Informatii utile Constanta 13
Raspunsuri - Pagina 9
mari_lolutza spune:
Sigur ca vin si eu. Abia astept! O sa fiu magarul intre oi, dar sper sa nu va deranjeze.
crisis81 spune:
Mai fetelor....cam putine. Ma asteptam la mai multe . Hai ma fetelor ca loc e suficient....adunat-va!
Madaluta te asteptam!
Va pup si va astept..... de pe acum !
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
crisis81 spune:
Alooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
Unde sunteti??????? Pana la urma cate o sa fim?
Hai ca nu mai am rabdare! Va astept!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
maria08 spune:
Buna!
Eu nu am vesti bune dupa intalnirea cu dr. Cocei....hidrosalpinx bilateral cu "semnul intrebarii" care se va elucida in timpul laparoscopiei pe care mi-a recomandat-o. Mi-a spus ca este total contraindicat sa se faca FIV fara a rezolva problema hidrosalpinxului, nu sunt sanse de reusita....Acum chiar nu mai stiu in ce directie s-o iau...... parca nu m-as duce direct spre laparo( avand in vedere ca mi-a propus fie scoaterea fie clipsarea in cazul trompei la care nu se poate face nimic )...parca as mai incerca si altceva....nici eu nu stiu....stau pe net si tot scormonesc...Cert e ca de aseara nu m-am mai oprit din plans, am o stare de-mi vine sa ma urc pe pereti...
Cu scuzele de rigoare, maine nu voi veni la intalnire, nu vreau sa va molipsesc cu starea mea...nu am dispozitia necesara....sper sa ma intelegeti.
Va pup pe toate!!!!!! Sa beti si pentru mine ceai dupa Madaluta!
maria08 spune:
Tot eu....
Are cineva nr. de telefon al d-lui homeopat Serghei Morar? E cel cu care a facut si Angelique tratamentul.....va rog sa-mi dati un pm!!!
ioana_p76 spune:
Maria, imi pare f rau ca ai asa vesti proaste..off..e bine sa faci laparo sa stii sa se vada clar daca e hidrosalpinx si sa se elimine, dar asta e problema, ca se poate reface si intr-adevar nu trebuie facut fiv cu hidrosalpinx ca sansele scad spre 0, ca lichidul toxic omoara embrionii..si solutia asta e, clipsarea sau scoaterea trompei cu probleme...sa citesti la fiv ca sunt fete care au trecut prin asta!
Nr lui Serghei il am si eu, dar nu-l am acum la mine, cand pot ti-l trimit.
Normal ca te intelegem ca nu ai dispozitie sa vii maine, imi pare tare rau, dar daca te razgandesti, noi te asteptam, poate n-ar fi bine sa stai singurica acum si sa plangi, poate o iesire ti-ar prinde bine. Si daca nu cu noi, iesi cu sotul, plimbati-va, linistiti-va si incercati sa nu va lasati coplesiti de probleme.
E greu..dar trebuie..ce sa facem..asa e viata asta..
Uite un de la mine! Si o imbratisare!
Ioana
animalutele mele iubite
crisis81 spune:
maria08 imi pare rau pentru vestile primite. Eu totusi cred ca ar trebui sa vi maine, sa discutam despre problema ta, de fpat despre problemele noastre si ai sa vezi ca ai sa te simti mai bine. Eu stiu ca nu suna bine, dar este ceva ce se poate rezolva. Sunt si alte fete care au fost in situatia ta si acum sunt sau . Hai curaj! Te astept maine sa vorbim!
Va pup pe toate!
Poze, amintiri, etc...
cami_antonia spune:
buna fetele!
sunt si eu noua pe aici desi scriu si pe alte titluri ale forumului... as avea si eu o intrebare la voi.....daca ma puteti ajuta....
as avea nevoie si eu de un ecograf intern bun la constanta....da-ti-mi si mie cateva indicii.....va rog.....numai nu cel al doctorului lutescu pentru ca vreau sa merg saptamana viitoare si nu am chef sa ma rog de alea sa ma programeze.....si nu prea imi place acest doctor....
maria 08.....sa stii ca eu am facut de curand o laparoscopie....la bucuresti la giulesti.....la domnul profesor marinescu....si cand mi-a dat verdictul era o fata in fata mea careia i-a dat acelasi diagnostic de care zici tu.....si i-a propus acelasi lucru....schimbare de trompe.....asa ca gandeste-te ca nu esti singura in postura asta....si iti recomand sa faci laparo cu un medic foarte bun....daca vrei sa ma intrebi despre operatia in sine....iti raspund la toate intrebarile....
va pup....intalnire frumoasa.....si astept un raspuns de la voi
DOAMNE AJUTA!
criss_2081 spune:
buna Cami, pentru eco poti sa incerci la euromedic, am inteles ca e o d-na doctor Chiriac, daca nu ma inasel, care e foarte buna.
Doamne ajuta-ne!
maria08 spune:
Ioana, Crisis, Cami: Multumesc pentru sustinere!!!E greu....e tare greu, dar trebuie sa invingem noi cumva!!
Cami: Tare mult as vrea sa-mi dai detalii...nu stiu cum sa procedam, vad ca nu ai activat pm-ul......as vrea sa stiu si eu cum si cat a durat totul...care sunt costurile...poate iti activezi pm!!!!
Va pup!!!!! Numai bine!!