Nou stil de viatza (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

neata graselor!

Vikinga, bine ai venit printre noi! Si eu simt nevoia de miscare, un sport ceva....ar cam trebui sa ma mobilizez!

Rolo, uitasem sa-ti spun: fiica ta are un nume superb. Si i se potriveste de minune!

Gusta, azi ce facem asa...de fun?

Delidana, inveti astazi? Cate ex mai ai? Cred ca ai mai scris undeva, dar am uitat

Revin.

Fug la cafea si doua-trei cumparaturi.

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai am 3 examene, urmatorul va fi marti.
Ar trebui sa ma apuc de treaba dar mi-e o leneeee....

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare de la un om bolnav!
Delidana lasa mama treaba ca la ortodoxi azi e sarbatoare.
Mik multumesc pentru aprecieri.Insorit???
Mamica dulce si mie imi vine uneori sa ma apuc de bb2, dupa ce vad poze cu copilasi frumosi.
Criscosty simptomele tale le am si eu incepand de ieri si nu stiu ce sa mai iau.Multa sanatate!
Va pup si ne auzim mai tarziu, daca voi fi in stare sa mai stau la calculator.De mancat sigur voi manca ceva interzis ca ma simt prea rau sa mai tin dieta

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Eftimie, eu la invatat ma refeream, deh, fiecare cu ce-l doare.
Am aspirat si sters praful ca le fac si eu cind am timp, asta e...sint sigura ca nu-mi rezerv un loc in iad din cauza asta.

Fetelor, cam pustiu pe aici, dormiti, scotociti prin frigider, sinteti la cumparaturi sau ce? Haideti la o vorba scurta.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Eu sunt la servici (de la ora 12.00), am avut niste situatii de trimis. Acum le-am terminat si am intrat putin inainte sa plec.

De luni voi avea net acasa, m-au sunat cei de la RDS&RCS vineri si mi-au zis ca vin luni. Sper sa nu fie o gluma, ca ii ia gaia.

Tzuni superbe pozele. Maria este un ingeras carliontat. Sa te bucuri de ea si ea de tine.

Delidana bravo. Hai ca mai ai putin si apoi vacanta!

Dimineata am fost o harnicuta, la ora 9.30 eram la sala pe bicicleta.
Acum o sa plec la ai mei ca mi-au venit nepotii de la Brasov pentru o saptamana. Se pare ca sunt in vacanta.

Pana luni nu cred ca mai intru asa ca va urez o dupa-amiaza placuta si o duminica si mai placuta. Aveti grija la ce mancati. Este valabil si pentru mine (la mama gasesc ciorbita de perisoare si sarmalute in foi de vita ).

Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana,eu sunt in zona. Pun haine la spalat. Tu, inveti deja?

Violeta, tin pumnii pt Internet. Daca nu vin aia de la RDS, ma anunti si fac revolutie, nu alta! Venim care cu furci, care cu topoare! mama lor de otzi!

cryscosti, sanatate multa! Ai grija de tine, bea ceaiuri calde!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Va pup fetelor! Nu am intrat de dimineata sa va salut, pentru ca am fost f. ocupata. maine e ziua sotului , si am purces dis-de-dimineata la cumparaturi. Nu avem musafiri, pentru ca domnul a fost plecat toata saptamana trecuta, si vrea ca de ziua lui sa stam doar in familie!
Mie nu imi place, ca io's petrecareata, dar e ziua lui, si el stabileste ce si cum!
So, azi i-am facut un tort surpriza (el a iesit afara cu Andrei) si nu stie. Acum am terminat si imi trag si eu sufletul la o cafeluta, cu voi aici!
Peste o ora plecam la el la serviciu, unde se organizeaza un carnaval, asa ca va dau cate un la fiecare si va doresc un we cat mai placut!

Mergi la inceput

Tzunica, ma chinui sa termin 2 recenzii. Ce face Maria? Dar Pisu? Cum se inteleg? Iese cu scintei?

Tlaura, pentru sot! Las' ca si in 2 e frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor?
Noi suntem tot bolnavi, ne tratam in famiie. Sotul e cel mai sanatos, ii curge doar nasul si i doare gatul. E rau ca trebuie sa stam in casa si deja s-au cam plictisit astia mici.
Eu am dat iama la nepermise, stresul e de vina.
Delia, spor si bafta in continuare!!
Tzuni, si eu vroiam sa te intreb cum se impaca Maria cu pisu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mai, cuscra, azi e sarbatoare, e cu rosu in calendar. Taman azi speli?

Mergi la inceput