Nou stil de viatza (174)
Raspunsuri - Pagina 14
Tzuni spune:
Delia, Cornelia, Pisu e ok cu Maria. Adica...e matza cu cap. Daca o streseaza Maria prea tare (o alerga prin casa sau se pune pe burta sa se uite in gura ei canmd mananca), atunci se retrage ori sus pe frigider, ori in patutul ei din living. Ca am doua patuturi. Unul al Mariei si unul al...matzei!
Matza face in februarie 7 ani...draga de ea! O iubesc enorm. Mi-a fost alaturi in tot acest timp...
Cornelia, eu mai slabutz cu credinta.... Si-apoi spala masina, nu io! ![]()
tlaura, la multi ani pilotului taiu si diostractie placuta in seara asta. Nu ne-ai spus, te costumezi in ceva anume?
Cryscosti, cum te mai simti?
Gusta, hai, iesi la lumina! Ce-ti mai face olandezu? L-ai dezlipit azi de la masa de mixat?
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
cornelia_laura spune:
Inca o data zic ca pisica e un animal tare intelept. Si eu cand l-am nascut pe Edi stateam inca cu mama si cu pisu Miru(fratiorul meu) care face anul asta 11 ani. Si absolut niciodata nu a facut vreun gest spre bebe, nu a aratat nici o clipa gelozie cand. Chiar si acum ca il alearga amandoi cand mergem la mama, nu se pune la mintea lor. Dar pt copil eu zic ca e minunat sa creasca cu un animal in casa.
Delidana spune:
Tzuni, sa-ti traiasca mitza! O petrecere, ceva? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Tzuni ma simt mai bine, nu-mi vine sa cred ca am dormit 4 ore la amiaza
Pe la unu mi se facuse un somn de nu-mi puteam tine ochii deschisi, am mancat cu dany si ne-am culcat. Eu nu le am cu somnul de nici o culoare, nu prea dorm la pranz, decat f. rar. Mi-a zis sotul ca pe la 3 a venit de la munca si a intrat in dormitor, nu stia unde sunt, cand a vazut cum dorm si-a zis ca e clar, imi este rau de dorm eu
Dar ma simt mai bine, si dany la fel...acum sotul este rau. Vai de noi...
Cornelia multa sanatate, sa va facti repede bine
Laura la multi ani sotului si sa sa aveti o zi frumoasa, in familie
Eftimie cum te mai simti? Incepi de luni disociatul?
Crys si Dany
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community&vhost=community
cornelia_laura spune:
Criscosty, sanatate multa si voua. Si eu am dormit 2 ore la pranz, oadata cu astia mici. Si la mine se intampla asta rar, de obicei fac ordine prin casa cat dom ei. Ai grija de sotior.
CRISCOSTY spune:
Violeta o duminica placuta si tie, ai grija ce mananci, sau cat mananci.
Tocmai avenit mama si ne-a adus placinta cu branza, ma tot uit la ea...oare sa mananc?
Chiar Tzuni...facem petrecere de ziua matzei? Ca noi gasim motiv de petrecere imediat![]()
Delia te-ai apucat de invatat?
Cuscra ce faci? Mixezi cu olandezul?![]()
Crys si Dany
Delidana spune:
Crys, eu am scapat de dilema, soacra-mea a facut placinta cu brinza si stafide si am mincat o portie buna. Asa, ca sa mearga mai bine invatatul. ![]()
Cornelia, multa sanatate tuturor alor tai si tie, bineinteles.
Gusta, unde esti?
Roxa-boxa, mai traiesti?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Si eu am mancat, muream de pofta langa placinta. Acum astept sa apara cuscra si sa imparta bice![]()
Menuil de azi:
- cafea cu o felie paine prajita
- supa de pui
- legume cu peste la cuptor
- placinta de branza
Crys si Dany
mamica dulce spune:
Buna gagici...pe mine ma termina carnavalul asta...si psihic si financiar. Abia mi-a intrat banii de 2 zile si nu ma intrebati cat mai am, apoi imi intoarce dieta cu cracii in sus.(ca sa vorbesc frumos). macar la alcoale stau bine, am baut joi seara multa bere si m-am lecuit, azi la party n-am pus un strop in gura, ieri la fel sper sa scap si maine de tentatii...si luni...oooff, cred ca visez acum.
Dar la mancare e vai si jale. Am fost azi la party si s-a pregatit prietena mea...pe bune, din cate invitate am fost(deci ma refer la femei) eu eram de departe cea mai slaba si mi-a fost rusine sa nu mananc cu motiv ca sunt la dieta cand toata lumea baga bine si petrece. Ciudat feeling![]()
Va pup, ma duc sa strang putin pe aici ca e catasrofa...ieri am fost mahmura si azi plecata, nu mai e un locsor unde sa stai jos, eu nu pricep oameni buni de unde se face atata dezordine

maine la 10 sunt pe strada la parada, sa-mi arunce cu bomboane in cap![]()
Tzuni spune:
Daca chemam si striiperi, clar facem petrecere de ziua matzei! 6 februarie! Pregatiti-va rochiile de seara!

Tzuni
mic si drag si scump si MARIA