Nou stil de viatza (174)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

ok, poate mai incolo dupa ce se descarca. o sa ma uit la lui Carmen intre timp.
Delia felicitari Gata cu toate examanele?
Carmen te-a chemat? te-ai dus?

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

tot io
Carmen, cu vacanta ta la roma, mi-ai facut pofta de uitat la pozele mele din olanda. Ma duc sa postez cateva pe webshot

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Rolo, mai am inca 3 examene si scap.

Zuzi, am vazut si eu jumatate din filmul postat de tine. Interesant.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

No, sa ai bafta sa scapi cu bine si sa dai de beut
Daca nu putem merge in bora bora sa facem parti in pijama, barem sa dai tu un motiv sa bem (sa pacatuim si s-o vezi pe Gusta cum sare cu )

poze

Mergi la inceput

Gusta m-a "amenintat" ca ea vrea de baut miine seara asa ca o astept la o si nu numai pe ea. Sau poate prefera niste suruburi.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Rolo da ce dama bine esti. Incantata!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

oki-doki.
senchiu, Tzuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by ruxij
Meniul de azi: D: nimicPranz: friptura la gratar si salata verdeSeara: taco salad.Eu beau sucuri "diet" cu zero calorii. In loc de desert.
Chiar sucuri de fructe? Sau e vorba de apa cu arome, numai de aia vazusem cu 0 calorii.Intersanta dieta ta, si asa e, dupa primele 10 zile, oricare din ele devin ok.Ma primiti in grupul de sustinere? ca e greu si e nevoie:)Eu maninc in fiecare zi cam la fel:-dimineata cam 1l apa plata, un pahar de suc de fructe fara zahar, cafea-sport, de luni pina vineri merg la fitness, uneori sauna, cam 2-3ore impreuna- dupa sport, o salata de fructe, oricare din ele, dar predomina marul, kiwi, citrice, fructe de padure. Mai pun uneori o jumate de banana ori citeva boabe de struguri. Salata o asezonez cu citiva mieji de nuca, asa devine mai "mincabila".-o salata cu peste ori carne slaba la grill-legume fierte cu o bucatica de carne fiartaAsta pina in ora 7 seara.Martea si joia merg si seara la o ora-doua de aerobic.La mine schimbarea se datoreaza sportului, am dat de o antrenoare super, nu-mi inchipuiam ca dupa ce am luat 30kg in sarcina mai imi pot reveni atit de bine. Dar vad ca sportul face minuni.Pe aici la subiect sunt sportive, sa mai schimbam o idee ceva?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Vikinga, eu, eu!
Abia astept sa scap de stresiune (vorba unei colege) si sa ma apuc din nou de sport si mincat mai cu cap. Acum din pacate nu ma pot gindi la mare lucru in afara de examene.

Mergi la inceput

Filmul asta necesita o tzara de concentrare. Am facut o pauza sa asimilez informatiile de pana acum, ca io is la grea de cap
Zuzi ma iei peste picior? nu is tipa bine dar o sa fiu!!
Vikinga ca bine zici de sport. Musai ma apuc si io dupa 15 febr (ziua de salariu ). Mi-e dor de o saunaaaa.

poze

Mergi la inceput