Informatii utile Constanta 13
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_p76 spune:
Miruna imi pare foarte rau..si bine faci ca nu iti pierzi speranta, iti doresc din suflet sa ramai din nou insarcinata si sa fie totul bine!

Nusy, Dearbambi 
daca ar aparea legea mamelor asa cum este in petitie ar fi un lucru f. bun, sa speram ca se va intampla acest lucru.
Fetelor, semnati si voi petitia! Conteaza sa se adune cat mai multe semnaturi!
Va
pe toate
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
cami_antonia spune:
maria 08 te voi contacta intr-una din zilele acestea....
miruna e groaznic ce ti s-a intamplat....mai ales daca asteptai minunea de multa vreme...dar nu dispera....mereu ne ajuta Dumnezeu....fi increzatoare si mult curaj in zilele acestea de post...
va pup
cami
mav spune:
Fetelor, deja am vorbit cu mari_lolutza sa o ajut cu PREGNYL de 5000UI. Ea a spus ca ar avea nevoie de 2 doze, eu am vreo 9-10, au termen pana in nov 2009, le-am pastrat la frigider. Daca mai are cineva nevoie, spuneti acum, ca va ajut cu placere (si gratis) daca pot!
9+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
ioana: am semnat petitia cu multe luni in urma... dar tare mi-e k vom ramane doar la stadiul asta...Vad k in atata timp nu s-a mai auzit nimic...
Totusi tb sa fim optimiste...
Nusy: nu ne mai spui nimic despre tine, despre samburica?Ai fost la echo sau esti rabdatoare pana la intalnirea cu dantes???
Nu ai venit nici la noi la odisee..ce faci?? Hai curaj...
Dear_bambie, maria,mari_loluta, cami 

Madalina
32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
mari_lolutza spune:
OOff, iar am plins, dar de data asta pt. ca sint impresionata. Fete cu suflet urias! MAV! Draguta de tine! Iti multumesc din toata inima pt. pregnil. Am inceput iar stimularea. Sper! Mi-am mai revenit.
MAV
MADALUTA
mav spune:
Mari, cu multa placere! Sa dea DD sa-ti fie de ajutor!!!!!!
Altcineva nu mai face stimulare? Eu oricum nu mai am ce face cu Pregnyl-ul...... L-am pastrat la rece, asa cum trebuie si vi-l dau gratis, n-am nicio pretentie!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
eleny79 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat de mult pentru ca am hotarit sa o las mai moale cu bebele poate poate vrea sa vina natural.
Ce vroiam eu sa va spun este ca sunt foarte dezamagita de ce se intampla cu medicii din Constanta(chiar si de dna Dr Lutescu.Dupa IA nereusita cu Dr L m-am hotarat sa ma programez la Bucuresti (la recomandarea unei prietene)la Dr Tutunaru.
Pe data de 31.03 m-am prezentat la cabinet(eram programata la ora 13.30)dar am intrat un pic mai tarziu pt dl dr nu venise inca atunci cand am ajuns eu si a trebuit sa-l asteptam putin.
Am intrat in ordinea sosirii impreuna cu sotul meu.
Dl dr a fost f amabil,ne-a luat datele,i-am povestit ca am facut monitorizari la dr Lutescu si ca ma chema in ziua 13 imi vedea foliculii si imi dadea prgnyl si cam atat.
Ce pot sa va spun ca mi-a spus ca ce faceam noi nu era monitorizare si ca foliculii trebuiesc urmariti de la formare si dupa ce se sparg pt a vedea daca am ovulat iar IA fata echo inainte nu este ok sase faca pt ca nu stii daca ai ovulat sau nu cu tot pregnylul din lume asa ca m-a chemat din ziua 7 la monitorizari si mi-a spus ca ma va chema in fiecare zi daca va fi cazul.
Alta chestie sotul meu isi va face spermograma la un medic biolog cu care lucreaza dl dr iar daca va fi sa facem Ia sperma va fi prelucrata tot de acest medic biolog.
Imi va face un singur ciclu de monitorizari iar daca nu va iesi nimic si in functie de spermograma sotului ma va programa pentru laparoscopie.
