Informatii utile Constanta 13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza!!!!!!!!

Uff, imi pare tare rau ca am lipsit de la intalnire, dar data viitoare nu mai lipsesc!!! Am racit rau, am avut pneumonie virala, am facut tratament cu augmentin, continui tratamentul, dar acum ma simt mai bine. Se pare ca odata la 3 ani am probleme cu plamanii! Abia azi am reusit sa deschid si eu calculatorul si am vazut ca ati intrebat de mine!
Si cum a fost la intalnire, pozele unde sunt?

Crisis, ne sa fie bine si sa te intorci cu un samburel sau 2!!!
Ioana
Mari_lolutza
Maria, bafta multa!!!

Revin mai tarziu, deja am obosit tastand!!!

toate fetele!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dearbambie imi pare rau ca ai fost bolnavioara! Data viitoare sper sa ne cunoastem.
Si ref la pozele de la intalnire nici nu am facut, dar chiar daca faceam, eu cel putin nu as fi vrut sa le punem pe forum, la urma urmei cine vrea sa ne cunoasca, sa vina la intalnire

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ce liniste s-a instalat aici....Pe unde sunteti???
Cami: Astept cu nerabdare sa-ti activezi pm-ul!! Daca nu reusesti poate-mi dai adresa ta de mail, tare mult as vrea sa discutam . Ii doresc multa sanatate tatalui tau!!

Mergi la inceput

Neatza, fete frumoasae!!!!!!

Unde sunteti?

Crisis, asteptam vesti!!!
Ioana
Mari_lolutza
Maria
si restul fetelor!

Azi implinim 4 anisori de la cununia civila!!!
Ce-mi doresc mie, va doresc si voua din tot sufletul, sau cat mai curand si sa ne plimbam cu ei in parc!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

buna, sunt noua pe aici si vreau sa intreb dc a luat cineva clostybegit.eu am mai facut acest tratament in 2006 cand am ramas insarcinata dar nu am avut durere de ovare ca acum. multumesc dc imi raspunde cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dearbambie La multi ani! Sa fiti fericiti impreuna mereu si sa va ajute Dumnezeu sa va realizati visul cat de curand!
Clau2006 bine ai venit1 Tratament cu closty am facut si eu 3 luni si am avut ceva dureri de ovare, mai bine zis ca o presiune, cam in apropierea ovulatiei. Insa a fost combinat si cu menogon. Insa de la closty m-am simtit destul de rau, aveam bufeuri, stari ciudate.
Sa inteleg ca acum incercati pt bb2? Mult succes!

Am si eu vesti: dupa doua luni de la operatie s-a imbunatatit spermograma, nu indeajuns, dar oricum destul ca sa ne dea sperante ca va fi si mai bine. Imbunatatirea este acum la nr /mil, am ajuns la 62 mil/ml, in limitele normale! La mobilitate stam inca prost (20%) si forme normale(16%)..dar speram ca va fi mai bine!

toate fetele

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buan dimineata!!!
Chiar mai fetelor, pe unde sunteti????
Dear_bambie: LA MAI MULTI ANI!!!!! Petrecere frumoasa!! Sa dea Dumnezeu ca atunci cand veti sarbatori 5 ani sa fiti 3!!! Si noi tot in 2004 ne-am casatorit dar in august....ce repede a trecut timpul!!!
Cami: Ce mai faci?? Cum se simte tatal tau??
Clau: Eu nu am luat decat o singura data....cred ca e normal sa te jeneze un pic ovarele...e semn ca lucreaza, dar daca e o durere insuportabila cred ca ar fi bine sa mergi la un dr.
Ioana: Ma bucur ca sunt rezultate!!!!!! Anul asta e cu noroc si pentru noi!!

Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Nu am cine stie ce vesti dar hai sa va scriu totusi.
AM fost ieri la doc si nu a vazut mare lucru pentru ca eu eram foarte agitata si cand am intrat la eco....a inceput sa ma picur.
Asa ca vedem maine.
Ioana eram sigura ca o sa vi cu vesti bune. Sper sa fie si mai bune in viitorul apropiat si curand sa te vedem .

Va pup pe toate si va multumesc pentru cuvintele frumoase!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Am si eu vesti: dupa doua luni de la operatie s-a imbunatatit spermograma, nu indeajuns, dar oricum destul ca sa ne dea sperante ca va fi si mai bine. Imbunatatirea este acum la nr /mil, am ajuns la 62 mil/ml, in limitele normale! La mobilitate stam inca prost (20%) si forme normale(16%)..dar speram ca va fi mai bine!

Ioana: bravo, bravo...incepe sa rasara soarele si prin agigea, nu???

clau: faci stimulare fara monitorizare? ar fi trebuit macar un echo de control sa vezi ce se intampla pe-acolo...
Si eu am facut stimulare cu closty..dar fara rezultat...
Dc ai dureri eu cred k isi face treaba, numai sa nu faci ceva chistulete..Ai grija..si scrie-ne mai multe despre tine

Dear_bambie: la multi multi ani impreuna si sa nu lastati timpul sau problemele sa schimbe nimic din ce a fost la inceput!

criss:de ce nu s-a vazut nimic la echo , k n-am inteles...?

Madalina28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari!!!!

Ioana, felicitari!!!!!! Doamne ajuta, sa se intample minunea cat mai curand!!!!

Maria, iti doresc un bebic in burtica cat mai repede!

Madaluta, un ptr tine,un ptr Darius si un ptr printesa din burtica!

Crisis

aniversare casatorie; asteptand o minune;

Mergi la inceput