Informatii utile Constanta 13
Raspunsuri - Pagina 18
nusy spune:
Fetelor,multumesc mult de tot pentru urari!Bafta multa si voua,sa reusiti toate sa fiti mamici!
Nusy
maria08 spune:
Dragele mele, pe unde sunteti??? Nu mai scrie nimeni aici......
Sper ca nu ati abandonat lupta!!
Cami: Am trimis mail, te rog sa verifici!
Va pup pe toate!!
cami_antonia spune:
MARIA
sunt cami...am verificat si nu am primit nici un mail...plssssssss....da tu adresa ta de mail si iti scriu eu....mi se pare ca suntem soarecele si pisica....nu inteleg de ce nu ajung mesajele de la tine...nu mi s-a intamplat pana acum sa nu primesc mailurile....chiar nu stiu ce se petrece...
astept cat mai repede un mail de la tine sau un nume de mail sau de yahoo messenger sa vb direct pe mesenger....
cami
ioana_p76 spune:
Fetelor, a aparut o petitie on-line pentru legea mamelor, ref la suma pe care o va primi fiecare mama care este in cresterea copilului pana in 2 ani, care ar fi la alegere intre 8 mil si 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni, un lucru bun, pentru ca se asigura celor cu venituri mici un venim minim de 8 mil, iar celorlator femei cu venituri mai mari o suma mai mare, cum de altfel e si normal, ca fiecare plateste la asigurarile sociale o suma in functie de salariul pe care-l are.
La semnatura mea am pus un link.
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
madaluta spune:
liniste, liniste pe-aici...
dc intrati luati asa d ela noi cate un 
Madalina
32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
maria08 spune:
Buna dimineata !!
Dragele mele, chiar e prea multa liniste aici......nu mai spuneti nimic????
Cami: Nu stiu ce se intampla.....adresa mea: marymar2004@yahoo.com , poate reusim sa luam legatura....
Eu ma tin in continuare de acupunctura si de tincturi.....sa vedem cde reusim sa imbunatatim.
Va pup pe toate!!
dear_bambie spune:
Buna.
Ioana am semnat si eu petitia.
Madaluta 
Crisis 
Maria 
Mari_lolutza 
si restul fetelor!
Un weekend minunat!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
miruna22 spune:
pupici la fete!

din pacate pe mine trebuie sa ma scoateti din listuta cu gravidute, pentru ca sarcina mea s-a oprit in evolutie la 7S...joi am fost chiuretata!![]()
dar nu-mi pierd speranta....sunt sigura ca DD stie ce e cel mai bine pentru mine!
va imbratisez cu drag