Cam asta a fost experienta mea cu DR Tutunaru si am vrut sa va povestesc si voua si sa va sfatuiesc daca puteti sa mergeti la Bucuresti ca nu se compara cu ce este aici, chiar daca necesita un efort financiar si in ceea ce priveste timpul dar mie dl dr mi-a dat sperante f mari.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit,nu vreau sa o critic pe Dna Dr Lutescu ma gandesc ca si dansa are metodele ei si stiu ca este recuoscuta aici in cta dar la Buc este altceva.
Oricum o sa va tin la curent daca va intereseaza bineinteles,cum vor evolua lucrurile si sa speram ca ne vom ideplini toate visul de avea un bebe cat mai curand aici sau la Bucuresti!!
Va pup pe toate si sper ca nu v-am plictisit prea mult dar am simtit nevoia sa va povestesc cum a fost la Bucuresti.
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Eleny, intr-adevar la dr. Lutescu te cheama doar o zi la monitorizare si daca totul e in ordine, iti da pregnyl, dar sunt cazuri cand te mai poate chema inca o data, daca foliculii n-au crescut indeajuns, pe mine de ex, m-a chemat de doua ori pentru prima inseminare la ea si am platit doar o singura data echo. Iar la inseminari, chiar si la Bucuresti, tot asa se practica, te cheama o data- de doua ori la echo. Ce sa mai zic ca la fiv la Giulesti (deci cu stimulare mai puternica si mult mai multe implicatii- te cheama tot de vreo doua ori..) deci nu asta ar fi problema la noi in Constanta.
Iar la Tutunaru, chiar mi se pare exagerat sa te cheme timp de trei luni la monitorizare, si de cate doua-trei ori pe luna, pe ciclu natural, asta fiind unul din motivele pt care nu am ajuns la el, desi as fi vrut, pentru ca are regula asta, sa te urmareasca el timp de trei luni. Probabil pentru probleme de ovulatie este foarte bine cum face el, dar oricum inseminari nu face inca.
Iar echo inainte de IA daca ii cereai d-nei dr. Lutescu iti facea, insa nu stiu daca te taxa separat, mie mi-a zis ca daca vreau imi face echo si inainte de inseminare, dar m-a asigurat ca nu este necesar si n-am mai facut pt ca ma gandeam ca trebuie sa il platesc (desi s-ar putea sa fi fost cazul)
Eu am facut o inseminare si la MedNewLife in Bucuresti si tot nu mi-a facut echo inainte de IA. Probabil cam asa e in Romania..
In Ungaria este asa cum zicea si Tutunaru, te cheama mult mai des la echo si iti face si echo inainte.
Iti doresc mult succes! 
Mari ma bucur ca ti-ai mai revenit!
de data asta, faci si inseminare, ce ti-a zis d-na dr?
Fetelor, va
pe toate!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
maria08 spune:
Buna dimineata!!
Ioana: Am semnat si eu petitia! Ar fi bine sa se mai schimbe cate ceva in tara asta!!
Eleny: Sunt de aceeasi parere.....multe lucruri sunt tratate cu superficialitate in Constanta! Chiar nu-i deloc in regula sa faci inseminare asa orbeste!! Si eu am beneficiat de serviciile medicale ale dr. T. si pot spune ca e profesionist; stiu insa si cum se procedeaza la cabinetul dr. L....si cu inseminarile si cu prepararea spermei si cu toate.....Atunci cand esti informat taxezi fiecare gafa! Ar mai fi multe de spus....( sa nu dati cu pietre...e doar opinia mea ).
Cami:Astept mailul de la tine. 
Eu tot cu acupunctura si tincturile......nimic nou, dar stiu sigur ca intr-o buna zi cineva imi va spune : " MAMI!!!"
Va pup p etoate, mamici, burtici si aspirante!!
[pup
mari_lolutza spune:
IOANA P76, d-na dr. L. inca nu mi-a spus nimic de inseminare, dar mi-a cerut spermograma sotului. Azi ma duc sa iau rezultatul, dar sint convinsa ca e foarte bun. Asa ne-a spus, asa am facut. Si eu sint de parere ca trebuia sa ma cheme la echo de mai multe ori, pt. ca foliculii mei nu cresc fara injectii. Cred ca daca imi mai dadea injectii, ramineam din prima luna. Acum am luat singura hotarirea sa fac stimulare cu closti in z 3-6 si gonal f in z 7-11. Martea viitoare ma duc la echo si tot atunci duc si spermograma. Om vedea ce-o mai fi mai departe.