Informatii utile Constanta 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crisis81: Nici eu nu am inteles....cum adica "ma picur"?? Te asteptam maine cu vesti!!!
Dear_bambie: Multumesc!! Si tie iti doresc acelasi lucru!!!
Madaluta:Pup si eu mamica si bb-eii!!
Cris-2081: Tu nu mai zici nimic??
Fetelor miercuri am programare la acupunctura + fitoterapie la Bucuresti!! O fac si pe asta....
Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor mele dragi Maria, Cris, Mada, Dearbambi, va multumesc pt incurajari!
Speram sa fie si mai bine pana la urma.
Cris, multa bafta, astept sa ne spui cum merge stimularea!
Eu ca o fiv-oasa ce sunt , am inteles ce vrea sa zica Cris, dar oricum nu e pb ca dr. n-a vazut la echo mare lucru ca doar ce se incepuse stimularea si nu se dezvoltau asa repede foliculii.

toate fetele

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUNA FETELE!

dupa cum v-am zis nu am mai aparut ca am ceva probleme grave de sanatate cu tatal; meu si sunt cam debusolata....se simte inca rau....si e si la bucuresti ....deci imi este greu sa ma vad cu el....

am intrat mai mult pr maria08 pe care o rog sa-mi lase ea un mail sa ii scriu....de data asta ma tin de cuvant maria....si scuze de intarziere....dar imi este tare greu cu serviciul si cu stresul asta interior....

va rog fetele sa ma treceti si pe mine la listuta voastra la viitoare mamici....sau aspirante....sau cum ziceti voi....

va pup pe toate....am auzit ca v-ati cunoscut.....poate la urmatoarea intalnire voi putea ajunge si eu....

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am venit cu vesti proaspete !

In primul rand scuze pentru exprimare. Ma refeream la faptul ca m-am agitat mult inainte sa intru la eco si mi-a revenit CM (sangerarea) cu toate ca imi trecuse deja de doua zile.

Si acum vestile: endometrul 10, 4 foliculi mari si inca vre-o doi mai mici. Marti la 9.30 ora lor am punctia.
Va pup pe toate si va tin la curent !

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

multumesc pt raspunsuri
am mai scris un mesaj dar nu stiu unde e?
am facut control si eco la iais si acolo mi-a recomandat clostybegit.recunosc ca in sibiu nu merg la medic pt eco, astept sa vad ce sa intampla pana in aprilie cand merg la iasi la control.nu imi permit prea multe drumuri iasi-sibiu din punct de vedere financiar si mai am un bebe de 1an si 2 luni si trebuie sa mearga cu noi.acum astept sa vedem dc a avut efect tratamentul, mentionez ca asta e prima luna de stimulare si azi sunt in a 17 zi de cm.cu dumnezeu inainte, am speranta .
va multumesc inca o data pt raspunsuri!
luna martie sa va aduca fericire!

Mergi la inceput

Cris foarte bun endometru pana acum! Iti tin pumnii sa creasca foliculosii mari si frumosi!
Cami Antonia te -am trecut pe listuta. Pana la urma la ce dr. te-ai hotarat sa mergi?
Marilolutza iti tin pumnii pt maine!
Maria e bine ca te-ai hotarat pt astfel de tratament si sper ca esti mai optimista!

Fetelor care mai vreti pe listuta, sa-mi spuneti, ca poate nu toata lumea vrea, de-asta nu v-am trecut cand ati inceput sa scrieti aici.
toate fetele

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Cate un si o pentru toate fetele!
O primavara minunata va doresc!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

"Privesc spre cer...
O barza cu aripa cerul il taie
Si raza de soare o transforma-n vapaie.
Lumina divina azi cade in ploaie.
Si-un colt de cer - un martisor si doar iubire...
Atat aduce-al sau zbor si-un gand de fericire."

Primeste primavara in viata si in suflet... deschide-ti aripile si incearca sa zbori... inchide ochii si incearca sa visezi... nu-i asa ca e minunat?

Martisoare pentru voi toate: www.youtube.com/watch?v=YhqceoKFZj4&feature=related" target="_blank">cu pasarele, www.youtube.com/watch?v=crYm91p8jM8" target="_blank">cu floricele, www.youtube.com/watch?v=N6r-xotEXAM&feature=related" target="_blank">cu simfonie.

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

In aceasta dimineata soarele a batut in geam mai insistent. Am deschis si am lasat primavara sa intre in casa - e 1 Martie!!!

Va doresc o Primavara minunata, insorita, plina de caldura si dragoste!

toate fetele!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI FETELE !!!!!

Sa de-a Dumnezeu sa ne rezolvam toate problemele de sanatate si sa nastem prunci sanatosi.....

Ioana multumesc ca m-ai adaugat in listuta voastra....asa ma simt si eu de-a voastra,......si sa stii ca inca nu m-am hotarat la ce medic sa merg....as vrea sa verific daca am ramas cumva sau daca am ovulatia ok acum dupa operatia pe care am facut-o/......sunt in mare dilema....da-mi si tu un sfat.....tu la cine mergi????

Maria 08 astept sa-mi scrii un mail pe care sa-ti dau detalii despre laparo....

va doresc o primavara frumoasa cu cat mai multi bebici...

Mergi la inceput