Gravidute&Mamici de IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 9
mihamora spune:
Diana - foarte frumos tortul si tu esti talentata. ce gust are, e complicat de facut? Si faina si distractia fetelor cu tati
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ghinetz spune:
quote:
Oana - dar ce harnicuta ai fost, ce sarbatoare e maine?
Michelle, e Intampinarea Domnului. E sarbatoare cu cruce rosie. Mama imi spunea ca e sarbatoare, dar nu stia exact ce, zicea ca e Inaltarea. Stia ea ceva, adica litera de inceput. I-am si raspuns pe masura: "cine sa se inalte?!", ca a pufnit sotul in ras cand ne-a auzit conversatia.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Diana, vazut tortul, salivat. A iesit super aspectuos. Banuiesc ca si delicios. Vazut si tata-calut. Si totusi: ce cauti la ora asta pe net? Sa nu-mi spui ca a obosit tata cu fetele...
Sau abia acum le adoarme.
ghinetz spune:
Gata.
Eu plec. daca nu adorm, macar sa stau putin intinsa.
Dar am o intrebare: cu ce sa curat chitul dintre gresii? Am in bucatarie gresie verde si chit (crede ca asa se cheama) tot un verde, deschis. Si e cam murdar. Exista oare vreo solutie, sau trebuie sa-mi iau o periuta si sa stau intr-o dupa-amiaza. Asta asa, ca sa nu ma plictisesc.
Luni vine socrela pe la mine. Am sa fac ceva bun, sa ma dau mare.
kriss79 spune:
Neata!
Va invit la cafeluta de dimineata
ELLA, cred ca de acum ai iesit din operatie..in curand o vei tine in brate pe Bianca!
MICHELLE,da, am trimis-o la cumparaturi!
OANA, asteptam sa te dai amre cu ce ai facut tu bun..
SARYTA, LA MULTI ANI!!!MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!!
Stiu ca e sarbatoare astazi...dar cred ca un pic de smotru voi face..voi vedea..asta mica o doare iar burtica..s-a sculat pe la 4 si ceva..plangea in somn..si se zvorcolea in patut..iar a adormit, iar s-a sculat si tot asa..facea si kk de fiecare data cand manca..azi iar agitata era dimineata..si mi s-a parut un pic fierbinte pe frunte..am pus termometru, dar din ala electronic pe frunte..si are 37,1..din ce stiu eu asta nu e temp..sau poate rectal arata altceva?dar nu ma pricep sa ii bag rectal..
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
neatza si de la mine!
kriss multumesc de cafea...la mine e nevoie mare...
michelle multumesc! tortul e super delicios si destul de usor de facut. link-ul cu reteta data de miha e super, cu poze, explicatii... blatul se face f usor si cat sta la cuptor ai facut crema! ce e putin mai greu e cu taiatul portocalele...daca nimeresti niste portocale moi si un cutit ca al meu care nu prea taie!!!!
quote:
Originally posted by ghinetz
Dar, ia stai! parca era vorba de , ce cauti pe net? Hai, fuguta langa sot. Lasa pozele pe maine.
luasem si eu o pauza!!!!!
quote:
Originally posted by ghinetz
Diana, vazut tortul, salivat. A iesit super aspectuos. Banuiesc ca si delicios. Vazut si tata-calut. Si totusi: ce cauti la ora asta pe net? Sa nu-mi spui ca a obosit tata cu fetele...
Sau abia acum le adoarme.
multumesc, oana!
fetele eu le-am culcat si pana sa adoarma zgatiile, mai avea putin si adormea si tata-calut!!!
cat mai curand trebuie sa primim mesajul de la ella!!!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
Nonna76 spune:
Mai am putin si plec de-acasa.Copilul meu cel mare e f. obraznic si neascultator.Ar face orice numai ce zic eu nu.
Sunt singura cu amindoi acasa si cel mic a adormit in final.Ei, cel mare acum s-a gasit sa se joace cu un maimutzoi care cinta si tocmai mi-a varsat galetusa cu cuburi lego in pat si in continuare cinta cu voce tare(colinde).Ma doare capul groaznic.
Am cel mai cuminte copil mic si cel mai obraznic copil mare.
Acum ca mi-am varsat oful mai spun si altele.
Ella sper ca ai trecut cu bine peste nastere si minunea mica e cel mai cel copil din lume.
Miha si Oana e f. bine ca s-au dus copii la bunici.Se vor simti bine acolo si voua va va fi mai usor cu un singur copil.
Mie mama nu prea mi-l ia pe Vlad(acum e si plecata la praznic la Galati).
addiana spune:
lasa monica ca trece si asta... ce sa-i faci, trebuie sa avem si momente din-astea ca sa putem sa le apreciem pe cele frumoase mai mult!!!
si la mine era greu cu somnul... cand dormea raisa era treaza denisa si cand dormea denisa era treaza raisa... dar de pe la 1 an si putin i-am schimbat raisei programul (ca nu mai puteam eeeeu) si le culc pe amandoua odata acum...si asa am si eu cate o ora doua la pranz pentru mine!!!!
iti dau un ...poate trece mai repede!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
mihamora spune:
Fetelor, s-a nascut Bianca, 3800g
Ella e bine si foarte fericita
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
MICHELLE, asteptam mesajul tau..
ELLA, FELICITARI PENTRU BIANCA!!!
REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC!!
(asteptam primele poze!)
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)