Gravidute&Mamici de IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

ELLAAAAAAAAAAAAAA! Felicitari dragutza! Refacere rapida, multa sanatate si sa-ti traiasca frumusetea!
Vai ce veste buna!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Bine ai venit pe lume micuta Bianca! Viata sa-ti rezerve numai bucurii!

Diana,foarte foarte fain tortul tau. Ma bucur tare mult ca ti-a (v-a?) placut.
Azi am mai facut o tura de briose twix,la cererea publicului ,asa ca azi ati scapat sa va mai stresez cu poze. De fapt,daca stau sa ma gandesc mai bine,mai am niste branza in frigider care n-as vrea sa se strice si sa o aruc,asa ca nu se stie...

Monica,daca ai sti cat de mult te inteleg. Ieri am fost suparata,dar azi sunt in una din zilele acelea in care las de la mine. Adica,putin imi pasa.

Oana,vine soacra in inspectie si vrei sa cureti gresia? Ma gandesc ca Domestosul,avand si ceva clor in compozitie te poate ajuta.

S-a trezit printesa,merg sa-i dau sa pape si iesim un pic la aer...Va pup...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana - merci de raspuns, asteptam sa vedem ce bunatati ai pregatit pentru soacra

Kris - multumim de cafeluta, si eu asteptam telefonul cu nerabdare, m-am trezit de dimineata, adica pe la 8 jumate in asteptarea lui

Monica - nu mai fi suparata, e mic si Vlad si nu isi da seama,iar Andrei e prea mic sa faca obraznicii

Miha - plimbare placuta!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora
Monica - nu mai fi suparata, e mic si Vlad si nu isi da seama,iar Andrei e prea mic sa faca obraznicii

Mare dreptate ai!
De multe ori ma gandesc ca,eu cel putin,am asteptari prea mari de la Robert cand el e de fapt cu mititel de numai 3 anisori.Prea multe pretentii pe capsorul lui cel mic si scump,de parca ar fi un adult in toata firea numa bun de insurat cand el de fapt vrea sa se zbenghuie,sa tipe,sa sara...ca un copil normal de varsta lui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora
Miha - plimbare placuta!

Chiar a fost placuta! Parca vine primavara mai fetelor!
Inainte de a intra in casa am intrat intr-un magazin de langa bloc sa iau o cutie de smantana.Doamna de acolo e vecina cu noi,si il intreaba pe Robert:
"Ce sa-ti dau bun?"
"Ciocolata!" bineinteles
Ii da un baton Delicii de la Poiana.El il ia se uita la el si zice:"nu vreau de asta,de asta papa mami,eu pap Kinder" Inca nu l-am invatat zicala aia: calul de dar nu se cauta la dinti. Cred ca ar fi cazul de acu,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana,La multi ani!Multa sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ella, felicitari pentru Bianca, sa fie sanatoasa , sa creasca mare si voi sa va bucurati de ea.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ii da un baton Delicii de la Poiana.El il ia se uita la el si zice:"nu vreau de asta,de asta papa mami,eu pap Kinder" Inca nu l-am invatat zicala aia: calul de dar nu se cauta la dinti. Cred ca ar fi cazul de acu,nu?

lasa baiatul in pace! are dreptate nu? si daca nu gresesc...o ciocolatica kinder e mai ieftina decat o poiana delicii, deci...
multumesc pentru aprecieri! data viitoare cred ca voi pune mai multe fructe, si prin crema!!!??? sa vad ce iese!
astazi si noi am stat afara muult...in parc cu pietricele...iar fetele s-au jucat cu lopatelele! mai aveam putin si faceam un dans cu lopatelele si galetusele prin aer sa chemam vara mai repede!!!

ella felicitari mamico! bianca sa ai parte doar de bucuriile vietii, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Ai dreptate Diana,dar a primit o cutie cu ciocolatele Kinder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am scris un mesaj lung dar tocmai mi l-a sters vlad.

Bianca iti doresc bine ai venit,sanatate,noroc si sa fii fetita cuminte.Ella-felicitari mamico,mult laptic,refacere usoara si sa vii repede acasa.Astept primele impresii de la tine ca mamica.

Si noi am fost afara,Andrei cu carutzul si Vlad cu bicicleta.A fost cald si frumos.

Am facut legume(cartofi,pastai,morcov,dovlecel,telina) si pulpe de pui la steamer.Cel mai mult i-au placut lui Andrei dar si noua.Suntem multumiti de achizitia facuta.Acum mai ramine sa caut retete de mincare.
Am facut si ceva dulce-o improvizatie cu piscoturi insiropate si crema (arata ca tiramisu dar e altfel de sirop si altfel de crema-cu ciocolata).

Mergi la inceput