klar?
Am vazut ca s-au pus o multime de poze noi, tare dragute, numai copilasi frumosi, iar ma apuca pasarica cu bb2, dar ma bag intr-un colt pana imi trece![]()
Delidana, cate examene mai ai?
Aloooo, Canada, zuzule, esti bine?
Sunteti si voi inzapezite ca ruxij?
Eu azi am vazut zapada prima data dupa vreo 2 ani cred
Adica live si nu la tv. La mine ninge acum,asa Craciunesc, cu fulgi mari si albi si e un frig...brrr, eu ma gandeam ca vine primavara
E fain, asa de gust, numai sa nu tina vreo 2 saptamani..
Ma duc sa mai beau o cafea ca-s rupta, aseara am stat pana la 2 si m-am uitat la 2 filme, tare faine. Unul cu Jodie Foster, The stranger in me si o comedie noua cu Adam Sandler.
Si acum imi tin okii deschisi cu deshtu' si n-am niic o firimitura de paine in casa, trebuie sa ma duc sa iau ceva pt micul dejul...brrrrrr....![]()
Mik spune:
Tzuni, bine ca ai facut din nou vizibil albumul. 
Am vazut pozele lui Carmen E, foarte insorit !
Eu nu poci participa la pijama party da' ma gindesc la voi. 
Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceta de capsuni
- putin peste din corverva cu lamiie. miel cu mirodenii si orez cu praz. un fruct
- salata verde cu nuca si brinza roquefort. o clatita.
Va doresc un week-end excelent !