Informatii utile Constanta 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

maria: nu trebuie sa-ti fie frica de laparo...chiar nu e grea...si eu am facut cu tutunaru si a fost super...De costuri n-as putea sa-ti zic nimic pt k pe vremea aceea(2006) nu primea nimic> nu stiu acum. totul a durat 3 zile adica prima zi internarea , a doua zi laparo si a treia externarea.Mi-a facut anestezie generala..putina greata de la anestezie..cateva ore de stat la pat....si gata...acasa.
Miercuri mi-a facut-o si sambata dansam la un botez de mama focului...
Eu cred k ar trebui sa vezi partea buna a lucrurilor si anume faptul k exista o astfel de investigatie prin care se pot rezolva multe. Eu asa am privit lucrurile si cum am aflat de existenta ei, cum am alergat disperata sa o fac..sa vad si eu concret ce am si ce nu...

Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Cami Antonia bine ai venit!
Echo bun am auzit ca are si dr. Dantes, poti sa suni la nr de prima pagina sa vezi daca te poate primi sapt. viitoare, stiu ca la el nu dureaza asa mult programarile.

Fetelor care veniti pana la urma azi la Cris81, abia astept sa ne cunoastem!
Mada poate reusesti sa ajungi si tu!
Dearbambi n-ai mai scris de ceva vreme, sper ca esti bine, speram sa vii si tu azi..
Maria

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Si eu, si eu, si eu abia astept sa ne cunoastem!
Unde v-ati ascuns?

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

CRISIS81, iti urez drum bun spre unguri si sa te intorci cu bebe la purtator. Astept sa spui cum a fost. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc mult mari_lolutza . Imi pare bine ca v-am cunoscut si pe tine si pe criss_2081.
Ioana_p76
Criss_2081
Mari_lolutza si
Madaluta

au fost singurele fete care au venit la intalnire. Restul cate o . Eu una m-am simtit foarte bine! Va si sper sa mai repetam!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

crissis: drum bun si sa veniti mai numerosi cu cel putin unu...

Madalina28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!!
Pana la urma intalnirea a avut loc.....imi pare rau ca e o perioada nu tocmai fericita pentru mine si nu am venit!! Data viitoare nu mai scapati!
Madaluta: Nu ma sperie asa de tare laparo cat ma sperie soluti acare ar putae fi luata intraoperator...nu as vrea sa ma trezesc si sa mi se spuna ca mi s-a scos una din trompe.....asta este si motivul pentru care ma tot gandesc sa incerc sa fac ceva sa ameliorez situatia lor si dupa sa fac laparo...si dupa FIV...Eu am deja l aactiv o laparo facuta cu T., dar acum ar trebui s-o fac cu Marinescu.
Crisis: Doamne Ajuta sa va intoarceti cel putin trei!!!!
Cami: Daca ai timp sa-mi dai cateva detalii ( costuri, cu sau fara sonda...si altele ) ...te rog da-mi un pm!!!!!!
Numai bine tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

maria08 incearca sa cauti un cabinet, un terapeut bun pe acupunctura pentru ca am auzit cazuri de reusita chiar si pe afectiunea de care esti tu suspectata, stiu ca in bucuresti este un terapeut care are reusite pe treaba asta si nu e nevoie sa mergi zilnic la sedinte.
eu acum sunt la scoala, dar cand ajung acasa am notat numele si telefonul terapeutului, ti-l trimit mai tarziu.
bafta multa si iti doresc un bebe in burtica cat mai curand.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris iti doresc drum bun si sa te intorci de acolo cu doi ungurasi mici in burtik! Iti tin pumnii! Doamne Ajuta sa fie bine!
Sa ne dai vesti despre tine!
Cris2081, Mada
Dear bambie da si tu un semn, sper ca esti bine!
Maria bine, data viitoare nu te mai iertam!

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

maria

daca vrei mai multe detalii ti le pot da direct pe forum....sau sa imi scrii pe mailul meu....sau poate mai bine imi activez pm....dar sa vad daca ma pricep....este ok operatia....dar totusi este operatie.....hai sa nu o mai lungesc....voi incerca zilele astea sa activez pm-ul ,.....daca intarziii sa nu te superi da il am pe tata f bolnav......si sunt cam debusolata acum.....
voi reveni maine seara .....

pupici si stai linistita

Mergi la inceput