cristinna, regret situatia in care te afli. Ce rost mai are sa-ti spun ca ati gresit inca de la inceputul casniciei cand stand cu parintii tai l-ati menajat pe sotz intr-atat incat el nu facea nimic si era servit ca un print? Parintii banuiesc ca au facut tot posibilul sa fie bine de dragul tau in primul rand, dar trebuia anticipat faptul ca ulterior n-o sa-si schimbe brusc atitudinea vis-a-vis de impartirea responsabilitatilor intr-o familie.
Ca sa faci fata tuturor treburilor casnice ar trebui sa angajati o menajera, nu sunt convinsa ca o sa fie de acord, tinand cont de viziunea lui de viata, dar merita sa incerci. Poate astfel o sa evitati discutiile interminabile care te fac sa suferi.
draga mea! cheama ajutoare! cand mama lui, cand mama ta, pentru a fii mereu o gramada de lume straina in casa, sa nu mai suporte asta si.....sa prefere sa te ajute decat sa va sufoce toti cu sfaturile si vizitele lor super dese. ce zici?
quote:
Originally posted by CristinnaP
pe scurt: la inceputul casniciei am locuit la ai mei o perioada, unde lui nu i-a lipsit nimic si nu a fost pus sa faca nimic.